A Marvels poszterén összefognak a lányok

Tessék, amiről Feige beszélt, most akkor az Ms Marvelt (legalsó) és a Wandavisiont (legfelső) is látni kéne mindenkinek? Nyilván anélkül is nézhető a film, de a kontentgátak átszakadtak pár embernél.

24 hozzászólás a “A Marvels poszterén összefognak a lányok” bejegyzéshez

  1. 3 karakterbol az emberek nagyreszenek a felso 2 abszolut unszimpatikus es ezt akarjak lenyomni az emberek torkan lmao

  2. Én olvastam férfi Captain Marvel-ről az ugyanez a vonulat vagy teljesen más Marvel karakter? Csak mert hasonlóan néz ki, szőke haj, piros kék ruha.

  3. Tippre ez lesz az utolsó koporsószeg. Ez mindenki számára annyira érdektelen, hogy csak a hardcore MCU fanok fogják megnézni a többiek meg majd simán streming-en megnézik.

    örülnék egy hard resetnek….

  4. A Captain Marvelt 2x kezdtem el nézni, de annyira érdektelen volt, hogy arra sem emlékszem, végig néztem-e egyáltalán.
    Újráztam az első két hangyát, hátha megjön a kedvem a 3-hoz, de egyelőre semmi, pedig jópofa filmek amúgy. Ha ilyenekre alapozzák az MCU jövőjét, nem tudom hogy lesz ebből még egy endgém. Tudom, sokan temették már a képregény filmeket, aztán csak dőlt a lóvé valahogy, de nem lehet, hogy tényleg ereszt a lufi? Ennyi volt benne, vagy csak kéne valami nagyon ütős darab, ami mutat valami újat? Meglátjuk. Engem a Gunn féle DC sem kapott el eddig, hiába az izgalmas ötletek, nem látom, mi olyat villanthatnak, amit még nem láttunk. De hát a remény hal meg utoljára…

  5. 1 milliárd körül ez is hozni fog mint az első része, nem lesz ez bukás. Egyébként elhalasztották novemberre nyárról, ez nincs a posztban.

  6. Nekem nem tetszik, engem nem érdekel – ezért mást sem fog. Piackutatás like a boss.

    Valószínűleg ezért lett a Captain Marvel az MCU második legsikeresebb eredettörténete 1.15 milliárd dollárral a Black Panther mögött.

  7. Azért azt ne felejtsük el, hogy Brie Larson eléggé megosztó személyiség. A nyilatkozatai megtépázta a bemutatkozó filmje fogadtatását. Az idei Secret Wars sorozat szerintem ennek a filmnek fog megágyazni, lehet ezért is tolták el a premiert.

    Az MCU szépen bővül, mert nemzetközi vizekre evezve behoztak már görög, egyiptomi, maja, kínai, pakisztáni szuperhősöket. Gyakorlatilag lefedik a legnagyobb célcsoportokat.

    Nekem az a fura, hogy gyakorlatilag minden bokorban lesz egy megalomániás gonosz vagy titkos társulat, miközben a hősök nem segíthetik ki egymást. Ideig óráig ki lehet magyarázni a távollétüket, de ha duzzad a létszám, akkor több crossovert is várnánk mindenféle leosztásban.

  8. Lófaszt fog ez 1 milliárdot hozni, örülhetnek ha meglesz a 700. Az első is csak azért hozott 1 milliárdot mert betették az Endgame elé.

  9. ableh: basszus de hát ilyen téves levezetést amúgy mindenre lehet példaként mondani. Tessék egy újabb: a hűtőben a tej 1 nap alatt nem romlik meg. +1 nap alatt sem romlik meg. Következtetés: sosem romlik meg :)
    A Black Panther 2 is sokkal sokkal kevesebbet hozott mint az 1 (és persze ez, meg az, de akkor is)
    Hogy tegyek egy jóslatot/állítást: nagyon meglepne ha ez a film milliárd fölött termelne.

