9 hozzászólás a “A Late Night With the Devil rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Na ez elkelt nekem. Anno nagyon imádtam a találtkamerás “érát”, bár itt kicsit fura első ránézésre de üsse kő. A koncepció engem megvett, remélem idehaza is bekúszik a moziba. Amúgy simán eltudnám ezt képzelni nem ilyen mezei horrorban, hogy tényleg elmenne az ördög a talkshowba és egy tipik egyszobás-beszélgetős film lenne..

  2. bocs, találtfelvételes akkor, mert az a koncecpció, hogy ez az adás elveszett örökre, de most előkerült. bár a háttérben forgatottak ebbe nem férnek bele, azokkal már találtkamerásnak számít szvsz.

  3. Ezt a triailert már passzolom, mert rég meg vagyok véve, amint lehet nézném – kivételesen ez olyan ami szerintem jobban működik otthon (akár tévére átvetítve), úgy “autentikus” az élmény.
    Ja, és David Dastmalchian tökéletes casting, több jó szerepet neki.

  4. Ez mekkora high concept, és szerintem is sokkal ütősebb lenne nem horrorként, hanem kamaradarabként, beszélgetős hidegrázósként, ahol egy darabig – vagy végig – kételyben hagyja a nézőt, hogy valódi vagy csaló.

  5. Ó! Ez érdekesnek tűnik, végre nem valami sablon!

    Davidet is bírom, lassan mindenhol felbukkan.:D

  6. Természetesen megint egy fiatal lánykából kell előjöjjön az Ördög… nem is értem, miért nem egy nerd “exöszájzbúk” Ferikéből, hogy mondjuk szembemenjünk a kialakult sztereotípiákkal :)

    Amúgy az előzetes alapján a film érdekesnek néz ki, és van egyfajta fenyegető hangulata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.