Downeyt is mutogatják a Marvels végső előzetesében

Annyira rosszak a bevételi előrejelzések, hogy muszáj volt még egy előzetest összedobniuk az új MCU filmhez. Olyan videót vágtak, ami visszatekint Marvel kapitány eddigi útjára, így mutogathatták a régi hősöket, Avengereket is, akiket szerettünk.

“Be there for a moment that changes everything!” írják… Hát már rohanok is!!! Nem.

human
írta
2023. 11. 07. 15:16
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Downeyt is mutogatják a Marvels végső előzetesében” bejegyzéshez

  1. Szomorú, szánalmas, és persze tanulságos.
    274.8 millió dollár, ebből három The Creator szintű filmes próbálkozást (és nem, nem néz ez ki jobban) vagy kb 10-12 horrort le lehetett volna forgatni (átlag horror budget-al számolva), és akkor ebbe a marketing és reklámkampány még bele sincs számolva. Remélem a film történelmi kézifékbehúzást csinál a Marvelnél és lesznek annyira értelmesek, hogy tanulnak belőle. Disney+os tartalomnak egyébként valszeg tökéletes lesz és Karácsonykor már nézhetjük ott, ha nem előbb, de annál ezen Végjáték óta bemutatott Marvel filmek nem többek már sajnos ennél a szintnél (illetve a Hangya 3 talán eme szintet sem éri el).

  2. Balazs: szerintem előzetes jegyeladásokból, foglalásokból, valamint marketingkutatásokból (kérdőívek, stb). Kalkulálnak ugye a termek és vetítések számából, várható kifutási időből stb. Azért elég durva, hogy egy nettó 100 perces filmre ennyire nem kíváncsiak, pedig 11-től éjfélig lehetne nyomni a nagyobb mozikban több vásznon is akár, ezért (is) nagy dolog például amit a 3.5 órás Avatar 2 művelt hónapokon át. De ha egy ilyen film már bukik az első hétvégén (amikor a legmagasabb az érdeklődés), akkor kvázi bukás a film, még “szépíthet” rajta az azt követő hetekben, de nyereségességre onnan szinte semmi esélye sem lesz az egyre kevesebb érdeklődés, vásznak/ídőpontok, és rossz kritikák/szóbeszéd miatt.

  3. Inkább legyen egy rossz, mint három Az alkotó szintű nulla kreatívitást felmutató tucat látvány film

  4. @Ayrons

    Az Alkotó minden hibájával együtt is sokkal szórakoztatóbb és eredetibb mint ez a film bármikor lehetett volna.

  5. Hát ez brutálisan szánalmas.
    Majd egy évig egy laza kis röhögős szirszart nyomattak meg trailereztek, amiben jó alaposan középpontba tették Kamala Khan-t, akit a Marvel képregény és játék fronton is már-már irritálóan idegesítően le akar dugni a fanok torkán.
    Most meg, amikor szarban a haza, jön a komoly trailer zene, a mindenki krízisel, úristen ennek tétje van… És a nosztalgiára játszás a régi hősök szép jeleneteivel.

    Most ezek vagy elkanászosodtak rendező, író és producer téren is és Feige rendet rak, vagy ennyire nincs irány, és tényleg csak addig számít a néző, amíg megveszi a jegyet, az utána következő 100 percben már nem. A hírek szerint a rendező már az utómunka elkezdésekor felállt mással foglalkozni. Remek előjel. Nem segíti a dolgot Brie Larson önlejáratása sem, se a fullgáz Kamala, se az egyik még jó sorozatból jövő, de mindenki által elfeledett másik Csodakapitány. Sam Jackson meg egy saját sorozatot se tudott már elvinni a hátán.

    Nehéz meghatározni a marvel-problémát. Itt az is baj, hogy egyáltalán nem hallgatnak a fanokra és a visszajelzésekre, meg az is, hogy folyamatos fan-service akar lenni. Ha valaki az endgame után mondja azt, hogy ez a franchise ennyire kapálózni fog, csak mert egy-két film bevétele nem lett kimagaslóan akkora, mint az elődjei (a bukottnak mondott Hangya 3 is annyit vitt haza, amennyiért az utóbbi évek DC filmjei embert is ölnének) egész tuti kiröhögtem volna. Sajnos ez itt most szomorú és szánalmas. Majd hozzák a kalózok.