  10. abelh: az is közrejátszhatott, hogy utána májusban következett az Endgame, Illetve akik nem ismerték addig a karaktert, talán valami nagyobb durranásra gondoltak. Engem ha érdekel is egy kicsit, azért mert nem tudom elképzelni milyen történetet találtak ki a folytatásra. Igaz még nem láttunk előzetest.

  11. Bvr:

    Nem vettem észre, hogy én bármit levezettem volna :)

    Arra reagáltam, hogy egy csomó kommentet látsz (nem csak MCU témában), ahol az a konklúzió, hogy “engem ez nem érdekel, úgyhogy ez bukta lesz” – és ez szerintem elég naiv hozzáállás.

  12. “Nem vettem észre, hogy én bármit levezettem volna :)”

    Mármint nem vetted észre hogy egy levezetéssel kezdted a hozzászólásodat? :)

    “Nekem nem tetszik, engem nem érdekel – ezért mást sem fog”

    Én egyáltalán nem azt mondtam hogy te vezettél le bármit. Én annyit mondtam hogy olyan téves levezetést amivel kezdted, bármilyen ellenvéleményhez lehet találni.

    Természetesen, az ilyen levezetések rosszak. Csak éppen ebből a legkevésbé sem következik hogy _csak_ ilyen levezetések vannak (én pl. a legkevésbé sem ilyenek miatt gondolom hogy ez a film egyáltalán nem fog egymilliárd fölött termelni)

  13. Fúú, hát eddig se érdekeltek az fázis részei, de hát ez… Mindegy, gondolom úgyse nekem csinálták és meg is lesznek nélkülem

    abelh
    Amúgy ja, ahogy bvr is mondta felül, akkora volt a hype az IW után, főleg egy olyan cliffhangerrel, ahol azt sugalták, hogy az aránylag ismeretlen Marvel menti meg majd a világot, és hogy anélkül majd érthetetlen lesz az EG, persze, hogy mindenki rohant a mozikba. A két utolsó Avengers nélkül fele annyit se csinált volna szerintem. Lapos karakter, unalmas film és egy idegesítő szinésznő…

  14. Nekem Larsonnal semmi bajom, a film volt lapos, az én véleményem, szerint, más nevében nem tudok nyilatkozni. A Miss Marvelre nem tudtam rávenni magam, a Wanda tetszett ugyan, de újra kéne nézni, hogy tudjam, ki ez a harmadik csaj. Ennyi energiát nem fektetnék bele, hogy felzárkózzak, tehát valszeg kimarad a film, vagy megnézem otthon, nulla elvárással. Nyilván csak azért, mert engem elvesztettek, még lehet sikeres a film, de meglepődnék, ha megismételné az 1. sikerét. Nincsenek olyan erős karakterek, mint az 1-3 fazisban (ezek mi a fenét jelentenek?) és nincs felvezetve egy oly nagyívű lezárás, mint az Endgame volt es hát akkor úgy volt, hogy a CM azt vezeti fel. Innen a következtetés, hogy lejtmenetben van az MCU.
    Aztán majd lehet, hogy jól meglepnek valamivel…

