Godzilla x Kong : The New Empire-előzetes

A Warner ledobta nekünk az új Godzilla film előzetesét… végre?

A high concept egysoros: Godzilla és Kong össze kell fogjon valami ügyes titán ellen. Valahogy az emberek is benne lesznek, de a teaser alapján meg nem tudnád mondani, hogy pontosan miképp.

41 hozzászólás a “Godzilla x Kong : The New Empire-előzetes” bejegyzéshez

  1. A vége felé, ahogy futnak együtt, annyira béna. A Godzilla első részében volt a legjobb a mozgás. Mivel rohadt nehéz, a szárazföldön nehezen mozog, lassan. Ahogy kiemelkedik a tengerből, cunamit hoz magával. Ezeket már a folytatásban elfelejtették. És itt is. Fut a majommal. Lol.

  2. Godzilla nem kicsit lefogyott 2014 óta:D De amúgy totálisan várós, abszolút premier napos:D

  3. Ö…öö…ööö…aztap*csa… Anno tizen pár évesen emlékszem amikor először láttam az 1976-os King Kongot Jessica Lange-el és Jeff Bridges-el. Nem volt egy filmtörténeti mérföldkő a mozizásban semmilyen szinten. A film története mégis elérte, hogy utána végigbőgtem az estét, hogy mennyire “szemetek az emberek”, hogy ezt tették Konggal. Ha tudtam volna, hogy cirka 30 évvel később mit “művelnek vele” – amit itt fentebb is láthatunk, csak itt a filmkészítők – akkor biztos kicsit könnyebben dolgoztam volna fel anno mondván, hogy “jobb neki halottan, szomorú de jobb ez így”…

    Spoiler! A végső nagy futásukat (igen, godzilla is fut baszki, ráadásul sprintet, nagyon kemény ezt látni így hosszú évek óta józan életet élve, kicsit olyan mintha a fősulis évek alatti szüntelen bulizások maradandó károsodásokat okoztak volna, és 20 évvel később most jönnének csak elő bennem) valaki megszerkesztené légyszi a Tűzszekerek stílusában, lassítva, Vangelis zenéjére és megosztaná? Örök hálám lenne!

  4. olyan érzés volt ezt nézni, mintha kivágnák az agyam, kitömnék kaktusszal átmosnák csípős paprikával, kicsipeszelnék a tűző napra és teledöfködnék lidokainnal…

  5. Nem ez volt a plotja az elozo nemtom hany godzilla v kong filmnek is? Hogy van valami nagy gonosz ami miatt muszaj osszefogniuk? Itt van bebi kong meg gonosz kong… LOL

  6. Nekem a második rész tetszett nagyon, amiben az a 3 fejű sárkány volt a főboss, na az egy jó kis Godzilla film volt. Az első sem lett volna rossz, ha a főszereplő nem csak 10 percet töltött volna a vásznon…
    Ezek után csak rókabőr az egész. A japcsi Minus One visszanyúl a gyökerekhez azzal, hogy jön egy hatalmas monstrum, amit meg kell állítani és ez a jó. De itt ezekben, ahol kiderül hogy van egy csomó ilyen Titán, meg üreges Föld baromságok és osszefognak egy még nagyobb valami ellen, úristen mikozben írom is olvad az agyam. Az előzőben is egy MechaGodzilla volt, beszarás mekkora egy hülyeség volt az is. A végén a rohanás tényleg béna, Gidzinak ez nem áll jól. Kong oké.

  7. Semennyire nem maradt meg az előző “nagy összecsapás”, csak az a nevetséges “defibrilátor” a végén.

    Viszont mi folyik itt Godzillával?!
    Kékből lila lett, befagyott, fut..

    Ez biztos, hogy ő?

  8. @adam: “Kong-nak a fém kéz mi cél szolgálhat? ( előzetes végén )”

    gondolom a Hulkbuster-ből nyúlták:D

  9. A végső futkosás valóban epikus. De a többi se semmi. :)

    Szerintem ebben az embereknek annyi lesz a funkciója, hogy elmondják azt az evidens dolgot, amit amúgy is lát a néző a vásznon.

    -Nézd ott egy jel a falon! -És tényleg.
    -Az ott egy bébi Kong? -És tényleg.
    -Ez egy földalatti világ. – És tényleg.
    -Földrengés van (+egy gép is mutatja)! -Azta és tényleg.

    AI Epic egysorosok. (Ezért aztán sztrájkolhattatok.)

  10. Egy Marvel film, és egy Halálos Iramban film között fogom megnézni. Levezetésnek meg majd leülök kicsit Call of Dutyzni. :D

  11. :\ eh
    Meanwhile: most így elsőre 20 EU országot számoltam ahol vetítik moziban a Godzilla Minus One-t, nálunk nem :(
    Moldova, Fehéroroszország is. Nálunk tényleg nem futná érdeklődésből egy limited run?

  12. Én már összekavarodtam, ez most a legutóbbi mechagodzillás rész folytatása? És ehhez kapcsolódik a Monarchos sorozat is?

