Cuckoo teaser!

Bírom, hogy a NEON csak úgy rátesz mindent a névre: Hunter Schafer. Na jó, azért egy hangulatos teasert is vágtak mellé, de akkor is, mintha nagy név lenne az Euphoria legkisebb sztárja, legalábbis Zendaya és Sidney Sweeney, na meg Jacob Elordi után jön egyelőre. Majd most bizonyít.

Egy 17 éves amerikai tinédzser kénytelen az apjához költözni a Keleti-Alpokba. Oda érkezve az apja főnöke a féltestvére iránt kezd érdeklődni, miközben a lányt látomások gyötrik. Mindez persze sötét titkokhoz vezet.

Tilman Singer rendezte, és 35mm-es filmre forgott!

human
írta
2024. 02. 09. 04:00
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Cuckoo teaser!” bejegyzéshez

  1. Pár hete jelentették be, hogy Hideo Kojima játékban lesz, szóval az egyik szubkultúrán belül már név. Ezen a Cuckoon kívül jelenleg a negyedik filmjét forgatja egyhuzamban, kettő már a dobozban van (hasonlóan Elordihoz). Látszólag ráment a horror zsánerre, ami feltörekvő színészeknek többnyire jó ötlet. Azt nem tudom mi alapján gondolják nagy névnek (Instagram követők, médiajelenlét, fashion eventek), de láthatóan van már buzz körülötte, én kíváncsian várom a követkető filmjeit.

  2. @Sparrow: pont ezt a kérdést akartam kommentelni én is. Ez mit jelent a vásznon, mi a jelentősége?

  3. A 35mm az “alapértelmezett”, leggyakrabban használt. Szóval az a klasszikus filmre vett filmes kinézet.

  4. azt jelenti, hogy nem digitális kamerákkal forog. ez nektek semmit sem jelent szvsz, de lehet van akit érdekel, mitn engem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.