Joker az esőben

A Joker 2-ből osztotta meg az alábbi képet a rendező Todd Phillips. A főszerepben persze ismét Joaquin Phoenix, aki épp békésen ázik:

human
írta
2023. 10. 03. 21:51
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Joker az esőben” bejegyzéshez

  1. Jöttek a hírek ugyebár, hogy musical (is), vagy legalábbos musical betétek is lesznek benne (IMDB-n már benne van a besorolásában). Erre most ez a kép, négy magas (valszeg) férfival körülvéve, mindegyiknek más színű esernyője van, szakadó eső, elég tipikus musicales beállás. Gaga pedig tutira énekelni fog benne, rögzítették hangfelvételen a forgatás közelében lakók, ahogy énekel. Hogy ebből mi lesz…és hogyan fog ez kapcsolódni az első részhez, ami minden volt csak nem ilyen…nagyon kíváncsi vagyok.

  2. “és hogyan fog ez kapcsolódni az első részhez”

    Mondjuk úgy hogy “befut”/kap egy lehetőséget, és lesz egy színpadi fellépése?

  3. Hééé, most nézem, hogy dátummal osztotta meg a képet, méghozzá a holnapival, tehát holnap nagy esély van rá, hogy jön az első teaser vagy trailer.

  4. Ez tipikusan az a film, amit nem szabadna folytatni. A sokadik bőrlehúzás után az is csak a feledésbe merül majd.

  5. Ebben a karakterben simán van annyi, hogy lehet folytatni. A musical elsőre idegennek tűnik, de a karakterhez illeszkedhet.
    Az első rész után ez nagyon várós!

  6. Engem az első sem nyűgözött le különösebben. A The Machinist ugrott be róla, csak az egy sokkal jobb film szvsz. Nem tudom emlékeznénk-e rá a Joker motívum nélkül.

  7. Bayay:Tökéletesen egyetértek.Az első rész csak sima dráma egy mentális összeomlott emberről,amit kb. a kutya sem nézett volna meg,ha nem az a címe,hogy Joker.

  8. Ezzel nem egészen értek egyet, de persze ez szubjektív :-)
    A The Mechanist-ot se hiszem, hogy a kutyánál többen nézték volna meg moziban, meg most mennyien emlékeznek rá.
    Az igaz, hogy a Joker karakterében volt eg yvonszó rész, amit ide be lehetett ültetni, de elég erős dráma volt anélkül is.

  9. Szerintem ugy fuzik bele a musical genre-t, hogy Arthur fejeben jatszodnak le a dallamos jelenetek. De ez csak egy szemelyes tipp. Reszemrol is borlehuzasnak tunik, de szivembol kivanom hogy cafoljanak meg, es ugorjak meg a szintet. Mikor varhato a film?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.