35 hozzászólás a “A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves új előzetese” bejegyzéshez

  1. Gagyi sajnos. Teljesen steril, tizenkettő egy tucat világ ahol minden és mindenki makulátlanul tiszta. Az egésznek van egy nagyon olcsó, gagyi tv-s hangulata. Rámentek az idióta Marvel humorra is, csata közben poénkodunk, hogy még véletlenül se lehessen komolyan venni az egészet akár egy percre is. Ez a trailer jól elvette a kedvem a filmtől, kár érte.

  2. “hogy még véletlenül se lehessen komolyan venni az egészet akár egy percre is”

    nem nézek trailert, de nekem az jött le, hogy ezt eleve vígjátéknak szánják

  3. Mate815

    Ez egy vigjatek. A Csupasz pisztolyban se voltak komolyan vehető harcjelenetek. Nem érdemes a Marvel hez hasonlitani, mivel azok elvileg nem vigjatekok, csak azza redukalodtak.

  4. Mammut: Azzal nekem nem lenne bajom ha mondjuk valami elborult, meta humorral operálna a film de nekem ez inkább ilyen langyi biztonsági játéknak tűnik.

  5. Mate

    A biztonsági játék részétől én is tartok. Nem lehet igazából jó vígjátékot csinálni ha túl PC.

  6. Ez mióta vígjáték? Ez könnyed fantasy-kalandfilm akarna lenni, de ezen a NETFLIX sorozatszínvonalon előadva egy mozifilm értékelhetetlen.

  7. Ezeket a gagyi hülyeségeket még Armie Hammer gyomra se venné be. Talán pénzmosásnak elmennek, de amúgy logikátlan az egész.

  8. Abszolút várós! Piszok jó mókának tűnik! :)
    Hogy itt mennyi vakbélgyulladásos savanyúarc van…

  9. Eddig nagyon jo. A keszitok azt a mokat akartak visszaadni, amit egy DnD session alatt a jatekosok atelnek. Raadsul az akciojeleneteknek is van egy ilyen jellege, hogy kitalalom, megdobom, siker, hurra! Te karaktered kozben mit csinal?

    Ha ezt tudjak hozni az egesz film hosszara, uj franchise lesz ebbol. Aztan majd a folytatasra a nagy DnD fan Vin Diesel becameoztatja magat, a pozitiv feedback miatt a harmadik reszben meg nagyobb szerepe lesz, majd a too Dungeon too Dragons-ban foszereplo.

  10. Ha viszi a humor végig akkor ez simán jó lehet. A mimicet meg már egy korábbi előzetesben is elsütötték.

  11. Ha nem fullba nyomják a kretént el fog ez menni otthon. És ha ettől több fiatalnak jön meg a kedve, hogy leüljön egy kampányba játszani annál jobb. Bár ott a harcnál D20 élményt fog kapni, és nem ezt. :)
    És óriás plusz pont Zeppelin miatt.

  12. “Ha nem fullba nyomják a kretént el fog ez menni otthon.”

    sajnos ezek miatt fog bukni, és ha tényleg jó, akkor meg “miért nem folytatják, jaaa hogy én sem mentem rá, pedig valamennyire érdekelt”

  13. Ez a D&D film inkább a készítő cég (Wizard of Coast / Hasbro) miatt bukhat meg. Szerepjátékosok sokasága akarja bojkottálni a filmet, mivel megváltoztatták az Open Game Licenset (OGL) tavaly decemberben.

  14. ez a gagyi szar marvel humor rakfeneje a modern szorakozasnak. lassan nem lesz film meg jatek amibe nem lesz benne. ha lenne idogepem visszamegyek az idoben mint arnold hogy elintezzem wheldont 2012ben

  15. @walker

    Ez a fajta ökörködés az asztalnál csak a Critical Role miatt terjedt el. Ennél sokkal komolyabb hangvételű játékok szoktak lenni. Ez a film köszönő viszonyban sincs egy igazi asztali játéknál átéltekhez.

    @Platschu

    Fantasy filmnek is rém gyenge. Az interneten szitkozódó “rajongókat” pedig nem kell komolyan venni. Annyiszor elmondták már mindenféle ilyen céges lépéseknél, hogy “soha többet” de aztán meg a preorder meg a hype ezerrel amikor a cég valami újjal áll elő.

    @human

    Helyes. Remélem sokan fogják követni ezt a példát. Ahogyan én is. Nem ezt akarom a DnD jövőjének a filmvásznon vagy sorozatokban.

