The Fall Guy-előzetes és persze poszter

David Leitch (Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) új akció-komédiája egy 80-es évekbeli sorozat újrájában. Felélesztésében?

Lehet mert most is hőemelkedésem van, de ez valami iszonyat semminek tűnik. Igen, látványos, és van pár vicces pillanat, de semmi akció-romantikus-komédia nem jön át tényleg belőle, nulla juice. Egy kaszkadőr (Ryan Gosling) igyekszik előkeríteni a sztárt éjszakánként, azt akit helyettesít, miközben a producer igyekszik mindenki elől eltitkolni az a pénzcsináló eltűnését. Nyilván a keresés közben bajba kerül.

A poszter alatt videó.

15 hozzászólás a “The Fall Guy-előzetes és persze poszter” bejegyzéshez

  1. Jó ideje nem bírja már a gyomrom a Ryan Gosling filmeket. Nagyon túl lett tolva a csávó.

  2. Bennem a Bullet Train kapcsán tudatosult,hogy ennek a rendezőnek 3 filmjét is dupláztam moziban(Deadpool 2,Hobbs & Shaw),szóval én eléggé várom a következő alkotását.Ha hozza a vonatos kaland szintjét akkor nálam már nyert ügye van ismét.

  3. Nekem picit úgy érződik, mintha Gosling “This Ken is a Stunt Guy” módban alakítana itt (nem feltétlen negatívum, bár remélem visszatér a drámai szerepekhez is, ha ismét kiélte a Nice Guys énjét). A trailer tényleg elég közepes, ráadásul 3 perces is (sose jó jel) és már ennyiből is látszik, hogy túl sok a CGI/zöld hátteres jelenet, ami már az egyébként számomra szuper Bullet Train végén is sokat rontott. Moziban egy (egyelőre) telítettebb márciusban nem biztos hogy lecsúszik, a nemrég felkerült Argyle trailer például valahogy sokkal stílusosabbnak tűnt a zsánerparódiájával és CGI jelenetekkel együtt is.

  4. Én bírom Goslingot, az ehhez hasonló szerepeiben (lásd pl Nice Guys) kifejezetten jó szokott lenni, már, ha valaki vevő a humorára, de egy kaszkadőrről szóló filmnek nem pont egy kaszkadőr kellene, hogy legyen a főszereplője?
    Mármint van a sztár (Aaron Taylor-Johnson, ha jól láttam), akit a sztori szerint elő kell kerítenie a kaszkadőrének, akit szintén egy sztár játszik, és akinek a filmben kaszkadőrre van szüksége az akciójelenetek nagy részében, mert, ahol látszik az arca, az green screen.
    Vagy túlgondolom, és az ilyesmi csak engem zökkent ki?

    Egyébként a kémia is a nulla felé konvergál Blunt és Gosling között, pedig előbbit is kedvelem.

  5. Tényleg fura. Mindkettőjüket nagyon bírom, de mintha testvérek lennének, semmi vibrálás nincs közöttük. Nagyon fura. Remélem ez csak a nagyon pocsékul összevágott trailernek köszönhető

  6. Nekem ez bejött. Kicsit tényleg hosszú a trailer, nagyon el akarják adni, mert amúgy a sztori nagyon fapadnak tűnik, de bizakodó vagyok.

  7. bírom a rendezőt, könnyed kikapcsolódásnak tűnik, Goslingnak nice guys óta jól áll a baromkodás.

    Blunt meg a pain hustlersben volt ijesztő, nem itt.

  8. Piemaker: jézusom ezt nem vágtam.. A Deadpool 2 fun volt, a Bullet Train-t imádtam, de a Hobbs & Shaw borzalmas volt. Eleve katasztrófaturistaként ültem le megnézni, de így is egy tompa késsel heréléssel ért fel :D

  9. Kb olyan steril a kémia ebben is,mint legutóbb a Ghosted című remekműben a két főszereplő között!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.