A Rebel Moon készítése

A Tudum nem hozott előzetest Zack Snyder új rendezéséhez, ellenben egy ígykészült videó befutott, amin a forgatásról fednek fel dolgokat.

Mostanra itt is van hivatalos tartalom: Amikor egy galaxis peremén található békés kolóniát egy zsarnoki uralkodó seregei fenyegetnek, Kora (Sofia Boutella), a falusiak között élő titokzatos idegen lesz a túlélés egyetlen reménysége. Kora feladata, hogy képzett harcosokat találjon, akik egyesítik erejüket vele az Anyavilággal szemben. Kora szedett-vedett kis csapata különböző világokból jött kívülállókból, felkelőkből, parasztokból és háborús árvákból áll, akiket összeköt a megváltásra való törekvés és a bosszúvágy. Miközben egy egész birodalom árnyéka ereszkedik le a legvalószínűtlenebb holdra, megkezdődik a csata egy galaxis sorsáért, és a folyamat során hősök új serege alakul meg.

Jöhet a feliratos videó.

human
írta
2023. 06. 18. 03:27
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Rebel Moon készítése” bejegyzéshez

  1. Rájöttem mi zavar benne, az eddigi anyagok alapján nincs egy saját stílusa, ami elkülöníti a többi ilyen sztoritól, pedig Snyder elvileg tudna ilyet. John Carter valaki? Nah az is ebbe futott bele sztem. A 300-ból kiveszel egy tetszőleges képkockát, akár a búzamezőről, mindenki tudni fogja, hogy miből van. Itt már a főgonosz űrhajói is bárhonnan lehetnének SW-től az Ötödik elemig.

  2. Zack Snyder elég jól nyomja a rizsát. Szomorú, hogy azt hiszi, hogy ezzel is mekkora ötletet talált ki és milyen szuper a történet és a megvalósítás. Holott egy kicsit sem. :)

    Listázhatnám, hogy csak ebben a videóban melyik klisét, jelenetet stb. honnan szedte és ollózta össze de az egy nagyon nagy wall-of-text lenne és valószínűleg senki sem olvasná végig és szokás szerint csak kontextusból kiragadott mondatokra reagálna és azt hívná “ellenérvnek” :)

  3. Már a jelmezek és karakterek is olyanok, minha egy kaliforiai jelmezes buliról szedték volna össze őket.

  4. csak tudnám miért adnak még ennek a faszinak ekkora pénzeket. emberünk a 2009-es Watchmen óta nem tett le semmi használhatót az asztalra. DC-t földbe állította, a zombis heist-filmje borzasztó lett.
    kíváncsian várom ha a Tudumnál is elzárják a pénzcsapot mi lesz vele.

  5. Nem hiszem hogy Snyder állította földbe a DC-t. Nekem pl a Watchmen-nél jobban tetszett a Snyder cut. Viszont én azt hittem ez a film moziba készül. A netflix logó a végén eléggé lehangoló, mert sajnos én is előítelettel fogok lelni elé majd :(

  6. Nem Snyder állította a földbe a DC-t hanem a producerek akik erőltették, hogy a második filmbe hozza be Batmant és kezdje meg a Liga alapozását. Amit lehetett kihozott belőle Zack, jó is lett a Snyder Cut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.