Creed III és a Super Bowl

Adonis Creed élete rendben van, de feltűnik a múltból egy árnyék, és a ringbe hívja. A spot mellé egy ígykészült is van. Michael B. Jordan rendezte ugye, szóval kiderül ott mit tud villantani.

(Alapok: Amerika legnézettebb tévés eseménye alatt iszonyat sok pénzért lehet hirdetni, és ide mindenki a legütőképesebb előzetest vágja össze elvileg. Sőt, össze is szokták kötni azzal, hogy teljes előzetest online egyidőben.)

human
írta
2023. 02. 13. 04:14
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Creed III és a Super Bowl” bejegyzéshez

  1. errol a “harmas szamrol”, valahogy mindig a cod black ops 3 logoja jut eszembe.

    ettol fuggetlenul egyszer biztos megnezem, mert MBJ-t birom, de kb ennyi. :D

  2. Valaki tudja, hogy Stallone milyen védhető okkal elérte ezt a filmet, mikor a neve ott virít a producerek között jól látható módon? Tök fura. okokat hallottam, csak nem értem. Ha valamin pénzt keresek, akkor ha nem is tetszik, legalább nem szólom le, legfeljebb nem dicsérem.

  3. Z0l1:

    Sly-nak két problémája van. Az egyik, hogy szerinte nem így, nem ezzel a sztorival kellett volna Creed történetét folytatni. Amire Jordan és a producerek azt mondták, hogy bár nagyon szeretik és tisztelik Sly-t, ez már nem az ő projektje. Hanem a Rocky-történetek egy leágazása, és engedje, hogy új alkotók kibontakozhassanak. Sly pedig engedi, valószínűleg mert muszáj neki – és ebből fakad a másik problémája. Hogy állítása szerint, ahhoz képest, hogy az egész neki köszönhető, nem jut neki elég nagy szelet a Rocky-franchise-ból. Persze nem tudjuk, valójában mennyi részesedése van, de mivel a Creed 3-at nem tudta megakadályozni, ezért valszeg nem elég ahhoz, hogy végső szava legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.