12 hozzászólás a “Captain America új ruhája” bejegyzéshez

  1. “Jól lebarnult Chris Evans…”

    Nem tudom, hogy ez szarkazmus vagy sem de igazából pont ilyen reakciókat várok a mozinézők többségétől. Elvégre a többségük tuti nem látta a sorozatot. Bár hibáztatni nem tudom őket mert egyáltalá nem lett nagy cucc. Nekem az nem világos, hogy minek csinálnak valamit a sorozatokban ha utána a filmben tök más felé mennek. Ez történt Wandával, az előzetes alapján Kamalával most pedig Sammel is. Mondjuk utóbbi kettőnél egyelőre csak a ruha más.

  2. Ha jól láttam a sorozatos ruha a képregényből lett átemelve (tehát autentikus), de brutálisan műanyag volt – úgyhogy ez nem tűnik rossz ötletnek

  3. David33: az nem szarkazmus volt, hanem rasszizmus valszeg :D de igen, a többség pislog majd az előzeteseknél, bár a film gondolom azért gyorstalpalva átveszi majd, hogy miképp lett kapitány

  4. Amúgy nyilván azért van új ruhája, hogy új játékokokat tudjanak eladni. Nem ezért, mert tényleg fontos a történet szempontjából, vagy mert gond volt a sorozatos ruhával.

  5. A szérumot megkapja ő is, vagy hawkeye-üzemmódban nyomja majd íj helyett a pajzzsal?
    Úgy tudom, a sorozatban az a fura állú bekattant pótkapitány csak mezei humánként nyomta.
    Nem nézek marvel sorozatokat és valszeg ezt sem fogom megnézni, csak érdekelt.

  6. a pótkapitány kapott szérumot. Sam nem. A képregényben is az a lényeg, hogy ő nem szuperkatona.
    Ha merészek lennének akkor benyomnák, hogy nem mindenki fogadja el, mert fekete. Egy déli államban biztosan nem tapsolnának neki.

  7. Hogy ez mennyire érdektelen… pedig Cap az egyik legjobb karakter, és mennyi epic jelenete volt

  8. human: köszönöm, de nem vagyok rasszista. :) Véletlenül pont tegnap este újráztam az Endgame-et, de mivel annak is vagy 3 lezárása van, mint a Gyűrűk Urának, csak sokkalta érdektelenebb, így már nem emlékeztem, hogy átadta neki a stafétát. A sorozat kimaradt. Nem Mackie bőrszíne miatt, hanem mert nagyon rossz színésznek tartom őt is, meg Stan-t is.

  9. bocs, csak nagyon úgy fogalmaztál a pontokkal, mint a kőrasszisták szoktak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.