Az Anyone But You új előzetese mindent felfed

Tudjátok, a Glen Powell & Sydney Sweeney film, amiben egy párt kell alakítaniuk egy esküvőn. Na az új trailer el is mutogatja miért, persze még több szép embert előszedve a poénokhoz.

Hogy miért nem ezzel az előzetessel kezdték, az rejtély, de itt már tényleg fellelhető az Easy A-szerű jobb zsánerdarab hangulat.

6 hozzászólás a “Az Anyone But You új előzetese mindent felfed” bejegyzéshez

  1. Az előző egy f*s volt, semmi hangulat, semmi érzelem. Ezen viszont már egészen jól szórakoztam. Amúgy is imádom Glen Powell-t, jó lenne ha már tényleg megtörné valami nála a jeget, mert nem arról van szó, hogy elfelejtenék, folyamatosan foglalkoztatják, de valami mindig hiányzik, hogy úgy istenigazából berobbanjon.

  2. Ezt a Sydney Sweeney-t annyira tolják most, pedig nem is különösebben szép. Közepes színésznőcske, az arca csúnyácska, viszont nagyok a tőgyei és ennyi.

  3. Olyan, mintha egy trélerkészítő tanfolyamon bemutatná az oktató hogyan lehet ugyanabból az alapanyagból először egy semmitmondó ócskaságot majd egy figyelemfelkeltő, szórakoztató darabot összehozni.

  4. Bízom a rendezőben, az Easy A az egyik kedvenc ezredfordulós tini vígjátékom jó sztorival, jó színészekkel, jól megírt karakterekkel.
    Egyetértek fuuu-val, Syndney Sweeney valójában nem egy szép arcú csaj, krumpli orr, mindig álmos Garfield szemek, viszont méretes keblek és aránylag csinos alak – és ennyi elég is, hogy bombanőként legyen elkönyvelve. Színésznőként szerintem sem erős.
    Na de Glen Powellnek milyen knrva jó segge van! Megesz a sárga irigység! :D

  5. Sweeney színészete megáll a vizuális ejakuláció szintjén.
    Jól néz ki, de előbb tűnt fel instán, mint a vásznon. Pedig most megnéztem IMDB-n és nem 2 dolgot láttam amiben benne volt. Még sem maradt meg fejben. Meh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.