    Amúgy remélem nem hazudnak az előzetesben, és akkor mostmár tényleg a titánokra meg a zúzásra lesz helyezve a fókusz, nem a hangyaemberekre :D

  13. Hát furcsa ez a leszárított Godzilla és még hogy szalad is. A Monarch egy kellemes meglepetés az utóbbi két film után, de ez megint mi?

  14. Jó ég, ez a saját szintjen is nevetséges. Hol van ez már a nyomasztó 2014-es filmhez, de még a Monarch sorozat is normálisabbnak tűnik. Hát, ez kihagyós lesz.

  15. Oké ez most rajzfilm lesz pár elő emberrel. Már ezt a fenti képet is megláttam azt hittem csak valami fan-made cucc kamu előzetes

  16. Eddig azzal tudtam védeni a Monsterverse filmeket, hogy legalább a látvány, meg a hang az üt IMAX-ben.
    Ennyi alapján ez viszont elképesztően alja.
    Meg most őszintén Ghidorah után ki érdekel egy random majom főboss…?

  17. Ja legalja volt a 4. rész, fogtam végig a fejem. Sajnos ez a trailer is totál gyp, sehol nincs már a 2014-es film hangulata.

  18. Hogy 2014 óta hová ne jutott ez a franchise…
    Megnézem majd ezt is de az első résszel összehasonlítva, ami egy kőkemény katasztrófa/thriller, ez egy butyuta videójátéknak néz ki.

  19. a 4. rész gagyi volt, de az első 3 után még mindig bőven pozitív az egész, ugyan már. több múltas részt!

  20. “az első 3 után még mindig bőven pozitív az egész”
    hat en pl. a 3. resszel kaszaltam (az elso ketto utan ugy voltam hogy a brutal hullamzo szinvonalban osszessegebn tobb a pozitivum mint a negativum es az ugy meg jo uzlet)
    Mondjuk amiket itt irtok szerintem katasztrofaturista-uzemmodban a 4. reszt azert meg megnezem :)

  21. Annyira örülök, hogy ott van a Godzilla Minus One amit megnézek majd ehelyett inkább.

    A Shin Godzilla pedig köröket ver az egész Monsterverse-re még 7 évvel a megjelenése után is

  22. “Welcome to my world…” – KennyTheOne majd úgy szétszedi ezt a förtelmet a RetroWorld csatornán, hogy élmény lesz nézni/hallgatni!

    Amúgy tényleg agyrém az egész, tényleg FastX szinten vagyunk, még akkor is, ha ez egy mese kéne legyen egyedi fizikával/világ-működéssel.

    Meg ha már a CGI annyiszor előjön: tényleg az egész egy animációs film kinézetét adja. Semmi tömege nem érződik sem a lényeknek, sem a mozgatott dolgoknak, a fényelés meg ismét tök műanyag, alig látszik természetes fénytörés a felületeken, stb. Pont a minap volt megosztva a Corridor Crew Godzilla special epizód, ahol a 90-es évekbeli Hollywood filmet is átvették, és ott eskü jobban beállított, befényelt rendernek néz ki némelyik jelenet, aztán hol van az már…

  23. Kastély Ferenc@
    Ez egy világítási stílusról, biszexuális fényelés a pontos neve, ha jól tudom. Retrohatást akartak vele elérni gondolom.

  24. Uhh… méé rózsaszín godzsira? Csak tán nem fólia pozitív? Esetleg SheGzilla? Vagy nem tudom. Értelmezhetetlen az egész. Miért punnyad a sivatagi homok alatt a maki? Miért van rajta thanos kettyű? Föld alatti földön mi a túró világítja be a tájat? Van-e ott lent egy/két, esetleg 3 puskást megtöltő méretben banán? Vagy mit eszik a sok maki? Túl sok kérdés…

  25. a rózsaszín kinézet a 2000ben bemutatott japán Godzilla filmből jön. Ott volt ilyen színe.
    Azonban annyira nem jött be a nézőknek, így a következő filmre már eltűnt ez a variáns.

    szóval teljesen érthetetlen miért vették elő, mikor a múltban megbukott

  26. A Majmok bolygója, a Pacific Rim és Wakanda tartottak egy gangbang partyt, amiből született egy fattyú. Az lesz ez a film…te jó ég, az utolsó jelenet szinte biztos, hogy mém-alapanyag lesz…

  27. @BeryG: nekem is azonnal retroshock jutott eszembe :) Ha ebből a filmből is lesz ott kritika, akkor megérte elkészíteni.

  28. Godzilla be volt fagyva a jégbe? mikor fagyott bele én erről lemaradtam. Valamelyik előző filmben történt valami vagy miért??

  29. ‘a szuperhős mozik viszik el a befektetéseket, ha nem lennének a piacon, akkor ezeket a 200 milliókat sokkal jobban felhasználnák a stúdiók’

    nem az előbbieket védve, de a filmes pénz is a legkisebb ellenállás (legegyszerűbb franchise) irányába mozog, szóval cserébe ilyeneket kapnánk, jó deal.

    (grabs popcorn)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.