A Strays új előzetese

Az R besorolású komédia, amiben kutyák bandáznak, és egy gazdát el akarnak kapni közben.

Az új trailer poénjai tartják a káromkodás szintet, szerintem jól belövi milyen lesz a film, részemről feltehetően mozis kaland.

human
írta
2023. 07. 27. 03:29
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Strays új előzetese” bejegyzéshez

  1. Csatlakozom, haláli.
    Egy-két nyilvánvalóan CGI trükk mellett felüdülés végre idomított állatokat látni a vásznon.

  2. Én sem értem ezeknek a filmeknek a létjogosultságát. Nekem amikor egy állat nem normális állatot alakít egy filmben, az olyan mint a kitömött nyúlfej trófea a balatoni vásárban, aminek őzagancsot tett a fejére, és pipát a szájába a vicces kedvű preparátor. Azt is megveszi valaki, és viccesnek gondolja, de azért ez valahol az állatok állati létének megcsúfolása.

  3. Ha cirkuszokban gáz idomított állatokat használni a mi szórakoztatásunkra, akkor filmet forgatni idomított állatokkal az emberek szórakoztatására miért nem az? Szerintem semmi különbség nincs a kettő között. Mindkét esetben az idomított állatok produkálják magukat, milliószor elpróbáltatják velük ugyanazokat a dolgokat (el tudjátok képzelni, hányszor felveszik azokta a jelenteket, mire egy belekerül a kész filmbe?) azért, hogy 1-2 órára szórakozzunk rajtuk.

  4. Ezen állatszínészeknek több joguk lenne a sztrájkhoz, ez borzasztó, és szegényeknek fogalmuk sincs mit művelnek velük. A mesterséges intelligencia ellen tüntetnek a színészek és az írók, hát ezek után nem csodálkozom, hogy féltik a munkájukat, ennél az AI már most értelmesebbet és viccesebbet csinál gondolom.

  5. ehhez ír valaki egy Trópusi vihar szinkront, a népek üvöltve röhögnek majd rajta és egymást tapossák a szabad helyekért. mark my words. nem baj az.

  6. @MalachiIde lehet irni a Jay es Nemabob visszavag szinkron munkajat. :D Azt is anno
    El kezdtem egyszer angolul. A feleig se jutottam el, annyira elveszik a magyar kreativitas
    A sok “ Fuck-Fuckin’ “ kozott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.