Kecsap: Uncharted 2, Wolf Man, The Smashing Machine, Captain America: Brave New World, London Calling, Smile 2, Thor 5, Mildred Bailey, Krazy House, Bomb, Calamity Hustle

Sokan licitáltak, de a Netflix csapott le Ryan Reynolds rablós komédiájára. Amolyan Ocean’s 11 lesz a zseni producer Simon Kinberggel. Rendező is van: Shawn “középszer” Levy.

A Krazy House-ból van a lenti kép, amiben Nick Frost & Alicia Silverstone szerepel. Egy vallásos háztartásbeli rájön, hogy a házában levő munkások orosz bűnözők akik mindenéből ki akarják forgatni. Ez hogy jön össze a komédia besorolással és a képpel?

Bomb címmel Ridley Scott akciófilmet csinál a FOX-nak. Egy túsztárgyaló az esküvője előtti este kénytelen egy bombarobbantással fenyegető egyént leszerelni.

Christopher Abbott lesz végül Wolf Man Ryan Gosling helyett. A rendező és részben író Leigh Whannell (Upgrade).

Gareth Edwards azt mondja, hogy semmilyen módon nem keresték a Thor 5 rendezéséről, hiába vannak pletykák. Kicsit cinikusan “the internet is an incredible place”

Az Anyone But You R besorolást kapott meztelenség miatt.

Lily Gladstone várható a Mildred Bailey életrajzi filmbe.

Mark Wahlberg azt mondja, hogy az Uncharted 2-höz már íródott egy forgatókönyv, de még dolgoznak rajta. “I know somebody’s written a script, and they’re still working on it, and it would consist of having the mustache the whole entire time. Which completely makes sense; obviously, in that final scene, I have the mustache.”

A WB csapott le a Tatum&Reynolds-os Calamity Hustle-re. Egy zsaurból lett magánnyomozóról, aki elő kell kerítse a gyémántrablásba belekontárkodó testvérét.

George Clooney & Adam Sandler lesz a következő Netflixes Noah Baumbach-film főszereplő párosa. Felnőttek felnövése, vagy valami ilyesmi szlogent lehet tudni az egyelőre még címmel sem bíró filmről.

A Superman: Legacy bővült Pom Klementieff & Miriam Shor. Ezen kívül az új DCU-ban Sean Gunn lesz a gonosz Maxwell Lord, aki valami több filmet érintő rosszfiú, nagyobb ellenség lesz.

Benny Safdie rendezi az A24-nek a The Smashing Machine-t, ami Mark Kerr MMA bunyós életéről szól. A főszereplő a Rock.

A London Calling akciókomédia főszereplője Josh Duhamel lesz. Egy közepes bérgyilkost alakít, aki rossz embert tesz el láb alól, így kénytelen Londonból Amerikába menekülni, ahol a visszajutás érdekében egy srácot kell férfivá nevelnie.

Naomi Scott is benne lesz a Smile 2-ben.

Elhunyt Andre Braugher.

16 hozzászólás a “Kecsap: Uncharted 2, Wolf Man, The Smashing Machine, Captain America: Brave New World, London Calling, Smile 2, Thor 5, Mildred Bailey, Krazy House, Bomb, Calamity Hustle” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok, milyen timeline lesz ebben a Mark Kerr-filmben, mert a Rock elmúlt 50, és egyébként is alig 3 évvel fiatalabb, mint most Kerr. Nehéz elképzelni, hogy Kerr fénykorát fogja ábrázolni.

  2. Pom Klementieff és Shor castingját maga James Gunn tagadta Twitteren is – Klementief elvileg nemhogy castingolva nincs, de szóba sem jött még egyik konkrét szerep kapcsán sem (bár azóta törölte is ezt, szóval gondolom ami késik, nem múlik).

  3. úgy néz ki Gunn kimaxolja a hatalmát és a új DCU-t telepakolja a haverjaival és a családdal. A The suicide squad-ben is remekül sikerült ez a húzás :P

  4. Nem ugy volt, hogy Reynolds lepihen par evre? Vagy meggondolta magat? Kedvelem, de megint heti harom bejelentes kapcsolodik hozza, kicsit sok..

  5. És amikor majd egy igazi túsztárgyaló szóvá teszi majd, hogy nem úgy szokták csinálni a dolgokat mint a filmben akkor neki is megy majd a “Get a life” ?

  6. Shawn “középszer” Levy??

    Értem én a poént, de inkább ő mint sok nagyra tartott “visionary”

  7. Sheev Palpatine@

    Az a baj, hogy nem poén. Konkrétan nincs jó filmje a palinak. Talán a Deadpool harmadik része lesz a kivétel. Legalábbis bízom benne.
    A Reynoldssal közös filmjeik eddig nem voltak jók szerintem.

  8. annyirajó, hogy a középszerű Gunn a közepszerű, de inkabb nulla tehetségű színész haverjait castingolja olyan szerepekre amik egyáltalán nem hozzá való.
    ez igaz volt a gotg 3-ra, és a dc-s ámokfutásaira is.
    zseniális, gratulálok :D

  9. 12. jesustomer

    James Gunn egy zseni! Teljesen mindegy kit kasztingol, ő tudja, a végeredmény legyen jó. És eddig minden jól sült el, amihez nyúlt. Szóval nyugi. Mondjuk ha eddig nem tetszett a munkássága, ezután se fog. Szóval lapozz, nézz mást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.