The Marvels újabb képeken

Ja tényleg, novemberben jön még egy MCU, az ami Brie Larsont teszi össze két MCU-sorozatos szereplővel. Baromira kíváncsi leszek hogy hoz majd, főleg a Secret Unalvasion után.

Még több kép:

human
írta
2023. 07. 19. 02:54
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “The Marvels újabb képeken” bejegyzéshez

  1. Az utolsó kép alapján a Kreek is benne lesznek :)

    Én globál bevételben olyan 600 körül tippelem, amerikait meg olyan 120-180 közé lőném be.

    Ami a titkos unalmat illeti, nem olyan unalmas ez, csak szerintem az emberek megunták ezt a hetente jön egy részt … és inkább kivárják, hogy egybe le tudják pörgetni.

  2. Szóval hogy ezt értsd, meg kell nézned a Loki, a Ms. Marvel és a Secret Invasion sorozatokat az eddigi vagy 30 Marvel film mellé pluszban?

  3. Brie Larson valahogy szürke semmilyenből mostanra lett tényleg dögös nő. Mint a jó bor.

  4. Vajda Gábor dehogy kell megnézni. Semmit nem kellett eddig sem megnézni, hogy megértsd a legújabb termék történetét. Strange 2-hez sem kellett a Wanda, ahogy az Atmanhez sem kellett a Loki. Brie tényleg dögös!

  5. @Mate815:
    Haverom azért elég értetlenül pislogott a Strange 2-ön a Wanda nélkül.
    Persze, nem “kell” ismerni, csak majd ne csodálkozzon az egyszeri néző, ha hasonlóan érzi magát.

  6. Csigusz:
    Attól még nem kell megnézni az egész sorozatot. Van egy csomó marveles wiki oldal, amiben egy féloldalnyi szövegben el van mesélve az egész vanda sorozat.
    Persze azért okosabb és marketing szempontból előnyös lenne ilyen esetekben a stúdió kidobna egy 10-20 perces összegzést az adott sorozatról a filmbemutatója előtt, hogy képben legyen mindenki.

  7. SZSZFilm: Amit te írsz, az ugyanaz. Háttérinfók kellenek a filmhez, hogy értsd a sztorit. De erre akkor a készítők is rájöttek, hogy nem igazán jó ez az oda-vissza utalás, ha jól emlékszem, volt ilyen interjúrészlet/nyilatkozat, hogy nem volt jó irány sorozatok és filmek között egymásra építeni. Nekem is volt pár ismerősöm, aki meg volt lőve a moziban a Wanda sorozat nélkül. Ha nem tudsz róla, hogy szükséges hozzá, akkor az interneten sem nézel utána nyilván.

  8. főleg, hogy a Wanda végén ráébred arra a főszereplő, amire a Strange elején nem emlékezett?

  9. Az egyszeri mozináző nem fog megnézni minden filmet és sorozatot ez tény. A Strange 2-höz konkrétan elengedhetetlen a WandaVision, anélkül semmit sem ér a film. Konkrétan Wanda egész sztorija nullára redukálódik ha valaki nem látta a sorozatot. Nem véletlen hívta őt mindenki elmebetegnek meg gonosznak a többségük nem is látta a sorit. Valószínűleg a régi filmekre sem emlékeztek elvégre Wanda sosem volt hős. Monica is ugye abban volt benne, a fekete-fehér ruhás csajszi, az ő háttérsztorija ott derül ki lényegében. Mondjuk az ő sztoriját 2 mondattal el lehet intézni. Kamala megint az az eset hogy kell a sorozat hozzá és a film sztorijától függ mennyire. Nyilván bármit megnézhet az ember előtudás nélkül de ha nem akar pislogni hogy: “Ez most mé?” akkor kénytelen megnézni a sorikat is. Hogy ez jó ötlet-e azt döntse el mindenki maga. A Netflix sorik és az Agents of SHIELD is azért volt igazán jó mert nem volt szerves része az MCU-nak. Pláne a Netflixesek.

