A Killers of the Flower Moon új előzetese

Scorsese. DiCaprio. Október. Apple TV+ végtelen pénzéből. Remélem utána még lehúzza majd a Prime Video-t is valami projekttel, tejeljenek az öregnek!

Egyrészt modernre vágták az új előzetest, plusz most már durván kiemelik az indiánok olajat tartalmazó földjének elvétele körüli erőszakot is. Nagyon durva, kicsit régebbi Scorsese hangulatú ez a videó.

11 hozzászólás a “A Killers of the Flower Moon új előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez baromi jól néz ki minden tekintetben, fényképezés, színészek, zene, hangulat, sztori, stb, kötelezően nézős, 97%-on áll rottentomatoes-on is 64 kritika után, ez végre egy jó jel.

    Dicaprio már most élete alakítását hozza, egy 2 perces előzetesben meggyőzött, hogy szereti a 36 éves, nem szupermodell alkatú filmbeli partnerét. Előbb medvével verekedni, most meg ez, tuti Oscarra gyúr megint.😅

  2. van hangulata, az biztos. hátha moziban nem lesz ennyire 4k super plus plus clear a kép.

  3. Jól néz ki, de engem még nem tudott lázba hozni. Nálam egy sima egy fordított a munkássága, meglátjuk ez melyik kategória lesz.

  4. Az első trailer azért sokkal jobban visszaadta a hangulatot, ez annyira nem fogott meg ezzel a zenével, végig sem néztem, de nem azért. Nagyon várós.

  5. Ez is tipikusan olyan hogy nem az előzetesével fog lehengerelni hanem majd maga az egész film. (Teaser jobb volt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.