Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge

Természetesen az Indiana Jones and the Dial of Destiny-hez jöttek új képek, amíg várjuk a végső előzetest és/vagy premier időpontot.

human
írta
2023. 04. 24. 19:49
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge” bejegyzéshez

  1. Nem tudom, hogy milyen lesz a végeredmény, de eddig a kiadott képek és előzetesek nagyon jól mutatnak. Végre egy blockbuster, aminek van képi világa és nem steril kékes műanyag színvilággal van fényképezve. Nem tudom, hogy miért ilyen rohadt tucat szinte az összes látványfilm színvilága, de amikor látok egy Indyt, normálisan megcsinált kampánnyal, szinte érzem a promóanyagok illatát. Pedig elvileg a film vizuális médium, de mintha pont erre a részre nem fektetnének több hangsúlyt a nagy filmeknél (és most a sztár operatőröktől meg visionary directoroktól tekintsünk el), itt az átlagról beszélek. Marvel/DC filmek is 150-200 millióba fájnak, aztán hogy néznek már ki?

  2. Fura is lenne egy Indy filmtől, ha leesne a vászonról. Én inkább arra csodálkoztam rá, hogy itt a fenti képeken is meg a 2. előzetesben is Ford sokkal fiatal(os)abbnak néz ki a korához képest, mint a legeslegelső előzetesben. Vagy csak a szemem viccelt velem.:D

  3. Fura is lenne egy Indy filmtől, ha leesne a vászonról.

    Azért a negyedik rész majmos része, meg még pár jelenet abból, nem igazán öregedett jól már megjelenéskor se.

  4. blady,

    Nem nagyon beszelnek rola, de de-aging van regota hollywoodban. Nem csak amikor 30-40 evvel kell valakit megfiatalitani, hanem csak 5-10-el. Ez mai filmeknel alap. Legutobb John Wick alatt volt szembetuno nekem.

    Vicces, van olyan sztar, aki kikoti, hogy rajta kell, de kollegain tilos fiatalitast vegezni.

    En speciel nem szeretem, nagyon szembetuno, a hibatlan, sima bor, mintha valami magazin cimplatjat nezne az ember.

  5. @blady: Ford 80 éves, Indy pedig a filmben 70. Ebben a korban ez a 10 év már sokat számít, kellett kicsit fiatalítani. De amúgy akármelyik idősebb színészt megnézed google-ön valami random fotón, sokkal rozzantabbnak tűnik, mint a filmjeiben. :)

  6. Felek ez is el lesz rontva, mint az uj Star Wars. Ez a csaj lesz az uj Rey, a legyozhetetlen, kapasbol mindenhez erto eros noi karakter, aki mindent jobban tud es mindenkit iranyitani akar, a ferfiak meg benak.

  7. mernokur, azt szeretném kérdezni, hogy a számtalan film, amiben jött/jön “a legyőzhetetlen, kapásból mindenhez értő erős férfi karakter, aki mindent jobban tud és mindenkit irányítani akar, hozzá képest mindenki béna”, ugyanígy zavartak és azokhoz is ilyen gúnyosan és kritikusan álltál?
    dunát lehetne rekeszteni az ilyen filmekkel, jóformán ilyen filmeken nőttünk föl, ilyenekkel szocializálódtunk. szóval valójában az ilyen karakterekkel van bajod, vagy csak azzal, ha a neme nem férfi, hanem nő?

  8. human:
    azzal kezdtem, hogy “felek, hogy el lesz rontva”, a forgatokonyvet nem lattam
    Endymion:
    Azzal van a bajom, amikor mar meglevo karaktereket es filmeket tesznek tonkre emiatt. Lasd Luke idosebb karaktere, neki volt egy jo fejlodestortenete, a karakternek egy szep ive, amit kukaztak az uj trilogiaban.
    Azzal nincs bajom, ha egy uj karaktert/filmet talalnak ki egy ilyen noi szereplovel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.