  15. Azért elég érdekes olvasni, hogy mindneki az Endgame ívével dobálózik. 20 film alatt jutottak el odáig (és kb csak filmekkel). Elméletileg az Endgame után még csak most kezdték a “Második Fázist”. Oké az Avengers egy erős zárás volt és ilyen nem volt a Phase 4-ban. Ráadásul az első háromban elkezdték felépíteni a kezdeti karaktereket és sokat le is zártak, míg néhány karakter átcsúszott az Endgame utánra: Strange, Panther, Spiderman, Ant-Man… A Black Widow film egy hiba volt. Töltelék, és nagyon rosszul időzítve. Póki és Strange kellett a multi-verse magyarázatához (bár utóbbi egy kalap foss lett), de ugyanakkor Thor 4 egy teljesen felesleges töltelék epizód mindenféle funkció nélkül. Az Ant-Man 3-at még nem láttam, de gondolom vele van az alapozás a köv főgonoszhoz.
    Azt látom, hogy a szerkezet teljesen más. Nincs meg az a fegyelmezett építkezés, mint az első 3 fázisban. Innen is egy kicsi, onnan is egy kicsi, picit kaotikus az egész. Főleg hogy sorozatok is belepakolnak a képletbe. Szóval én nem várnék semmi olyat, mint ami az első három fázis alatt volt. Egyszerűen túl nagyra dagadt az egész.
    Ezt a filmet nem várom, de meg fogom nézni moziban (valószínűleg). Teljesen semleges. Larsonnal semmi bajom nem volt, a Captain Marvel film nem volt rossz, de nem is volt kiemelkedő. Picit ilyen N+1-dik karakternek érződik, mert sokat nem adott hozzá az egészhez.

  16. Bvr:

    Ezt már nem tudtam követni :) de remélem az megvolt, hogy a “levezetés” direkt cinikus és lebutított.

    FD:

    Igen, ez volt a szöveg a Black Panther első részénél is, hogy az Infinity war miatt nézték meg.

    A Black Panther és a Captain Marvel is kiemelkedő lefutást produkáltak, azt figyelembe véve, hogy nem nyáron futottak és erősen nyitottak. Ergo visszajárt rá a nép, nem az Avengers mozik miatt mentek rá. És igen, a BP2 jól mutatta, hogy az talán csak egyszeri alkalom volt, de így is szépen termelt, szóval a Captain Marvel 2 esetén bukást vizionálni nem logikus (elnézve a MCU eddigi teljesítményét).

    -> innen jött az, hogy lehet a nemtetszésre hivatkozni, de a film globális teljesítményére az nem igazán fog kihatni

  17. abelh: basszus hihetetlenül értetlen vagy :) Persze hogy megvolt hogy szándékosan lebutított (miért, amit válaszként írtam a tejjel, az szerinted mégis milyen volt? :) Főleg hogy explicte oda is írtam)

    És épp erről beszéltem: azzal a lebutított érveléssel azt sugalltad (hiszen csak így van relevanciája) hogy mindazok aki szerint ez a Marvels nem lesz túl sikeres azok azért gondolják ezt mert nekik nem tetszett (lásd lebutított érvelés)
    De ez nem így van: bár vannak akik ilyen téves módon gondolkodnak (és őket épp ezért figyelmen kívül is hagyhatjuk), de mások meg nem. (Hanem nagyon is érvényes gondolkodással is lehet arra jutni miért egy teljesen reális scenario hogy ez viszont nem lesz milliárdos siker)

  18. Bvr:

    Logikus gondolatmenettel is el lehet oda jutni valóban, sőt engem is meglepne, ha 1 milliárd fölé menne.

    De míg a lebutított érvelést itt gyakran látom, a logikus (piaci) levezetést nem, így esélyem sincs az utóbbira reagálni :)

  19. szerintem mi itthon semmit, igazán nagy büdös semmit nem tapasztaltunk soha a valódi, klasszikus, nem tudom már 70 éves amerikai képregény kultúrából. nem ismerjük a hatását, nem tudjuk mennyire van jelen egy átlag amerikai mindennapjaiban, hogy melyik karakter mit jelent nekik, satöbbi. gondolkodom, de nem is tudjuk behelyettesíteni semmivel, itthon egyszerűen nincs semmi olyan a köztudatban, semmi olyan szórakoztató uhm… média, termék, ami ilyen régre nyúlik vissza, ennyire szerteágazó, ennyire ott van a mindennapjainkban.

    a mostani kölyköknek már a nagyapja is ezeken a sztorikon nőtt fel.

    ez csak arról jutott eszembe, hogy szerintem halvány fogalmunk sincs arról, mennyit termelhet egy ilyen film. lehet nézni bevételi trendeket persze, amennyire azok beszédesek, de akkor az jön ki, hogy őrült pénzeket fognak kaszálni vele szokás szerint.

    a többibe meg, hogy kinek tetszik, kinek nem, mennyire népszerű ott, ahová szánják (USA piac főleg) azt gondolom, hogy kár is belemenni. fogalmunk sem lehet róla.