  6. @Yosha:
    Kiröhögted volna?
    Nem az utólagos okosat akarom játszani, de tényleg érdekel, hogy az Endgame után mégis ki mire számított, ha nem az A-listás karakterek egyre ellaposodó farvizén evickélő, egyre súlytalanabb utángyújtásokra. Ami puskapor ebben volt, azt ellőtték az Endgame-el bezárólag, onnantól már törvénszerűen csak lefele vezet az út. Pókember karaktere volt igazából az egyetlen, ami az Endgame után is megállt magában (az csak a személyes véleményem, hogy a Far from home és a No way home is csak erősebb iparosmunkák lettek, de nem az igaziak).

  7. Én is kapálózást érzem igy az utolsó nagy előzetest látva. De ettől függetlenül mint rendszeres képregény olvasó, és rajongó én moziba megnézem. Az előzetest látva semmivel nem nézz ki rosszabbnak mint a Hangya 3, Thor 2 vagy a Shang Chi.
    És én azért még nem temetném az Mcu-t, azért mert volt 1-2 bukás, akkor kezdhetnek aggodni ha esetleg a Deadpool 3 vagy a következő Pókember bukni fog. A végjáték előtt is voltak kisebb bevételű Mcu filmek, és azért az túlzás hogy a Végjáték óta csak gyenge Mcu történetek jöttek, nekem például 4 végjáték utáni projekt is benne van az Mcu Top 10-emben.

  8. Az Endgame utáni filmek közül szerintem csak a Thor 4 a kifejezetten szar, a többi vagy tisztes középszer vagy jó. Az más kérdés, hogy nincsen irány és emiatt gyengébb az egész hóbelebanc. Marveleket majd otthon megnézem egyszer, moziba biztos nem megyek erre.

  9. Mcu died with Tony.

    Aki még jegyet vesz ezekre az “alkotásokra” az csak nem meri kinyitni a szemét, pedig pont azzal hoznátok el Ti vérfanatikusok a változást ha nem fizettek a filmekért. Azok az emberek akik filmek létrejöttéről és annak útjáról döntenek nem értenek másból mint a megjelenő profit mennyiségéből.

  10. Ez lesz az első MCU film amit nem nézek meg. De nem csak moziban, hanem le se töltöm, sőt ha par év múlva beleszaladok a tv-ben akkor is majd tovább kapcsolok. Hihetetlenül érdektelen számomra egy iszonyatosan irritáló főhőssel.

  11. ““Be there for a moment that changes everything!” írják… Hát már rohanok is!!! Nem”

    felröhögtem, de ez tükrözi az én álláspontomat is :D

    már az előző is kínszenvedés volt.. nekem, mint nem marvel fannak, a vasember, tél katonája volt az etalon, egyszerűen nem tudom, mi az ami vissza tudná őket rántani a csúcsra. Lehet, hogy ez a hajó már elment az endgame-mel? Szerintem amúgy nem, csak egy jó sztori kellene nekik egy nagyon jó karakterrel. Nem kell 15, elég csak egy.

  12. Nekem ez tetszett. Kapásból így kellett volna reklámozni, nem pedig azzal a vígjáték szerű sz.rral amivel neki indultak ….

  13. @Scorpion82
    Kiröhögtem volna. Személy szerint nem erre számítottam az Endgame után, hanem valami senki által nem várt kreatív módnak, amivel a franchise újraértelmezi önmagát. Ahogy tette ezt az indulásakor, hollywoodban példátlan, 9 filmes szerződésekkel, hosszútávú tervvel, showrunnerrel, stb. Amivel megreformálták a blockbuster filmgyártást. Valami olyan receptet, amire a többi stúdió úgy érzi, 10 évvel le van maradva…
    Erre jött a pocsék írás, a csakis a kövér csekkért dolgozó színészek meg a She-Hulk meg Ms Marvel kaliberű sorozatok.
    Én esküszöm arra számítottam, hogy nemcsak életben marad a franchise, hanem megújul, teljesen.
    A traileg jól mutatja, milyen volt régen, aztán a végén a black magic poén meg az, amilyen most.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.