A Fast X új előzetese

Vin és a család sírokat fog ásni, Momoa meg nagyon élvezi a rosszfiú szerepet, miközben Statham pakol.

Az előzetes mellé az a hír is jött az Universal fejes  Peter Cramertől, hogy a záró filmet, a Furious 11-t Louis Leterrier rendezi, ahogy ezt. Nyilván ha esetleg hatalmas bukta, akkor nem, de szerintem akkorát nem tud hasalni már a franchise, na de ez majd kiderül május 19-én.

human
írta
2023. 04. 20. 03:36
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Fast X új előzetese” bejegyzéshez

  1. ezt is megéltem, hamarabb hozza el ez a franchise a Robbie Reyes- féle Ghost Ridert a filmvászonra mint a Marvel

  2. Sejtettem hogy a “Justice for Han” dolgot is jegelik. Az egész előzetest Statham karaktere dobta fel. Egy fokkal azért bizakodóbb vagyok mint az F9 esetén. Azt nyugodt szívvel kihagytam moziban, ezen még gondolkodom.

    Momoa egyik jelenetéről meg a trópusi vihar robbantója jutott eszembe…

  3. Az előző trailer után kicsit féltem, hogy visszavesznek az őrült akciókból és újra a versenyeken lesz a fókusz de itt már látszik, hogy lesz itt állatkodás bőven! :D

  4. Jóslat: a F&F széria nem áll meg holmi 11 résznél. Amíg Vin Diesel bácsi legalább cameózni tud, meg spinoff-ot, rebootot, legacy sequelt, stb. a producerek kigondolni tudnak, hajtják a franchise kerekét tovább.
    (De ne legyen igazam!)

  5. Nagyon remélem, hogy Bryan visszatér. Ha már isten ennyire előtérbe került. Mint Jézus feltámadt annak idején. Úgy Paul fel tud. Mindent a családért.

  6. Pofont továbbra sem szeretnék egyiktől sem kapni, de eskü Diesel és Momoa is kövér. Oké, hogy nincs már Rock, de abból nem lesz gáz, hogy Cena, Statham és a Reacher-s fazon is jobban ki van tesizve náluk? :-)

  7. dommage: 100% igazad van, tuti lesz spinoff, de csak a 11 után jelentik be, hogy már meg is írták :)

  8. Momoa a legkövérebb fitt csávó akit valaha láttam. Ki van tesizve de a feje alapján egy 130 kilós hipster földrajztanár.

  9. Hangosan felröhögtem az utolsó, víztározós jelenetnél. Sosem gondoltam, hogy hallhatatlan és sérthetetlen szuperhősök után, a törhetetlen szuper-autókat is megszüli a show-biznisz… mert hogy “Dom’s Charger” ezek alapján egy ilyen kategória :)

  10. @BeryG – van ott még, ahonnan ez jött:
    “Tell me, that’s not a Pontiac Fiero strapped to a rocket engine?!”

    :D :D :D :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.