Részlet a Rebel Moonból

Az is hír talán, hogy előbb jön a Rebel Moon, felkiáltójelek meg minden, hiszen… 4 órávval előbb kerül fel a Netflixre, mint tervezték. 7pm PT így a premier órája, viszont ez amerikai, szóval itthon itthon akkor éjjel 4, ha a google jól mondja.

Viszont a fantasztikus hír mellé van egy részlet is Zack Snyder rendezéséből.

human
írta
2023. 12. 08. 20:36
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Részlet a Rebel Moonból” bejegyzéshez

  1. Lehet tudni, hogy ez a részlet a végleges a 3 perc 40 másodperces hosszában vagy van esély arra, hogy pár nap múlva még a film előtt jön a 11 perces Znyder Cut változat ebből? Már 5 órája meg lett osztva, lehet tudni, hogy hogy áll a petíció? Mert ha jól, akkor inkább várok arra😂

  2. Zolsan:

    Ha jól értem, ezt te most csak poénnak szántad. De mindkét részhez be van jelentve már a rendezői változat (Entertainment Weekly-n olvastam, de lehet, hogy itt is volt szó róla). R besorolású Snyder cut. Szóval itt még petíció sem kellett. Bár szerintem kellene, csak most azért, hogy ne legyen rendezői változat. :D

  3. LnB
    Egyetéetek, persze, hogy poénnak szántam, valamilyen szinten nevetségesnek tartom, hogy két változat fog érkezni egy streaming csatornára akkor, amikor a rendező teljesen szabad kezet kapott állítólag, valamint csak max egy hét erejéig futtatják meg azt hiszem moziban totálisan limitáltan 1-1 vetítésekkel naponta (azt is csak “hátha” alapon esetleges díjak miatt, semmi másért), tehát szerintem semmi létjogosultsága nincs két verziónak ezek alapján, mert alapból egy “rendezői” verziónak kéne léteznie teljes rendezői szabadsággal, otthon pedig teljesen mindegy, hogy evés, ivás, kaki, pisi, petting közben a 2 és negyed órás filmet állítom meg hatszor vagy a 3.5 órást… Inkább csináljon egyetlen változatot a filmjéből ami beránt és nem enged a végéig, és az alapján ítélem meg a szabad kezet kapott rendező munkáját, a sajátnak titulált önmaga rendezte történetét, hogy variálja a saját munkáját. Ez a része nevetséges vagy szánalmas, már nem is tudom, és nem a filmet szidom, mert eskü érdekel és ez alapján a jelenet alapján nem is néz ki rossznak, ez a rövid jelenet abszolút nem egy agyonszűrőzött, műanyag, cgi homok/ég fostalicskának néz ki, meglepően természetesnek néz ki (és igen, egy pár napja megosztott másik film traileréhez hasonlítom akarva akaratlanul), csak kicsit összezavar, hogy miért készül kettő változat már az első részéből.

  4. Zolsan: Amíg a film költségvetését nem a rendező állja, addig nem adnak neki 100%-ban szabad kezet. Nyilván van kivétel (én személy szerint kitüntetést adnék például annak a személynek aki a 2001: Űrodüsszeia cymű filmre a pénzt adta Kubrickéknak) de csak elvétve.

    Snyder pedig nem elég megbízható rendező, hogy ilyesmit megelőlelegezzenek neki.

  5. A két külön változat eltérő besorolással is bír, azért. Az egyiket Snyder direkt a mimóza lelkűeknek vágta össze

  6. JKJ: dehát már megelőlegezték hiszen már rég tudjuk hogy lesz rendezői változat. Miért nem lehet rögtön azt kiadni, miért kell ez a bohóckodás?

  7. Azt hittem, Star Wars filmnek írta ezt a Mester, de látom, a hipogriffet a Harry Potterből hozta.
    Remélem, lesz valami A Gyűrűk Urából is.

  8. Jkj: ezt most nem értem. A film a netflixre készült, ők adták a pénzt, náluk lesz a rendezői változat is.

  9. A NETFLIX a filmkészítés Fásy Mulatója, ez a film meg az a pillanat amikor Pataky Attila magyar nótát énekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.