    Egyébként Brie lehet hogy dögös de ha nem ismerném a karaktereket simán rámondanám hogy ez egy Snyder féle DC film. Hol vannak a színek Carol ruhájáról? Olyan mintha bevágták volna egy vödör fekete festékbe majd megpróbálták kimosni. :D

  10. “Nem véletlen hívta őt mindenki elmebetegnek meg gonosznak a többségük nem is látta a sorit.”

    A sorozatban is egy elmebeteg gonosz.

  11. Hát az elméje biztos, hogy megbomlott, de gonosznak nem mondanám a sorozat alapján.

  12. David33:
    Ha látták volna a sorozatot, akkor még rosszabb lenne a véleményük Wandáról. Kb. ugyanazon a karakter fejlődésen megy át a Strange 2-ben, mint a sorozatban, csak a nem létező gyerekei mellé hozzá van csapva Vízió is. És azt mondanák, hogy most tényleg erről szólt az egész film megint.
    Amúgy meg a Hangya 3-nál pont az ellenkezője miatt rinyált mindenki. Azaz hogy miért mesélik el újra Kang multiverzumos eredetét, amikor a Loki-ban elmesélték már. Szóval ha a Marvelekben estleg elmesélik, hogy mit csinált a három főhős a korábbi filmekben és sorozatokban, akkor majd azzal jön mindenki, hogy “Ezt most minek kellett beletenni a filmbe? Ezt már látta mindenki abba a sorozatban meg ebbe a filmben!”.

  13. @Abu
    “Ami a titkos unalmat illeti, nem olyan unalmas ez, csak szerintem az emberek megunták ezt a hetente jön egy részt … és inkább kivárják, hogy egybe le tudják pörgetni.”

    ehhez annyit ,hogy ha jó tartalom lenne akkor az emberek nem unnák meg és várnák a következő részt, beszélnének róla. Ha bármi csak bingewatchingban működik ,akkor az annyit is ér. Az olyan sorozatoknak csak az eleje és vége van kitalálva a közepe pedig teljesen irreleváns.

    Tipikusan megfigyelhető ez a Disney tartalmaknál, pl Mandalorian, Obi-Wan ahol arcátlanul gyakorlatilag mindkettőnél csak az utolsó egy-két részben jött be a főszál..magam részéről nem fogok 6-8-10 részes Star Wars vagy Marvel sorozat elé ülni többet hogy aztán a végén kiderüljön azért készült az egész mert az utolsó részre kitaláltak egy epic csatajelenetet. Mindkét franchise többről szólt a streaming térnyerése előtt.

  14. Mate815, SZSZFilm:

    Nem akarok sorozat kibeszélőt tartani de Wanda minden volt csak gonosz nem. Az egész incidens véletlen történt mert gyászolt és a gyökér pasas rátett egy lapáttal hogy mutogatta neki Vision testét ahogy szétdarabolják. Utána jó ideig nem is tudta Wanda hogy mit csinál. Sokaknak nem tűnt fel de Agatha később elmondta hogy Wanda bármit tud teremteni ergo a gyerekei is valódiak voltak ahogy Vision is. Wanda mindhármójukat az Elme kőből kreálta, amitől Wanda kapta az erejét. Az egyetlen probléma az volt, hogy nem ismerte a varázslatot amit ugye nem tudatosan csinált ezért mind a gyerekei, mind Vision csak a “Hexen” belül léthezhettek. Tehát az amit Wanda ott megélt az mind valódi volt az is hogy nem tudta hogy mit csinál az emberekkel, arra csak később döbbent rá. Nem rémlik, hogy elég sok rész azzal ment el hogy kintről üzengettek neki ő meg nem értette mi van? Konkrétan a saját elméjét is átírta. Persze mindig voltak momentumok amikor felébredt de az ereje kb azonnal elnyomta a tudatának ezen részét. Ezért kattogott az elején mint egy régi tévé, erre utaltak a fura vágások is. Mikor rájött mi van a végén lemondott a családjáról. Most tegye már fel a kezét aki nem tette volna meg ugyan ezt ha ilyen ereje van? Kétszer is megölték előtte Visiont utána a gyerekeit, persze hogy nem tudott róluk lemondani. Utána meg a Darkhold mérgezte meg a fejét a sorozat végén, ahogy egyébként Strange-et is de ő rá senki nem mondta hogy gonosz. Ezért is tetszett mikor Wanda mondta neki a filmben hogy őt, Tony-t meg a többieket hősnek tartja mindenki pedig ők megöltek embereket mégha nem is akarattal, mondjuk Natasha konkrétan akarattal ölt meg egy kislányt, vagyis majdnem, az ugye nem rajta múlt hogy életben maradt. Wandát gyerekkora óta fegyvernek használta mindenki még a Bosszúállók is, ezért is mondtam hogy sosem volt hős őt csak Vision érdekelte. Ezért is tartottam már a képregényekben is az egyik legjobb és legérdekesebb karakternek mert az egyszerű hősök meg gonoszok baromi unalmasak sokszor, a szürkezónás karakterek azok akik igazán feltudnak mutatni valamit.

