What Happens Later-előzetes: ex-szerelmesek újra találkoznak

Meg Ryan rendezte is ezt a romantikus komédiát, amiben két az időjárás miatt reptéren ragadó ex szerető beszélget a múltról, és gondolom a jövőről. A főszerepben is Meg Ryan, mellette David Duchovny

Átveszik azt is, mik voltak az álmaik régen, és most hol tart az életük ahhoz képest. Októberi mozi? Bár itthon nem tudom.

8 hozzászólás a “What Happens Later-előzetes: ex-szerelmesek újra találkoznak” bejegyzéshez

  1. Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de bírom nagyon “Mulder”-t, már csak miatta is meg fogom nézni. Remélem sok más filmben is szerepelni fog még, kipróbálhatná magát valami thrillerben vagy komolyabb drámában, kiváncsi lennék.

  2. you’ve got mail és sleepless in seattle örök szerelem, Duchovnyval bármit, de basszus, mit tett Meg Ryan az arcával? nem értem ezeket az embereket…

  3. “mit lett Meg Ryan arcával?”
    Megöregedett, mi lenne vele. Botoxol, különben még borzasztóbban nézne ki.

  4. Baszki Duchovny is rendesen megöregedett.
    Ryan meg a korábbi magához képest elég vállalhatóan néz ki.

  5. nem hiszem, hogy az öregedés borzasztó lenne :O az, hogy nem ismerni fel önmagadat, annyira eltorzítottad az arcod, az inkább..

  6. @fuuu
    Meg Ryan esetében nem az van, hogy megöregedett (nézd meg Annie Lennox-ot vagy Michelle Pfeiffer-t), hanem az, hogy rémmé operáltatta magát az elmúlt vagy 10 évben. Jópár éve egy haverommal azzal riogattuk egymást, hogy váratlanul Meg Ryan-es képeket küldözgettünk egymásnak. Szerencsétlen tényleg rémséget csinált magából. Most 1 fokkal emberszerűbb már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.