  16. Csak remélni tudom, hogy az itt fanyalgók nagy része nem titokban fogja megnézni ezt a filmet :D Jómagam imádom a DnD játékokat (Baldur’s Gate összes, Icewind Dale összes, és a többi) Azt állítani, hogy nincs benne poén és humor kicsit túlzásnak érzem. Mindkét trailert megnéztem és a fanyalgókkal és kókemény DnD fanokkal ellentétben én imádtam. Az is biztos, hogy nem miattam fog megbukni. Akik már most utálják ezt a filmet, azoknak merem ajánlani a The Banshees of Inisherin-t. Abban nincs se spell castolás, se túl sok CGI (van benne egyáltalán?) se sárkány, se mimic :D :D :D

  17. 26:
    a sok szmajli :D elmondja rolad :D :D hogy mennyire imadod :D :D :D a marvel filmeket :D :D :D ;D

  18. Ez hülyeség, hogy csak ilyen, vagy csak olyan játék van. Hangulat, karakter és quest függő. Mi éveken át játszottunk, péntek délután suli után kezdtük és szombat késő estig játszottunk. Voltak komoly és vicces játékaink egyaránt. Egyszer haverom bolond karit indított, hamar meg is halt, de addig végigröhögtük a játékot.

    És igen, pl. Baldur’s Gate-ben is egy csomó poénos beszólás volt, ha nem saját karikat dobtál, hanem az npc-ket vetted fel, pl. Minscet.

  19. 27.
    aki smiley alapján (hiszi azt magáról, hogy) képes megállapítani, hogy ki mennyire imádja a marvel filmeket, arról sokat elmond, hogy mennyire “okos”. :D

    a többi fanyalgót meg nem értem, és nem is akarom megérteni, akik hőzöngenek, mert nem egy halálkomoly(???) D&D filmes adaptációt fognak kapni. mintha a humor csak a marvel filmek óta lenne része a filmeknek, mintha eddig a fantasy kalandfilmek egyik fő faktora nem a humoros szórakoztatás lett volna a Willow-tól kezdve, az Indiana Jones filmeken át. nem a marvel találta fel a kalandfilmek humorát és ez a “marvel humor” gúnyolódás csak értelmetlen fikázás.

    a másik vicc meg az, hogy itt mennyien képzelik azt magukról, hogy ahogy ők állnak a játékoz, na az az igazi és valami teljesen általános. el sem tudják képzelni, hogy nem mindenki úgy játszik, ahogy ők, hogy ezen a k.baszott nagy világon egy csomó ember tök más hozzáállással játssza és imádja ezt a játékot.
    “Ennél sokkal komolyabb hangvételű játékok szoktak lenni. Ez a film köszönő viszonyban sincs egy igazi asztali játéknál átéltekhez.” – igen, nyilván ott ül minden társaság mellett széles-e világon és természetesen ő jobban tudja, mint mások, akik játsszák, pfff!

    én se vagyok már fiatal, de az itteni fikázásokból süvít a boomer fanyalgás. jaj ez azért nem jó, mert nem olyan, ahogy én játszom a játékot. jaj ez azért nem jó, mert idióta hülyéskedés, pedig én véres komolyságot várok tőle. jaj ez azért nem jó, mert nekem tök más az elvárásom egy adaptációval szemben. ne (így) legyen szórakoztató, ne (így) legyen fun, nem (így) legyen humoros.

    lesz egy szórakoztató, vicces fantasy-kalandfilm, ami remélem jól is sikerült és sikeres is lesz, kell az ilyen!

  20. Én örülök, hogy végre jobb színészek lesznek, és nem egy újabb Damon Wayans castot kapunk :) Azt a filmet is szerettem, de ez már most sokkal jobbnak tűnik.

  21. @Endymion: Pontosan így gondolom én is, csak te jobban összeszedted és kevesebb smile-val írtad le. Mert mint köztudott, ha nem használsz elég smile-it, akkor vérkomolyan veszik a leírtakat és megsértődnek, ha meg túl sokat raksz bele, akkor aszerint alkotnak véleményt az íróról. Itt most szerettem volna berakni egyet, de inkább kihagyom.

  22. Nekem tetszik és várós :)

    Legends of Vox Machina nagy kedvenc lett, és inkább egy másfél órás “buzivicc” legyen mint egy újabb komolyan vett középszar fantasy. De ez csak az én véleményem.

  23. @Endymion

    Igen, sajnos nagyon felhígult az asztali szerepjátékos állomány. De attól, hogy a gyökérkedés az asztalnál népszerű lett és nagyon sokan csinálják attól az még egy színvonal és minőségbeli esést is eredményezett.

    Én a halálom napjáig harcolni fogok ez ellen a casual, Critical Role utánzós baromkodás ellen amit manapság az asztaloknál művelnek az emberek. Itt és máshol és még akkor is ha már csak én leszek az egyetlen.

    Ha el kell enyésznem a régi világgal mert az újkori majmok hanguntánzósat játszanak az asztalnál ám legyen de nem fogom csendben tenni. Hívhatjátok “fanyalgásnak” pedig csak annyi van, hogy kiállok valamiért amiben hiszek és szeretek amíg mások csak köpködnek rám és arra amit mondok. Nem érdekel.

  24. 34. Crash

    nem kell minden csapatnak veresen komolyra venni. Igazából ha olyan partitok van, akkor siman a szerepjatek resze az okorkodes. Persze ha in-game marad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.