Kecsap: The Marvels, Quiet Place 3, How to Train Your Dragon, Talk 2 Me, The Exorcist: Believer, Civil War, All Of Us Strangers

Lehetne ebből sok kommentes külön cikk valami erős címmel, de a hétvégét nem volt kedvem elrontani vele. A lényeg, hogy Nia DaCosta, a The Marvels rendezője azt mondta, hogy a filmje ezért különleges és tér el a többi MCU mozitól: The biggest difference from the other MCU movies to date is that it’s really wacky, and silly. The worlds we go to in this movie are worlds unlike others you’ve seen in the MCU. Bright worlds that you haven’t seen before. – avagy abban tér el, hogy ez tényleg dilis és bolondozó, ilyen világokat még nem láttunk eddig. Mindezt a Thor 4 után emlegeti…

Ez a kép az All Of Us Strangers-ből van, amiben Andrew Scott és Paul Mescal szerepel. A középpontjában egy forgatókönyvíró van, aki visszatérve a családi otthonába azt tapasztalja, hogy az elvileg rég halott szülei élnek és úgy néznek ki, mint régen.

Emily Blunt egyrészt azt mondta, hogy szívesen csinálná az Edge of Tomorrow folytatását, másrészt elejtette, hogy a férjével és Cilian Murphyval már beszélgettek a Quiet Place 3-ról.

Az élőszereplős How to Train Your Dragon-film forgatása is csúszik a színészsztrájk miatt.

Michael Mann filmje, a Ferrari felmentés kapott a színészsztrájk alól, így a szereplői reklámozhatják azt, megjelenhetnek fesztiválokon és hasonlók.

A Talk To Me folytatás címe a Talk 2 Me lesz, és teljesen azon készítik, akik az elsőt.

A Pablo Larraín (Jackie) által rendezett Maria most télen forog, a preprodukció folytatódott, és Angelina Jolie lesz a főszereplő ugye. Ha nem ér vége a sztrájk akkor feltehetően kap felmentést alóla a film.

A The Exorcist: Believer hivatalosan is R besorolást kapott.

Az Alex Garland (Ex Machina) által rendezett Civil War jövő tavasszal érkezik.

Arthur Schmidt, Oscar-Winning Film Editor on ‘Who Framed Roger Rabbit’ and ‘Forrest Gump,’ Dies at 86

William Friedkin Passes Away, The Exorcist Director was 87

Robert Swan Passes Away, Hoosiers & The Untouchables Actor was 78

Adam DeVine beszél a komédia filmek jelenlegi helyzetéről. Mellé pedig egy komédia filmből részlet.

15 hozzászólás a “Kecsap: The Marvels, Quiet Place 3, How to Train Your Dragon, Talk 2 Me, The Exorcist: Believer, Civil War, All Of Us Strangers” bejegyzéshez

  1. Michael Mann filmje, a Ferrari felmentés kapott a színészsztrájk “alól, így a szereplői reklámozhatják azt, megjelenhetnek fesztiválokon és hasonlók”

    Erről lehet tudni valamit bővebben? Miért kapott felmentést? Mitől különb ez a film, Human? :)

  2. A filmek amiket vígjátékos videóban említettek szekunder szégyenérzetet váltott ki bennem. Elképesztő, hogy milyen marhaságokat voltam képes megnézni régebben…

    Szerencsére sikerült tovább lépnem

  3. @Kopasz
    a filmet a Neon készíti, ami pedig egy független stúdió, ami nem áll kapcsolatban a stúdiókat képviselő producerek céhével. És a függetlenek eddig is kaphattak mentességet.

  4. Kopasz: Lasden amit írt, és a Neon nem nagy stúdió és simán vállalták az AI és bérkövetelményeket, mert ezek valójában nem nagy kérések és érthetetlen a nagy stúdiók miért nem teszik.

  5. A Thor 3-4 és a Galaxys őrzői után, tényleg elég gáz kijelentés… ez van akkor amikor szerintem olyan rendezőt hívnak aki nincs képben az eddig leforgatott filmekkel :D

  6. a színész/írósztrájk jó időszak arra, hogy átgondolják a marvelnél a kövi filmeket.
    az a gáz rájuk nézve, hogy az örökkévalók egy jó film az azóta kijött filmekhez képest (pókembert kivéve)

  7. human:

    Teljesen érthető, hogy miért nem teljesítik. Egy filmkészítésben mikéntjeiben állítólag jártas embertől mint te többet vártam.

  8. Horrorként hatásos volt a Talk To Me, brutalitásában és atmoszférateremtésében is, de a történetvezetése valami pocsék, amit a műfaji szinten is kiemelkedően ostoba karakterek csak tovább súlyosbítanak, úgyhogy én a folytatást biztosan kihagyom.

  9. yippikaya, én még nem láttam a filmet, de azt olvastam róla, hogy a szereplői mivel főként fiatalok, ezért meggondolatlanok és felelőtlenek. Van, amikor azért idegesítőek egy film szereplői, mert rosszul vannak megírva, de van amikor azért, mert ostobának, felelőtlennek és idegesítőnek vannak írva konkrétan, mint ahogy az életben. Szerintem elég életszerű, hogy egy csomóan rossz döntéseket hoznak és idegesítőek.

  10. Szerintem ezek a friss marvel-rendezők nem végezték el a házi feladatot, és csesztek megnézni a korábbi filmeket. Wacky and silly, hogyne. A Secret invasion meg KÉMTHRILLER volt, ugye (szerintem az MCU-nál azt se tudják, mi az), ahol a rendező Ali Selim interjúkban halálos fenyegetésektől tart, csak mert a legolcsóbb ki nem szarja le avengers karakterből skrullt csinált. Nem ez az első MCU film, amire sajnálom a jegy árát.

  11. @12Endymion: Nem gondolom, hogy a fiatalok szükségszerűen felelőtlenek és meggondolatlanok lennének, szerintem ez egy ostoba sztereotípia (ugyanúgy mint a “mai kamaszok már nem állnak szóba a szüleikkel”, amit a szóban forgó film szintén evidenciaként kezel).
    Közelebbről a probléma nem az, hogy hoznak (a főszereplő hoz) egy rossz döntést, hanem hogy ezt folyamatosan megismétlik. Értsd: nagy baj lesz abból hogy megszállják őket a szellemek, ezt követően mégis MINDENRE az lesz a megoldás, hogy engedjük be újra a holtakat, hátha most előnyünkre fog válni. Ez nem életkor kérdése, hanem a butaságé, amihez a filmben mindenki asszisztál, ez pedig nézőként rendkívül fájdalmas látvány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.