23 hozzászólás a “Dune: Part Two előzetes kettő perc három” bejegyzéshez

  1. ÁÁÁÁ öcsém. Szaracgi meg a társaik lassan nekikezdhetnek szétszedni a filmet :D :D Én tuti megnézem vagy…..sokszor :D

  2. törődő: utálom ha valaki ezzel jön de itt most tényleg pont ez a lényege!

  3. Az első részt nem moziban néztem….most nem hibázok ekkorát! :)
    “mászterpísz” :)

  4. “I don’t like sand. It’s coarse and rough and irritating — and it gets everywhere.”

    Nem követem el azt a hibát, hogy ezt is moziban nézem, mint az elsőt. Hogy lehet valami már az előzetes alapján ennyire műanyag, nagyon durva.

  5. Bár mindenképp mozi lesz ez az előzetes nincs jól vágva. Kapkodós, mindenből mutatni akar egy szeletet emiatt nem jön át eléggé a Dönis hangulat. A teaser jobb volt.

  6. Van benne néhány elég cheesy snitt, mint pl amikor Chani ugyanúgy a kamera felé fordulva áll meg a támadás után, mint az elsőben Paul (itt azért felvonyítottam kicsit). Egyetértek Misivel is, hogy nincs jól vágva.

    De egyébiránt tényleg epicnek néz ki megint, tuti mozis.

  7. Hidegrázós, alig várom. Viszont tényleg rosszul van vágva, maguk a vágóképek is túl hosszúak, rossz a ritmus, és szerintem az egész trailer eleve túl hosszú, illetve feleslegesen túl sokat mutat a filmből. Walkent pl. kár volt megmutatni, elég lett volna a hangját hallani, ahogy beszél, ezerszer izgalmasabb trailer lenne.

  8. Szerintem tobbet nem nezem meg a trailert. Studio nagyon el akarja adni, megmutattak itt mindent.

    Nem hiszem, hogy egyedul vagyok velemenyemmel, hogy a konyv elso fele az erosebb. Viszont sok mindent, amitol a konyv nagyon jo volt, nem sikerult visszaadni, viszont ha jol latom nagyobb szabadsagot engedtek meg maguknak itt a keszitok, ugyhogy lehet filmben pont forditva lesz.

  9. “Olyan színpadias semmilyen mint az első.”

    Ugyanezt akartam írni. Olvastam a könyvet, amiből a film alig tudott bármit is visszaadni. Karaktercentrikusság és mély gondolatok helyett telenyomták ostoba teátrális monológokkal és drámai bámulásokkal, a világot pár elszólás kivételével nem alapozták meg, a képi világ meg persze szép, mint egy mai videoklip, de a puszta látvány még nagyvászon előtt sem kötött le. A férfi Kynes is nő lett, mert csak. A harcok koreográfiája egy ekkora büdzséjű filmben pedig finoman fogalmazva is gyenge. Előbb láttam a filmet, mint olvastam volna a könyvet, hamarosan újrázom, de szerintem a könyv után még laposabb lesz.
    Egyébként ízlések és pofonok, Villeneuve rendezései számomra rettenet unalmasak, üresek, vagy nem is tudom mi rá a legjobb szó, pedig szeretem a lassú, kimért sztorivezetést.

  10. Nincs fanyalgás, csak gyönyörű hype. Kíváncsi vagyok milyen hosszú lesz a film, és mennyi minden fér majd el benne. Bardem remélem kap majd annyi teret amennyit a trailer sugall, és jut idő majd Walkenre meg a Harkonnen vonalra is érdemben, nem csak megvillannak párszor. Nekem kellemes meglepetés Timmy karizmája a trailerben, érezhető a váltás az első részhez képest, szerintem megállja majd a helyét mint Muad’Dib. Chani bepózolása kicsit nekem is határ eset, remélem ésszel tolják majd a girlboss témát. Bevallom, Zendaya akitől tartok egy picit, de remélem nem lesz irritáló. Kíváncsi vagyok, vajon megágyaznak-e a harmadik résznek, Denis többször is utalt rá, hogy van realitása a Messiás megfilmesítésének is.

    Érdekes amúgy, hogy ezt a hosszú és sokat felfedő trailert már most megmutatták, messze még a november sajna…

  11. Már ezt nem nézem meg, elég volt bőven az előző beharangozó, hogy tudjam kötelező mozi lesz. Hát nehéz lesz elkerülni a további új képeket a bemutatóig.

  12. Remélem hogy zimmer bácsi tud még egyszer akkorát alkotni mint az első részben, mivel a zene volt a lelke a filmnek

  13. Nagyon kiváncsian várom. Újra elolvastam a regényt, nemrég fejeztem be a második részt ami majdnem pont így van elvágva. Nos az előzetes nem lett a legjobb, kicsit összevissza és túl sokat mutat, engem kicsit megijesztett hogy ne hagyjanak ki lehetőleg semmit. Ráadásul a könyvben évek telnek el, valamint sok transzcendens leírás van (Paul látomásai, az idő fölött lebegései, Jessica mikor megissza az élet vizét) nem tudom hogy lesz ez mind értelmesen belenyomva a filmbe, vagy csak ki lesz válogatva pára jelenet hogy “pörögjön”. Komolyan e miatt remélem hogy ez is lesz 3 órás, különben összecsapott érzet lesz. Egyébként a főszereplő TC továbbra sem elég erős a főszerepre szerintem, talán a leggyengébb választás az összes többihez képest. Mind1, moziban kihagyhatatlan.

  14. 16: ”Villeneuve rendezései számomra rettenet unalmasak, üresek, vagy nem is tudom mi rá a legjobb szó, pedig szeretem a lassú, kimért sztorivezetést.” Ures, unalmas, statikus, nincs flow-ja, a vágás idozítése darabossá teszi, hja. Végre valaki, azt hittem már egyedul vagyok, mellesleg én is szeretem a lassú sztorivezetést, lásd Fincher.

  15. Mushmushi:
    + nem tudok azonosulni a karakterekkel, mivel a színészek vagy túl saját maguknak játszanak vagy túl teátrálisan, általában ez a két végpont. A Dűne első része esetében karakterek helyett karaktertípusok vannak, rendezésben pedig mindig az az érzésem, hogy a 3 (most fejből nemtom) órás játékidőben 5 percenként akarják pátoszi magasságokba emelni az adott jelenetet, hogy namostaztá, közben meg röhejesen túl vam dramatizálva.
    A Fogságban egyébként nem rossz filmje, de az Érkezés és a Sicario sem váltott ki semmilyen érzelmet, pedig előbbiben az alaptéma és a csattanó is egy gyomros kellett volna legyen. Sicarióban meg a konvojos jelenetnél éreztem egy kis erekciót, de végül ott is lekókadt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.