A hét híre: 28 Years Later

Danny Boyle & Alex Garland végre tárgyal a 28 Weeks Laterről. Körbejárnak vele a stúdióknál és streamereknél. Tippre többen is licitálnak majd a projektre, szerintem van esély, hogy meg fog valósulni.

12 hozzászólás a “A hét híre: 28 Years Later” bejegyzéshez

  1. De durva, éppen pár napja pótoltam a 28 héttel később-et!
    Az elsőt már többször láttam, kiváló!

    A második rész remekül indult, de egészen meghökkentő mélységekbe süllyedt utána. Elfelejtették megírni a történet második felét… Ehelyett az agyukat a polcra tették és összehánytak valami mocskot, hogy meglegyen 90 perc. Döbbenetesen ostoba film volt.

  2. Az első film valódi mérföldkő volt a zombis filmek terén,hiszen ekkor jelentek meg az első olyan zombik amik már nem csak lassan vánszorogva agyakat ettek,hanem bizony lesprinteltek bárkit! Nagy kedvencem nekem is! :)

  3. Az első részt nagyon szeretem, a másodikra fogjuk rá, hogy közepes, de ez a két név elég meggyőző, hogy várjam a harmadik részt.

  4. Azért a második rész sem volt rossz. Egy-két jelenete simán bevésődött az emlékezetembe. Szerintem többször nézős az is.

  5. Nagyon sokáig az egyik legjobb zombis filmnek tartottam, majd 6 éve újra néztem és olyan buta Cilian karaktere benne, hogy azóta nehezen tudom komolyan venni. Meg amúgy is szerintem nagyon lerágták már ezt a genre-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.