25 hozzászólás a “A Godzilla x Kong: The New Empire rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Alap, hogy moziba nézős lesz a látvány és a hang orkán miatt. Talán nem olvad majd le az agyam a sok hülyeségtől. Nagyon messze vagyunk már a Godzilla első részétől, ez már Halálos iramban, az az együtt futás iszonyat gagyi és a pink tüskék sem tetszenek.

  2. Mi ez a színes rágógumi hatás, hova tűnt az eddigi hangulat? :( A monarch után duplán cringe ez nekem

  3. Hát nem tudom, hogy ez az új maki miért lesz olyan nagy szám, főleg ha Kong meg Godzi össze is fog ellene. De hát biztos megmagyarázzák majd valami überbaromsággal. A pink tüskék nekem még be is jönnek, mert elvileg ezt megmagyarázzák a filmben, valami mutáció lesz, új képességekkel stb. De a Monarch sori ezerszer jobb hangulatú volt, mint ezek a filmes bohóckodások. Nálam ez majd csak otthon lesz megnézve.

  4. Cucumber87: Már az előző film vége is ilyen neonos színes-szagos dologba torkollott, úgyhogy én már nem lepődök meg semmin. Az első film és a Monarch nyomasztóbb hangulata nekem is jobban bejött.

  5. Konkrétan ez az a franchise, ahol “semmilyen” történetet nem várok. Legyenek szörnyek, legyen belső Föld, legyen dara, nézzen ki jól, aztán hajrá…:) Nekem erőltetett volt az emberi szál, főleg a Godzilla 2-ben…
    Nem hiszem, hogy a gonosz majom egyedül lesz ellenfél…Ha ténylegesen csak ő lesz, azért az csalódás lenne.
    Biztosan lesz valami meglepetés, én azon sem lepődnék meg, ha Godzilla lenne “gonosz”.

  6. “Alap, hogy moziba nézős lesz a látvány és a hang orkán miatt.”

    Eddig ugyanez volt az érvem minden MonsterVerse cuccra, de ezt már elengedtem, mert totális ostobaság süt belőle, és nem a pozitív értelemben.

    “Nem hiszem, hogy a gonosz majom egyedül lesz ellenfél”

    Mert nem is, a net már tele van vele, hogy mi lesz még, de a trélerben is feltűnt egy pillanatra 1:53-nál.

    “A pink tüskék nekem még be is jönnek, mert elvileg ezt megmagyarázzák a filmben”

    Teljesen mindegy milyen magyarázatot adnak rá, a valódi ok a merchandise felpörgetése egy új színnel, így megint el lehet adni pármillió új bábut/akármit.

  7. tisztára mint a horrorfilmeket parodizáló scary movie-nál, csak itt mintha a MonsterVerse-t akarnák kifigurázni ezzel a poszterrel :D

  8. Oké, megértem, hogy az emberek sikoltoztak 100 éve a moziban, mikor szembe jött a vonat, oké, hogy a nyolcvanas években bementünk a moziba, ha nagy robbanásokat akartunk látni, ok, hogy a kilencvenes években lenyűgözött minket egy T-REX, de a mai világban azért moziba menni, hogy nagy szörnyeket nézegessen valaki egy blőd filmben? Nagyon sok ráérő ideje van annak, aki erre időt és pénzt pazarol.

  9. én bírom az ilyen gagyikat, mert pontosan tökéletesek arra, hogy a havi előfizetős streamingen az ember egy lusta délutánon megnézzen egyet, egyet.

    a szomorú az, hogy szerintem a Skull Island nem volt gáz, az első új Godzilla film nem volt gáz, a Monarch bár lassú nem gáz. kár, hogy ez lett belőle. valami, amin az ember elalszik a kanapén teli gyomorral. rettenetes.

  10. szóval lesz egy gonosz majom és gyík akik neki mennek Godzillanak és Kongnak. micsoda eredeti egy ötlet.

  11. Most ez időrendben van szarul összevágva, vagy van még egy Godzilla akinek valahogy van olyan képessége ami a simánál is csak akkor jött össze miután arcba kapott egy atomot? A kieső fogról a civil war-os hulk jutott eazembe egyből, remélem itt is lesz morcos grimasz érte, itthon tuti megnézem de amúgy hihetetlen túltolt faszságnak néz ez már ki :D

  12. Ez lenne az első rész a “sorozatból”, ahol legalább a korábbi szereplők egy része visszatér?
    Nofene.

  13. csak egy kicsit kellene a fizikára oda figyelni, hogy az ekkora test mekkora mozgásenergiával rendelkezik :D már sokat javítanának a megítélésen, de valahogy úgy érzem, hogy ezután lesz még itt 3. rész is, főleg hogy Milli Bobby Brown nélkül is működik (sorry fejből nem tom hogy írják) :)

  14. A poszter pár hónappal a forgatás után lett fényképezve. Godzi szerintem közben kondiba járt és csak karra gyúrt

  15. Most már csak annyi kéne, hogy a Majmok Bolygója filmfolyamban történjen valami megmagyarázhatatlan univerzumlépés, vagy nyíljon valami mágikus portál, ami által Cézár meg a majmok egy Föld belsejében lévő zseb-dimenzióba kerülnek, és kiderül, hogy a Majmok Bolygója az egy crossover a Godzilla Univerzummal, és valójában ennek filmnek az előzménye, Cézár meg valójában Kong apja,… vigyázat én szóltam! :D
    (Ez csak azért folyt ki az agyamból, mert a trailer alapján akkora blődség a film története, hogy akár ezt is simán kitalálhatná a stúdió bármelyik pitch meeting-en…)

  16. Ha ezek a hangeffektek benne lesznek akkor moziba nézős de úgy zéró értékű játszma lesz. Tudjuk mi lesz a vége csak a fordulatokban lesz változás és az a baj, hogy ezek a trailerek mindent lelőnek. Hvlyen marktingesek.

  17. Csigusz: tyű, tényleg.
    Ennyire voltak maradandóak.
    Bár a legutolsóból is kb annyi maradt meg, hogy egy felrobbanó repülő járművet használtak defibrilátorként..

  18. személy szeint, engem az tud nagyon idegesíteni az ilyen filmekben, hogy pl. A hegyomlás Gdzilla sétál a vizben, majd beleugrik és eltűnik, totál kizökkent, oke fizika nuku, de már a nagyon alap dolgok se …

    (Meg2 is, úszik a kopasz igazságosztó, alatta látszik a korall, az aljzat, majd mögötte a böhöm nagy cápa fénysebességgel, aha 🫣 )

  19. Bús Gábor: olyat még a Balatonon is láthatsz nyáron simán, hogy egy hegyomlás csak sétál, majd beleugrik és eltűnik, ne zökkentsen ez ki egy alapból ekkora ökörségben, hirtelen mélyül, ennyi, lépj tovább.😀 Star Warsban szokott engem kizökkenteni, hogy mikor legjobb barátok, például Chewbacca és Han Solo beszélgetnek, akkor Han egyetlen “szót” (hörgést vagy mit) sem képes évtizedek alatt megtanulni a legjobb barátjának a nyelvén, mekkora paraszt dolog ez már (és ezek barátok, ahaa)…😀…de a történet alap baromságai sosem érdekelnek annyira, hogy kizökkentsenek, csak a bunkó emberi viselkedések…ezek mind mesefilmek, amikről beszélünk, így is kell kezelni őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.