LaKeith Stanfield és Mark Wahlberg lesz Shane Black új filmjében

Wahlberg sajnos a Robert Downey Jr. helyére érkezik, mivel a színész mégsem ér rá, de akkor is jó hír, hogy újabb Shane Black filmet várhatunk!

A címe Play Dirty és az Amazon MGM pénzeli. Donald E. Westlake Parker-regényeinek adaptációja. Wahlberg egy profi rabló, akit elárulnak, de persze nem intézik el teljesen, így bosszút esküszik, ami egyben karrierjének legnagyobb rablását is jelenti, és ehhez segítségre van szüksége. A feladat közben egy dél-amerikai diktátort, a New York-i maffiát, és még a világ leggazdagabb emberét is át kell verniük.

human
írta
2024. 01. 17. 03:54
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “LaKeith Stanfield és Mark Wahlberg lesz Shane Black új filmjében” bejegyzéshez

  1. @blurayfan
    A Parker könyvek szerintem nagyon szórakoztatóak, anno a rendezői változata a Paybacknak Gibsonnal egész jó adaptáció lett. Parker személyisége és a gondolkozásmódja tudja eladni itt is a sztorit, nem a hihetetlenül talányos, csavaros föltől elrugaszkodott machinációk. Wahlberg miatt nyilván tartok ettől, de hátha nézhető lesz…

    Shane Black meg most úgy látszik pénzfeldobás, milyen filmet tesz az asztalra. The Predator, vagy The Nice Guys.

  2. ú, a Payback az egyik kedvenc filmem, olyan stílus bejönne, de annyira darknak nem tudom elképzelni Wahlberget, mint Gibson volt annó… :-(

  3. hu, a payback nagy kedvencem volt! :)
    (illetve amugy meg mindig az, idobkent eloveszem egy-egy szuper jelenet miatt)

    A rendezoi valtozatot sok evvel kesobb lattam, szerintem amugy jobb az eredeti, de az meglepo volt hogy mennyire mas a ketto (sokkal nagyobb elteres mint a szokasos dc-k eseteben)

    Jo is hogy irtatok, nem tudtam hogy konyvadaptacio volt, azt meg foleg hogy az egy sorozat, es ha nem irjatok fel sem merul bennem hogy itt is arrol a Parkerrol van szo. Mondjuk kicsit furcsa is lesz mert gondolom itt megiscsak mas hangulatu lesz a megkozelites.
    (bar RDJ foleg Shane Black mellett es a Kiss Kiss Bang Bang utan (szinten hatalmas kedvenc persze) meg furcsabb lett volna, mert arol aztan vegkepp nem a Mel Gibson fele Parker ugrana be :))

  4. Shane Black a Predator után nekem megszűnt létezni. Az egész film egy kaki volt, de a végén lévő predatorverő ruhára egyszerűen nincsenek szavak.

  5. A Predator végi ruhán kívül az egyik legkellemesebb mozis élményem volt akkoriban, mert én sem akartam komolyan venni és a készítőknek sem ez volt a szándéka. A karakterek miatt nagyon is működött. És hát Shane Black azért a legtöbbször betalált nálam, szóval jöjjön.

    Viszont sajnos a színészcsere nagyon nem jó. Wahlberg egész egyszerűen sótlan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.