Verekedés a Marvels-ben

Jött egy részlet a The Marvels-ből, amiben a főhősök bunyóznak, elvileg bemutatják a “ha használom az erőmet, akkor helyet cserélek” koncepciót, szól a Girl Power zene, és csattog a vágóolló.

A marketingesek szerint ez “cool” cucc:

human
írta
2023. 11. 01. 12:47
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Verekedés a Marvels-ben” bejegyzéshez

  1. Nekem meg inkább az jön át, hogy a fő célcsoport a kiskamaszok, azokon belül is a lányok.

  2. Én szerintem az egyetlen célcsoportja eme filmnek max a szereplők, mellékszereplők és statiszták családtagjai/rokonaik/barátaik.
    Mindegyik úgy érezheti majd, hogy egy jegy áráért exkluzív vetítésben lesz része saját moziteremben (rajtuk kívül kb. annyian lesznek, semennyien) és elképzelem, ahogy max még a VFX-es mutatja meg a szüleinek:
    – Nézzétek, ezt a jelenetet én készítettem és 30 nap helyett, 5 nap alatt, mert ennyi időt adott rá a Disney, és még se néz ki annyira szarul, nem? Ügyi vagyok?
    – Jól van kisfiam.
    A kiskamaszok (lányok is) pedig Stranger Things-es polókban játkálnak manapság, azok ilyen szemetet nem néznek mint ez.
    A 7 éves fiammal meg inkább megnézünk 100 perc alatt 10 Bluey epizódot. Fogalmam sincs ki más lehetne ennek a filmnek a célcsoportja a fentebb említetteken kívül. Börtönökben lejátszatnám, mert simán felér egy kínzással, katasztrófa.

  3. remélem Zolsan örökre ilyen kitartó lesz, és a jövőben is ír egy baromi fontos miniesszét minden Marvels bejegyzés alá, hogy szerinte fos és bukni fog.

  4. @dzsonzon

    Az a baj, hogy ez most tényleg fos és bukni fog. A megállt óra is pontosan mutatja az időt néha.

    A szubjektív élményeire meg nem lehet mit mondani. Biztosan van még sok ezer olyan akit se a Stranger Things, se a Bluey nem érdekel. Ha nekem gyerekem lenne (szerencsére nincs) én egyiknek se engedném a közelébe.

  5. dzsonton: Csak egyszerűen nem értem ez a fos, délutáni matiné miért kap ennyi reklámot ennyi bejegyzéssel, ennyi. És azt írtam “remélem bukni fog”, nem azt, hogy szerintem. Most írtam be a keresőbe, 23 cikket találtam, amiben minimum említve van ez a film csak itt ezen az oldalon, a filmbuzin, de a többsége konkrétan a filmről cikk, remélem jól számoltam, csak a pontosság kedvéért. Abból az utolsó hármat kommenteltem. November 10.-én lesz a bemutató, addig majd lesz “végső teaser cikk”, “végső előzetes cikk, “kritika”, “bevételi adatai”, “honest trailer”, majd nem tudom még mi(k)…de a már említettekkel is 28 cikknél járunk.
    Szerintem bőven vannak filmek, rengeteg jobb is, amik feleennyi figyelmet sem kapnak például ezen oldaltól sem.
    Crash:
    a Stranger Things közelébe biztosan nem engedem a fiamat, majd felnőtt fejjel megnézi ha akarja, de addigra már lecseng, és szerintem akkora maradandó nyomot sem fog hagyni, hogy 10 év múlva még ezt nézik az akkori fiatalok, de ez egyéni vélemény. Bár ha így halad a forgatás, meg a sztrájkok, akkor lehet mind akkor nézzük majd az utolsó évadot csak…😅🤣…na de a lényeg, csak arra írtam, hogy mai kiskamaszok nem rohannak erre moziba, még csak azt se feltételezném, hogy érdekli őket. A Bluey-t meg azért említettem, mert nem hinném a fiam korosztályát érdekelné ez a film, és ezzel 0-18-ig ki is lőttem mindenkit, akit érdekelne, hozzáteszem: szerintem. Egyébként meg a Bluey minden egyes epizódjában több szív van, történet és tanulság mint bármelyik mostani Marvel filmben. És ez nem az én szégyenem, hanem ezen összegányolt filmeké, amikor 270 millió dollárból ezt képesek kihozni. Ez a fent megosztott jelentnek is szekunder szégyenérzetet kéne okozni az alkotóiban, mert ez a délutáni gyerekprogramok szintjét sem éri el (UK-ban élek, ittenihez viszonyítom) nem pedig coolként megosztani, a kritikusokra pedig embargót rakni, miután lehoztak reklámként erről weboldalanként 25 cikket. Na megint miniesszé lett basszus😅🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.