Rebel Moon – Part Two: The Scargiver-előzetes

Az első rész mostanra mindenkinek lement, aki számít, szóval megjött a folytatás előzetese is, rögtön magyar felirattal.

A Rebel moon – 2. rész: A sebejtő folytatja a Hét szamuráj/mesterlövész tematikát a falu felkészítésével is! A zene pedig a King Arthur: legend of the Swordből jött, találó!

Felirat nélkül:

human
írta
2023. 12. 26. 18:13
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Rebel Moon – Part Two: The Scargiver-előzetes” bejegyzéshez

  1. A végén az ütősnek szánt egysorosról rögtön eszembe jutott Halle Berry meg a béka…

    Amúgy minek szállnak le egyáltalán, leágyúzzák a helyet az űrből és kész..

  2. “Amúgy minek szállnak le egyáltalán, leágyúzzák a helyet az űrből és kész..”

    Úgy nekem is jutott eszembe. De meg lesz oldva valami nagyon olcsó és lusta módon, hogy a csak élve kell és nem lehet legyalulni a bolygót csak úgy vagy van ott valami ami kell nekik.

  3. 2,4:

    Igen, az első végén mondták, hogy élve kell elfogni Kora-t, hogy parádézhassanak a kivégzésén.

  4. Es a vegen csak a farmon lesz majd a csata…. legalabb nem lehet mondani azt hogy tul sok fantazia szorult a filmbe.

  5. Az a vicces, hogy még Kuroszavának is sikerült 3 órában elmesélni a sztorit. Amerikában kevesebb is elég volt. De Snydernek nem megy. Mert mitológia, karakterek, lassítás…

  6. Akit érdekel az első rész sztorija de nem pazarolna rá 2 órát, movie recaps-en kijött a videó.

  7. totoro: ha jól követtem pontosan erről szól. A galaktikus birodalom időt, energiát, erőforrást nem kímélve készül leigázni egy világvégi kis falut néhány zsák búzáért.

  8. Nem láttam még a filmet, de Snyder előtt egyetlen dolog miatt mindenképpen le a kalappal: 166 millióból csinálni tud két részes sci-fi akciófilmet, amiről hetekig, hónapokig beszélnek, pedig csak streaming film, nem is mozi premier. A marketing sem lehetett egetrengető az előző ok miatt, így a Netflix simán fog még időt és pénzt áldozni rá, mert egyszerűen kijön a matek és megéri.

  9. Őszintén az egyetlen dolog amire kíváncsi vagyok az az, hogy hányan fogják megnézni a második részt az elsőhöz képest.
    Valahol jó látni ahogy az egész internet úgy kezeli ezt a bohócparádét ahogy megérdemli, de másik oldalról meg egyszerűen csak csüggesztő hogy ez a színvonal 2023-ban kikerülhet nézőközönség elé mint nagyköltségvetésű film.

  10. Z0l1: az egyik legjobban reklámozott netflix film mostanában (a Maestro mellett, de az nem közönségfilm), amivel az erőteljesen megosztó rendező, Snyder körbement bemutatózni, és a kettévágás miatt legalább “nem fogom megnézni az 1 rész után” negatív engagementje is van, ami végtére is reklám tényleg.

    szerintem nem törte át a streaming plafont még így sem, bár egyértelműen megérte tényleg a Netflixnek.

  11. totoro, Boldrik:

    Csak eleinte volt pár zsák búza. Most az egész díszes kompániát, akiket csak úgy random összeszedtek az első részben, akarják elfogni Kora-val az élen.

    Aki persze úgy szakít a múltjával, hogy visszanyírja a haját a 2. részben olyanra mint amilyen akkor volt amikor a birodalom katonája volt… :D

  12. “de Snyder előtt egyetlen dolog miatt mindenképpen le a kalappal: 166 millióból csinálni tud két részes sci-fi akciófilmet, amiről hetekig, hónapokig beszélnek, pedig csak streaming film, nem is mozi premier.”

    Ezzel a le a kalappal dologgal nem igazán tudok egyetérteni. Miért? Mert 166 millióból csinált egy 2 részes filmet? Ok, a Grey Man drágább volt, a Flower Moon is, de ebben a filmben egyetlen 10-20 milliós gázsijú húzónév sincs, a Creator-t pedig 80 millióból összehozták minőségibb látványvilággal. Szóval ezért nem jár szerintem kalapemelés.
    Az meg, hogy hetekig, hónapokig beszélnek? Még csak most mutatták be a filmet, jóhogy van buzz körülötte, ráadásul egy olyan alkotótól, aki rendkívül aktív social medián, egész kis virtuális rajongótábora van. A bemutatóig ugyanúgy érkeztek hírek, mint a többi prémium streaminges film kapcsán. A bemutató után előre kijelenteni, hogy még hónapokig erről fognak beszélni, elég meredek jóslat. A Red Notice körül ugyanígy volt buzz, én nem tapasztalom a nagyobb hype-ot a Rebel Moon körül.

    “A marketing sem lehetett egetrengető az előző ok miatt”
    Dehogynem! Ennek a filmnek nagyon is ment a marketingje. Amúgy az összes cikk, rendezői, színész, alkotó nyilatkozat PR-nak számít, amivel a film szekerét tolják, tehát marketing.

  13. Hát, kari este megneztuk. Snydert majdnem szeretem, olcso hatasvadaszatai miatt. Kozben jelenetenkent mondtam a csaladnak, honnan nyult eppen… amit amugy nem banok, de felenel mar uncsi volt.
    Ettol fuggetlenul megnezzuk a masodik reszt is, mert a marveles bohocparade (a szineszt kirugtak, Jezus – par evtizeddel ezelott mi lett volna R Burton vagy E Taylor sorsa…) helyett kb ez maradt limonadenak.
    Eljenek a sorozatok! (Ezt tenyleg en mondtam?!?!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.