    Sorry a regény miatt.

  15. @Megalaz

    Az epic csatajelenetek általában a cselekmény végén vannak, igen. Ez még a streaming térnyerése előtt is így volt

  16. @David33

    Vegyük úgy, hogy feltettem a kezemet. Én nem a szürke zónában létezek. Írhatok róla kisregényt én is, hogy miért és miért nem ha valaki bővebb kifejtést szeretne

  17. Te nem, én sem, de ez egy képregény adaptáció. Ha csak jó és rossz létezne a filmekben is akkor a Bosszúállók közül mindenki börtönben ülne már régóta. Nekem amúgy nem az a bajom hogy valaki nem szereti Wandát vagy tudom is mi bajuk vele. Megértem mert a női karakterek közül egyet nem tudnék kiemelni akit jól írtak meg az MCU-ban. Natasha is 10 év után kapott csak filmet, Wanda detto és egyik sem lett nagy szám. Mondjuk a WandaVision máig a legjobb MCU sori bár a léc nem túl magas. Azt viszont nem szeretem mikor egy karakter csak jó vagy rossz lehet. Thanost is érdekes mód mindenki megértette, egyet is értett vele, ő miben másabb mint Wanda? Max annyiban hogy Wanda csak a családját akarta visszakapni és eléldegélni egy másik univerzumban. Persze azt a tényt se felejtsük el hogy Wanda simán tud teleportálni és utazni a multiverzumban is szóval már csak emiatt sem tudom védeni a Strange 2 forgatókönyvét de ettől még megértem Wandát. Az a baj hogy Wanda túl erős és komplex hogy egy ilyen Disney közepes írógárda összehozzon belőle valami normálisat. De azért fura hogy a szürkezónás férfi karakterek mint Thanos vagy épp Loki pl nem kap sarat de ha egy nőről van szó akkor rögtön jönnek az ilyen kommentek, hogy: “Őrült, gyilkos, gonosz” stb. Erre próbáltam utalni nem Wanda tetteit védeni.

    De tovább már én sem akarom ragozni.

  18. Az első képen a fullba sminkelt szöszi az kicsoda? Akárhogy nézem nem ismerem fel benne a színésznőt akinek nem emlékszem a nevére bocs.
    David33 köszi a Litvániában nekem tetszett sok új infót tudtam meg. Én csípem Wandát és szerintem az a baj gyökere amit te is írtál. Ő sokkal komplexebb személyiség és nem tudnak vele mit kezdeni. Egyszerűen nincs rá idő egy filmben/ minisorozatban.
    De nekem már magáról a multiverzumról is ez volt az konklúzióm a Dr Strange2 kapcsán. Egyszerűen kevés volt. Wandát meg nyíllal lőtték.. no comment.
    De hogy ne legyen teljesen off én kíváncsi vagyok erre a filmre. Remélem jó kis limonádé lesz. Én annál többet nem várok el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.