23 hozzászólás a “Holnap Rebel Moon előzetes!” bejegyzéshez

  1. Tanulva a Honor Among Thieves körüli itteni mizériából eltekintek attól, hogy tovább kommenteljem a filmmel kapcsolatos anyagokat. A véleményemet már mindenki láthatta akit érdekel

  2. Holnap még csak teaser jön?? Akkora trailer előtti kedvcsináló teaserhez láttuk ezt a pár másodpercet, amihez már láttunk képes kedvcsinálót. Köszörülik itt a semmit, mintha minimum a megváltó csodafilm érkezne. Szánalmas.

  3. kb Szánalmasabb hogy kb minden filmje komment szekciójában ott vannak ugyanazok a nevek panaszkodni, ha valami tudjátok, hogy nem nektek készült, akkor megtanulhatnátok már ignorálni is, van olyan rendező akiknek a munkáját én se kedvelem, de nem is lógok ott minden hírnél róla, hogy fröcsögjem magamból folyamatosan a szart. jobban rá vagytok függve, mint pár ember akinek tetszik is amit csinál.

  4. Mekare
    Tökre igazad van. Snyder-t már divat folyamat fikázni, holott ha nem is egy Nolan, távolról sem szörnyű rendező. Akinek nem jön be, az meg minek van itt folyamatosan fröcsögni?

  5. Mekare: Annál már csak az szánalmasabb, amikor valaki életében egyszer kommentel, és akkor is csak azért, hogy személyeskedjen egy jót, és jobbnak érezze magát másoknál :)

  6. Süci: Ja, van még annál is szánalmasabb, az aki szintén nem kommentelt még életében, és magától nem is merne, de ha már van egy kórus, akkor lelkesen csatlakozik a lincseléshez :)
    Egyébként senki nem fröcsögött, én is csak azon bosszankodtam, mert leesett, hogy még csak nem is egy trailerért csinálták ezt a nagy felvezetősdit, hanem egy vacak teaserért.

  7. “Annál már csak az szánalmasabb, amikor valaki életében egyszer kommentel”

    mekare-nek több kommentje van a siteon, mint neked.

  8. OFF:
    totoro: a legszánalmasabb meg Te vagy, mert tökmindegy, ki mit ír, Te folytatod megállás nélkül a fröcsögésed :) Amúgy meg ha kinéznél kicsit abból az egyszerű fejedből, észrevehetted volna, hogy Mekare meg Süci is szokott ide kommentelni. Nem annyit, mint Te, de nem is olyan hülyeségeket. Nem tudom eldönteni, hogy trollkodni jársz csak ide vagy tényleg ennyire korlátolt vagy.

    ON:
    Mondta már más is, de megismétlem: szerintem Snyder jó rendező lenne, csak a forgatókönyvírást kéne tényleg inkább a profikra bízni. Amúgy örülök, hogy a Netflixre jön, így megnézem. Moziba azért nem hiszem, hogy elmentem volna rá.

  9. Mekare:
    Teljesen igazad van, direkt kommentelnek olyan színészekről szóló cikkeket, akiket “alapból mindig is ellenszenvesnek tartottak”, olyan rendezőket, akiket “tehetségtelennek/szánalmasnak/szarnak tartanak, olyan filmek előzetesét, amik rendezőjét/főszereplőjét/íróját/producerét utálják és véleményt mondanak a filmről 2 perc alapján. Itt jelen esetben 8 masodperces mozgóképek után már jön a fikázás, amikor a cikm címe az, hogy “Holnap Rebel Moon előzetes”, ez egy beharangozó hír pár másodperc kedvcsinálóval egy előzeteshez, nincs ebben semmi, de semmi rossz. Kb. olyan mint mikor hallomásból tudjuk, hogy XY mozifilm előtt majd lesz egy bizonyos másik film előzetese, ez csak egy gyorshír figyelemfelkeltésre egy streaminszolgáltató dollármilliókkal támogatott és megvalósított filmjének, ami az adott szolgáltató nézettségnövelésére készülhetett el, milyen szemetek már, hogy reklámozzák, hogy holnap már előzetest nézhetünk belőle, basszus… Mi lesz a következő??? Fegyvert tartanak a filmet/rendezőt 8 másodperc alapján fikázók fejéhez, hogy igenis meg kell nézniük ezt a filmet és kötelező előfizetniük csak ezért Netflixre??? Ja nem. De akkor legyen bennetek annyi gerinc, ha már most ennyire utáljátok légyszíves, hogy ingyen se töltsétek le, nem nektek készült, sajnos ideje felfogni ennyi komment után pár képre és 8 másodpercre…😀

  10. Inkább már csak olvasni szoktam a oldalt és a kommenteket és 90%-ban tök jól elkerülöm, hogy belekeveredjek bármibe :D
    mondjuk a művészfilmek posztjai nyugisabbnak tűnnek és igazából nekem ott mond néha újdonságot az oldal eleve, mert van ami elkerülte a figyelmem máshol, pl Anatomy of a Fall előzetes

    Amúgy pedig jött még pl egy kép a Rebel Moonból Kora imperium katonai korszakáról, akit érdekel.