    én személy szerint már unom egy kicsit, a lenti karaktert passzolom, a középsőt láttam, elment, a felsőről tudom ki, láttam a Wandavisiont, de az totálisan kizárt, hogy moziban nézzem, még itthon sem biztos.

    a hangyát azért nem nézem moziban, mert hányok a totális gejl színű CGI világtól, de itthon elmegy. mi van még. a Nick Fury sorozatot megnézem majd, a Guardians hármat is, talán még moziba is elmegyek miatta, ha jó napom lesz. hm nem tudom. ja a Wakanda kettőt elkezdtem, félbehagytam de majd befejezem. új Thort nem akarom látni az üvöltő kecskés szánalmas buziskodással.

    szóval ha a magamból indulnék ki, már rég nem lenne Marvel filmes univerzum.

  20. Nekem semmi bajom Larsonnal, a film sem volt rossz, viszont nem tartom jó ötletnek, hogy sorozatos arcokkal pakolják tele, mivel lehet, hogy azok ismerete nélkül sokan csak néznek majd, mint hal a szatyorban.
    Nekem a nem tetsző dolgok megvitatása a CM2-vel kapcsolatban nem erre a fórumra valóak, ez a hely nem alkalmas a kitárgyalására. Majd a film bemutatása után valamilyen oldalon megcimmogom.
    Amúgy a Larson utálók valahogy azt soha nem fejtették ki, hogy a csajjal mi a bajuk. Pl hajszín? Fene se érti.

  21. @Malachi

    De szerencsére mivel nem élünk buborékban láthatjuk a hatásait és rákereshetünk, hogy mi, hogyan, merre, hány méter.

    Miután ez megtörtént az alábbi dolgok tisztán látszanak:

    1) A képregények pusztán szubkultúraként voltak (és vannak) jelen, nem össztársadalmi elfoglaltság így nem szabad úgy tenni, hogy USA=képregényfölde és ha bármelyik ott lakónak mondasz egy képregényes karaktert akkor azonnal tudni fog mindent róla. Bármilyen másik szubkultúrával helyettesítheted a Föld bolygó bármelyik részéről.

    2) A képregényes piac és fogyasztás már sokadik éve ismét csak zsugorodott így a fentebb említett réteg is egyre kevesebb embert fed le. Így hiába nőtt fel nagyapa képregényeken, az unoka már nagy eséllyel nem.

    3)Az MCU igazi sikere az volt, hogy sikerült bevonzania olyan nézőket akik nem tartoztak bele a fenti rétegbe. Ők vannak többen de pontosan ők lesznek az elsők is akik továbbállnak a túl sok kontent/unalmas filmek miatt vagy találnak más elfoglaltságot.

  22. Ja mert az első hozott egymilliárd fölött majd ez is biztos fog. Őőő nézzük Ébredő erő 2.2 milliárd Uccsó jedik 1.3. És itt már az első rész is az Infinity saga egyik, ha nem leggyengébb filmje volt, ide jön még, hogy általánosan gyengébbek azóta az mcu filmek.

  23. “Kalap says:
    2023. February 17 at 23:52
    3 karakterbol az emberek nagyreszenek a felso 2 abszolut unszimpatikus es ezt akarjak lenyomni az emberek torkan lmao”

    De mennyire egyetértek! Az érdektelen és irritáló mcu karakterek dobogósai! Amúgy is a 4-ik fázis erős kezdése után gyors hanyatlást követően mire elértünk az 5. fázisba az egész olyan unalmas és érdektelen lett,hogy szavak nincsenek rá! És akkor ezekkel a karakterekkel akarnak “csodát” teremteni?! Instant bukta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.