Strictly Confidential-előzetes

Komolyan mondom, folyamat meg tudnak lepni, hogy mindig van lejjebb. Elizabeth Hurley R besorolású thrillerje fényképezésileg úgy néz ki, mint valami reality sorozat. A kamerállások, a képminőség, minden. Mi a fene ez??

Egy fiatal nő “öngyilkos” lesz, ami azért idézőjel, mert a legjobb barátja 1 évvel később igyekszik kideríteni, hogy miért is halt meg.

11 hozzászólás a “Strictly Confidential-előzetes” bejegyzéshez

  1. “fényképezésileg úgy néz ki, mint valami reality sorozat” –> ezt csak a trailer megnézése után olvastam el, de közben ugyanez jutott eszembe. Borzasztóan néz ki. Emellett már a trailer is halál unalmas, másfél percig bírtam…

  2. Tényleg úgy néz ki, mint egy reality, vagy mint valami délutáni szappanopera.

    Amúgy Elizabeth Hurley 21 éves fia írta és rendezte. :D

  3. De hát bikinis csajok vannak benne, nem látjátok? Ezt muszáj megnézni!

    (Meh.)

  4. A legnagyobb probléma itt a “színészi” játékkal van, azért érződik reality sorozatnak. Borzasztó.

  5. Na, de uraim, ne tegyünk úgy mintha nem néznénk majd meg a filmbol kivágott részeket, amin Elizabeth “leszbizik” egy lightosat.
    Többi meg kit érdekel.

    (nem néztem meg a trailert, csak a kép alapján)

  6. Elizabeth 58 éves, és akármilyen jól is néz ki a korához képest, akkor már inkább elővenném egy régebbi meztelenkedését.

  7. Marcos, azért az milyen beteg, hogy a saját anyját egy leszbikus jelenetre felkérte, meg még ki tudja mi lesz a filmben.😂 Már, ha jól látom, és ezen a képen Hurley van.

  8. Először nem hittem el, aztán 0.25-ös sebességgel elkezdtem kikockázni a részt, amikor a csaj hozzáér a sírkőhöz 0:26-nál. Szerintem megmozdul attól, ahogy egy picit is hozzáér, úgyhogy tuti valami gipszkarton pillekönnyű kokányolás, ami a trailer-be is bekerült. Garantált jele a minőségnek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.