  11. Totoro
    Egy gyökér vagy, már ne is haragudj. Szoktam kommentelni, x éve követem az oldalt. Az, hogy mostanában kevesebbet kommentelek azért van, mert lett egy gyerekem és változtak a prioritások, kevesebb az “énidő” stb.
    Úgyhogy kérlek ne oktass ki, mert amit itt művelsz régóta az szánalmas.
    A filmet várom amúgy és én Snyder-t is bírom, de elfogadom hogy valaki nem szereti, csak ez az állandó, kötelező fikázás irányába már idegesítő.
    Az is lehet ám, hogy kapunk egy szórakoztató filmet, vagy nem, ez majd kiderül, de ne 8 másodperc alapján vagy a rendező neve alapján legyen ez predesztinálva.

  12. Újabb Snyder cikk, újabb cola-popcorn szituáció… És mindig ugyanazok a nevek. Miért nem vagyok meglepődve?! :D :D

    Továbbra is érdekel mit alkotott a mester. A látvány miatt egynek biztos hogy el fog menni.

  13. amúgy szerintem azzal nincsen gond, ha egy rendező nem neked való, főleg akiknek ugye megvan a maga stílusa nagyrészt, mármint ilyen téren még tanácsos is elkerülni csak mert Snyder,ha annyira de annyira nem jönnek be a filmjei. Pl nekem ilyen Leos Carax, akitől 2 film, amiket még nem is igazán utáltam, elég volt arra, hogy észrevegyem nagyon nem nekem való amit csinál. Csakhogy a következő filmje előzetesénél pl nem fogok kommentelni semmit, mert nem érdekel tovább a munkássága.

  14. “a szabad kéz amit a Netflixtől kapott!”

    mondjuk az a tudumnál ez csak jó jel lehet :D

    Én nem tartom mesternek a faszit, de érdekel, mikhez nyúl (kivéve amikor nem mert pl az army of the dead nem érdekelt túlzottan), erre pl nagyon kíváncsi vagyok. De hogy ilyen szélsőséges érzelmeket váltson ki emberekből, az azért jelent valamit:D mostanában már egyre gyakrabban látom ezt Nolan szekció alatt is. A minap kollégámat kérdeztem a 2,5 hétnyi szabi után h na milyen volt a barbie, úú tökjó, de kb ellőttek mindent az előzetesben aztán kettőt pislogtam és és az Oppenheimerből egy percet sem látva kezdte fikázni Nolant:D:D (előttem, aki megháborodott Nolan fan több mint 20 éve) csak azért, mert nem tértek ki a filmben arra, hány embert öltek meg a faluban..és mit ad isten, nem szóltam közbe/vissza, mert értelmetlen lett volna, inkább komikus helyzet volt, mint felháborító. Kicsit ugyanez a helyzet a Snyder drukkerekkel/ellendrukkerekkel is:D mindig lesz aki beleköt és mindig akad egy hős, aki visszaszól :D csak nem mindig érdemes..

  15. Jó kis lavinát indítottam el :D
    Azért annyit még leírok, hogy ha én egy filmet vagy annak alkotóját lehúzom, az kritika és nem “fröcsögés”. Összekeveritek a szezont a fazonnal, személyes sértésként élitek meg a kedvencetek “bántását”.)

  16. Amíg a reklámkampányban visionary directorként hivatkoznak arra a fazonra, akinek az egyetlen sikerültebb filmje egy képkockáról képkockára lemásolt képregényadaptáció, addig nem lehet elég elmarasztaló véleményt megfogalmazni vele kapcsolatban. Teljesen abszurd ez a nevezék. Nemhogy nem igaz, hanem épp az ellenkezője igaz.

  17. végül is igaz, my bad, mihez is kezdhetnénk olyan épìtő jellegű, átgondolt kritikák nélkül, mint a “könyörgöm, a jelmeztervezők és sminkesek ne legyenek már mind melegek” :D

    btw nem tudom, hogy ez volt e említve már, csakhogy valami értelme is legyen egy újabb hozzászólásnak, de a teaser trailer a GamesCon-on jön és vmi bejelentés is lesz. most ugye amiatt, hogy GamesCon sokan egy Rebel Moon játék bejelentésben reménykednek, mert voltak ilyen tervek elvileg. de simán lehet csak egy dátum a part2-nak.

  18. 19: Jaj, nem bírtad ki, és nyomoztál kicsit? Aztán kiragadtál egy mondatot egy hosszabb szövegből, amit jól félre lehet érteni? Komolyan? Mi a fene van veletek?

  19. @Totoro : milyen filmet kritizálsz most tulajdonképpen? Azt a filmet, amit még be sem mutattak? Mivel fentebb kikértes magadnak, hogy Te nem lehúzni szoktad a filmeket, hanem csak kritizálni. zavart érzek az erőben, mert egyik mondatoddal hitelteleníted a másikat.

  20. Totoro a nagy kritikus, ez az év vicce! :D

    Bármilyen lesz is a film, egy biztos, hogy egyedi lesz mint minden Snyder fim. Lehet voltak mellényúlásai a fickónak de az elvitathatatlan, hogy látványban baromi erős és nem egy tizenkettő egy tucat studió plant. Várom nagyon!

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.