A Haunting in Venice új előzetese

Szegény Kenneth Branagh és az Agatha Christie adaptációi, hiszen a Nílusos után, amit Hammer és a Covid sújtott, most a SAG sztrájk miatt lesz gyengébb az újabb filmjének a reklámkampánya. Mondjuk a poszter alatti trailer mindenképp jött volna.

Ezt is elég horrorfilmesre vágták, de persze nem az lesz.

11 hozzászólás a “A Haunting in Venice új előzetese” bejegyzéshez

  1. Nem kéne erőltetnie ezt a Poirot-s témát; az első rész borzasztó gyenge volt, el is riasztott a többi rész megnézésétől. A Thor talán leggyengébb részeit is Ő rendezte, lehet nem ekkora költségvetésű mozikat kéne dirigálnia.

  2. uhh, az engem cseppet sem zavar, hogy áthelyezték a sztorit Velencébe, de ezek szerint csak a nevek meg a halloweeni téma maradt meg az eredeti regényből.
    Hol van a kislány, akit belefojtottak a dézsába, miközben az almát próbálta kiszedni a szájával onnan?

    Mellesleg nálam David Suchet és Zoe Wannamaker sokkal nyerőbbek.

  3. Nem voltak a korábbi részek kiemelkedőek, de lecsúsztak simán és ez sem néz ki rosszabbnak, szóval nekem jöhet. Egyébként nem olvastam a könyveket, viszont Brannagh verziója eddig bejön.

  4. … A Thor-nak csak egyetlen részét rendezte, ami így is sokkal jobb volt, mint a pocsék második, de rá se ránts! :D

  5. Potyogtatja ám ki magából ezeket a filmeket Branagh. 1,5 évvel később már itt a folytatás. Tempó az vna…

  6. A Thor első részét rendezte, ami számomra a mai napig a legjobb különálló Thor film a négy közül. Ezek a Poirot filmek meg még a legkritikusabb szemmel nézve is totál elfogadható krimik, szóval jöhetnek. Inkább tíz ilyen, mint egy újabb live action disney szörnyszülött. Annyi kritikát mondanék csak, hogy ha jól értem ez a Halloween Party adaptációja, csak alaposan átírva. Ha már ennyire megváltoztatják az eredeti történentet, ennyi erővel akár egy teljesen újat is írhattak volna, főleg úgy, hogy a cím is teljesen más, szóval nem fogja rögtön bevonzani a könyv kedvelőit. Furcsa döntés.

  7. Az első a Branagh-féle szériából, ami egy kicsit érdekesnek tűnik. Remélem ez nem lesz olyan unalmas, steril stúdiófilm, mint a másik kettő, nulla egyediséggel.

  8. Már azzal megnyertek, hogy a set design sokkal összeszedettebnek tűnik ezúttal, a Nílusos részben olyan gusztustalan volt a mindent körülvevő CGI környezet, hogy rossz volt nézni.

  9. A Halál a Níluson kétségbe ejtően kínszenvedés volt…végignézni is!
    Rég láttam ennyire vontatott,unalmas és borzalmas filmet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.