Kedden jön a Rebel Moon előzetese

Zack a lenti “utolsó simítások” képpel jelentette be, hogy az előzetes végső simításait csinálják, és a jövő héten ténylegesen belenézhetünk majd a téli filmbe.

human
írta
2023. 08. 18. 03:18
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Kedden jön a Rebel Moon előzetese” bejegyzéshez

  1. Menősködő, de valójában közhelyes beállításokra és elcseszett coosplay arcok túltengésére felkészülni.

  2. Én várom. Bírom Snyder-t. A látvány biztos pazar lesz. Reméljük a sztori is elég erős.

  3. Megnézem a trailert, majd megnézem 1 év múlva az ultimate-visionary-extended-director’s cut-ot a filmből… Azok szoktak jók lenni.
    Egyébként nincs bajom vele.

  4. Ez a zsaner nagyon nehez. Patikamerleg pontosaggal kell keverni a komolyt es a fun-t. Star Warsnak sikerult egy darabig. Aztan amikor tul komoly vagy tul vicces lett, akkor mar nagyon nem mukodott.

    Ha valami szerintem hianyzik Snyderbol, akkor ez az egyensuly.

  5. @walker

    Soha nem volt kötelező “fun” dolgokat keverni bele. A zsáner működik anélkül is.

    A gond az, hogy már a promóképeken is látszott, hogy nincs semmi újdonság ebben a filmben.

    Snyder majd összeollóz egy rakás jelenetet és sztorit amit más filmekben látott és el akarja majd adni újra mint valami új, nagy látomást.

  6. Nekem az egyetlen félelmem, hogy most is tök átlagos írókkal dolgozott akik 50-50%-os arányban írtak eddig jó filmeket kb. A látvány nyilván fasza lesz mert akárki akármit is mond Snyder vizuálisan (nem csak CGI) azért az egyik legjobb.

  7. Tyberius: szerintem ez Ultimate DC lesz, hiszen a Netflix nagyobb szabadságot ad Snydernek, a Vegas zombis filmjéből sincs extrább változat.

  8. zero977: Ja, igen, van a meme, amikor egy kép narancssárgára szűrőzve, hogy mexikóban, és normál színnel, hogy bárhol a világon. Vannak rendezők akiknek beakad valami a fényekkel, pl. Cameronnál a kék, Tony Scott meg volt a narancssárga filmes fickó, de Snyder szürkeségét még nem vettem észre.

  9. Felkerül Karácsony környékén a Netflixre valamilyen szinte “ingyen” (nem hinném, hogy bárki emiatt a film miatt fizetne elő rá, legalábbis a többség nem, na meg van pár nap próbaverzió is ha valaki meg akarná nézni), ha nem érdekel ne nézd meg, ennyi.

    “Snyder majd összeollóz egy rakás jelenetet és sztorit amit más filmekben látott és el akarja majd adni újra mint valami új, nagy látomást”
    Az emberek özönlöttek mindkét Avatarra, 15 évnyi Marvel-filmekre (egy az egyben szinte ugyanazt nézték újra és újra zéróhoz közelítő sztorival), a Mario mozifilmre stb stb stb, az emberek vevők ezekre az összeollózott sztorikra és jelenetekre. Ha látványos lesz és sikerült egy sztorit a megfelelő, hozzáillő vizualitással összerakniuk más sztorik keveréséből, és még a horribilis mozijegy árát se kell kifizetni érte és meg tudod nézni Karácsonykor az ágyadból/kanapédról, akkor mi tulajdonképpen a baj vele? Pláne, ha 20 perc után azt mondod “neked ez nem” és kikapcsolod a francba, akkor se pénzt nem vesztettél a mozijegyen, kukoricán, üdítőn, utazáson, parkoláson az esetleges hóesésben és fagyban stb se órákat az életedből ezen film miatt. Az általam kedvelt, általam legjobbnak tartott filmek könyvekből lettek átültetve forgatókönyvbe, abból pedig a mozivászonra. Új világot, sztorikat, karaktereket, vizualitást alkotni baromi nehéz, főleg valamennyi másolás nélkül, én már az erőfeszítést is valamilyen szinten értékelem, aztán majd a kész művet értékelem mint néző.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.