3 hozzászólás a “Everybody was…” bejegyzéshez

  1. tudom, hogy csak egy mese, de szkeptikus vagyok…

    egyrészt pont most néztem meg mind a három részt gyakorlatilag egyhuzamban, és a harmadik egy tökéletes lezárás, szóval eleve nem értem, miért lenne létjogosultsága 7 év után egy ilyen totál randomnak tűnő folytatásnak, mármint a nyilvánvaló financiális okokat kivéve

    másrészt pedig gyanúsan nem mutogatják a régi karaktereket, remélem, nem csak Jack Black és Dustin Hoffman tér vissza, részemről ugyanis hatalmas csalódás lenne, ha a fogalmam sincs, miért hájpolt Awkwardfinára lett volna csak elég pénz

    mind a három rész remek szórakozás, ne rontsák el csak azért, mert kell a pénz, de nem volt eredeti ötletük

  2. @giskard_reventlov
    Szerintem is tökéletesen lezárták a harmadik résszel (plusz van ugye egy sorozat is bár a sorozat-farvizeket én sosem nézem), szóval itt szerintem se volt már nagyon más ok a pénzen kívül.
    Újabb természetfeletti főgonosz, Po már megint valami újabb szintet kell elérjen… kezd olyan lenni ez már, mint a Dragon Ball, ahol Goku-ék már isteni erőkkel bírnak.
    És hol az Őrjöngő Ötös?

  3. Tai Lung nem meghalt? Vagy a spirit realm miatt az a sárga cucc körülötte? Amúgy tényleg pénzes zsák újranyitásának tűnik, a pandás szenvedés gyerekeknek még lehet hogy jó volt a 3.-ban de nekem már az is elcsépelt “mindenképp kell valami viccesnek tűnő hogy ne 40 perc legyen a film hossza” kinézete volt már. A “Po új szintet kell elérjen” szisztéma meg már nevetségessé kezdett amúgy is fajulni, a tapasztalata meg ereje messze felülmúlja azt az életképtelen szenvedést amit a karakterre erőltettek a végére, értem hogy mese de több karakternél is jól volt ez megoldva, Po is lehetett volna kevésbé idétlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.