The Marvels rendes előzetesben!

Rájöttek, hogy nem Ms. Marvel hülyéskedésére és a tévésorozatos hangulatra kéne ráhúzni a reklámot, hanem a főellenségre és a veszélyre!? Mik vannak.

Azért az intergalactic maradt, meg nekem a majd itthon nézés is.

human
írta
2023. 07. 21. 13:05
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “The Marvels rendes előzetesben!” bejegyzéshez

  1. En szerintem meg itthon sem. Nem nezem a Marvel-sorozatokat, igy 3-bol 2 karakter csak a kepregenyekbol ismeros..a Strange 2 is legnagyobb reszben erthetetlen volt emiatt, hianyzott hozza egy megelozo evadnyi sorozat, felejtos.

  2. A trailer gyakorlatilag összes jelenetét láttam már korábbi Marvel-filmekben, még úgy is hogy messze nem néztem meg mindegyiket. Elképesztő nívótlanság.

  3. “You took everything from me”. A Top10 legelcsépeltebb filmes mondatok között a helye. :D

  4. Nagyon “érdekes” főgonosz lesz ez is. Látvány az legalább rendben van úgy tűnik.

  5. Valahogy lejöttem a marvel cuccokról… Az utolsó Strange-et kb a felénél kinyomtam, azóta sem fejeztem be, fűszoknyás ungabunga baromságtól hányni tudnék, bele sem néztem… Valahogy már nem érdekel. DC ugyanez…

  6. múltkor belefutottam egy videóba, valami emberek reagáltak a filmre, akik először látták az Endgame-et. hát basszus ott ragadtam, jó volt átélni azt a hullámvasutat újra ami az első Ironmannel kezdődött, aztán a sorozatok, a sok film, haha akkoriban még az is nagy szám volt, hogy mi lesz a stáblista utáni jelenet, meg mennyi, és aztán a végén a dupla filmes lezárás. nem lesz nagyon sokáig még hasonló sem, kár is erőlködniük. valamit eltaláltak, valami összeállt, ahogy Lucasnak az első Star Warsok, vagy ahogy a BttF, vagy a Gyűrűk ura és a végén vége lett és ennyi.

    bár tudom, hogy a bevételek valamennyire ellentmondanak nekem, de ezek a filmek már Marvel mércével is tényleg csak ilyen üres héjnak tűnnek, bármit tesznek. az 1-2 kivétel (Pók, meg szerintem önmagában a Shang-Chi se volt rossz) nem fogja megmenteni az egészet.

  7. ““You took everything from me”. A Top10 legelcsépeltebb filmes mondatok között a helye. :D”

    Na ott nyomtam ki majdnem az előzetest én is. :D
    Egyébként lehet én leszek ezzel egyedül de nekem pont Kamala az egyetlen aki kis életet lehelt ebbe az előzetesbe. A többiek mind olyan faképet vágnak hogy elalszik tőlük az ember.

    “Olyan Wonder woman 2-s a fögonosz nekem.”

    Na, azért kéremszépen, ennyire még a WW84 sem volt rossz ilyen téren. Lord jó “gonosz” volt csak a szkript volt gáz. Mondjuk védelmére legyen mondva a Feige csapatnak hogy a Marvel Kapitány képregényes sztorijainak többsége sem túl acélos egyébként. Nem véletlen, hogy őt leginkább a csapatos szériákban kedvelték az olvasók is.

  8. Én vagyok az egyetlen aki vegignézte és valamelyest bejött a trailer? Vagy lehet már csak annyira lent van a szint marveléknél. Egyelőre nekem is itthoni max, de ha megbízható forrásból tényleg jó kritikákat kap akár mozi is lehet

  9. Moziba nem mennék rá de itthon megnézem majd. Jók a csajok, Brie cuki, amúgy gagyi.

  10. Az eddig megszokott marvel minőséghez képest kicsit műanyagnak tűnik.

    Remélem moziban nem lesz az. Hiányzik már egy jó marvel film :)

    Nick F. meg mintha megfiatalodott volna a titkos invázióhoz képest … :D

    Egyébként az endgame után pont ilyesmi marvel lefutásra tippeltem.. kicsit lentebb kellett vinni az ingerküszöböt, hogy utána megint felíveltessék, és vélhetően a deadpool 3 után jönnek majd az új x-menek a fantastic four penge és társaik amikkel megint egy újabb univerzumot kiépítenek egy új korosztálynak amibe be tudják húzni a régi fanokat is.

  11. Most hogy olvasom, tényleg van abban valami, amit Abu ír. Ha folyamatosan magas fokozatban hoznák a filmeket, egy idő után immunissá válna a közönség, viszont az ingerküszöböt nem lehet a végtelenségig emelni.
    Viszont… így meg csorbult a brand megítélése.
    Talán kisebb, visszafogottabb, személyesebb Marvel filmekkel lehetett volna csökkenteni a fokozatot, viszont a minőséget tartva. Ami nem sikerült, lássuk be.

  12. Semmi baj nincs ezzel az ajánlóval. Szerintem jópofa csapatfilm is kisülhet belőle, ha kicsit esendőbbé teszik Captain Marvelt.

    Ms. Marvel sorozatot imádtam. Számos muszlim vallású barátom odavan tőle, így ez a film nekik is készül, ami hatalmas piac.

    Az Ant-Man 3 filmtől is elvették a kedven, aztán a Disney+on megnézve meglepődtem, hogy sokkal jobb volt, mint ahogy lefestették.

    Ha már itt tartunk, arra leszek még kiváncsi, hogy a Moon Knight hogyan is kapcsolódik be az MCU-ba, mert a tervekben nem igazán szerepel a visszatérése. Az egyiptomi istenek kapcsán vártam a Wakandával vagy a Thorral való összekötést. Na talán majd a Thor 5-ben, ha belenyúlnak alaposabban a görög világba.

  13. jól kiherélték az Intergalacticot, biztos a film tartalmára, minőségére utalnak vele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.