Zack Snyder matekja Joe Rogannál

Snyder vendég volt a JRE-ben, és ott beszélt arról, hogy többen látták a Rebel Moon-t a Netflixen, mint a Barbie-t moziban.

Elvileg kb. 160 millió ember nézte meg a filmet, ami 1,6 milliárd dolláros bevétel lenne. Wooohoo, az nem semmi, csak kár, hogy kicsit sem összehasonlítható valójában a két adat, hiába hangzik jól. Mármint legfeljebb poénkodni lehet ezzel, hiszen tök más akár odafigyelve, akár háttértévének elindítani egy Netflix filmet a szolgáltatáson, amiért amúgy is fizetsz havidíjat, mint elhatározni, hogy elmész a moziba. Utóbbi nem kicsit több aktív részvételt kíván a nézőtől, amik során le is morzsolódnak azok.

You think about Netflix, for instance, where you push a button. Rebel Moon, right? Say right now it’s almost at 90 million views, right? 80 or 90 million accounts turned it on, give or take. They assume two viewers per screening, right? That’s the kind of math. So you think if that movie was in the theater as a distribution model, that’s like 160,000,000 people supposedly watching based on that math. 160,000,000 people at $10 a ticket would be…what is that math? I don’t know. 160,000,000 times ten. That’s 1.6 billion. So more people probably saw Rebel Moon than saw Barbie in the theater, right?

Zack Snyder
human
írta
2024. 03. 08. 03:31
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Zack Snyder matekja Joe Rogannál” bejegyzéshez

  1. Attól még igaza van, a kijelentés megállja a helyét, de ha megvizsgáljuk akkor igen kilóg a lóláb mert nem mindegy h otthon vagy moziban volt nézhető. De végülis ha a számokat nézzük igazat mondott.

  2. Ehe, ez kicsit olyan mint a torrentezesnel mikor egyenlosegjelet tesznek a letoltesi szamok es az eladatlan jegyek koze.

  3. Valójában minden ember a Földön látta már legalább egyszer és sóvárogva várják a dc verziót..

  4. A csókfülke kettőt meg 200 000 millióan nézték meg, annak a rendezője mikor áll neki ezzel haknizni?

  5. Emberünk matekozhat bárhogy, próbálhatja ezzel az erőlködéssel visszalapátolni a szart a lóba, győzködheti a pénzembereket meg a saját egóját, hátha így még kap majd lehetőséget a Netflixtől, a Rebel Moon attól még az utóbbi évek egyik legkínosabb, szégyenteljesen szar filmje.

  6. Vannak rendezők, akiknek nem tesz jót az egójának, ha nem láthatják a tényleges eredményét a munkájuknak. Snyder is egyre rosdzabb filmeket hoz, mióta a Netflixen van, és már az a kevés sem működik (látvány, akciók kb) amik korábban mentek nekik.
    Az én hibám is persze, mert megnéztem, de a következő filmet már semmiképp nem fogom – reméljük a Netflix kap egy visszajelzést, hogy nem kéne azért annyi pénzt feltenni egy ennyire nem ép elmével gondolkodó emberre.

  7. ó, látszik, hogy human nem foglalkozik nézettségekkel, mert nem ezen kell fennakadni. (és az is látszik, hogy mennyien nem olvassák el a hírt, csak a rövid interpretációt, aztán azt reagálják le, nem azt amit megírtak, vagy amit mondtak.

    1. nyilván többen nézték meg, ez egy dolog, a másik meg az, hogy végignézések nem egyenlőek a végignéző személyekkel. irreleváns.

    2. a Rebel Moon kapcsán, aki a filmbe akar rúgni, nem ezen kell kiakadnia, hogy “jaj, ilyet mond Snyder”, főleg, ha igazat mond, és nem is dicsekedve mondja, hanem mert milyen fura, meg magán a “random scifi” jelenségen. hanem azon, hogy a Rebel Moon elég komoly bukás volt a Netflixen, hiszen 2023 10 legnézettebb saját Netflixes premierje közé sem került be (vagy épp bekerült a 10. helyen, erről sajnos nincs adat). Akármennyien is nézték, ekkora büdzsével, ilyen kiemelt premierrel és reklámokkal komoly sikernek kellett volna lennie, és nem csak pár bejáratott folytatás volt nézettebb 2023-ban a Netflixen, hanem olyan filmek is, mint például a You, People, ami egy random komédia.

    szóval nem a Rebel Moon lett az új Red Notice, Glass Onion vagy Don’t Look Up

  8. Érdemes kontextusában tekinteni a dolgot: nem minden filmnek van ekkora nézettsége automatikusan a netflixen, mint a Rebel Moon-nak, de sok más szokatlan filmnek van akár nagyobb nézettsége is. Ez egy új felület, ahol beleférnek olyan filmek, amiket mozira nem biztos, hogy elkészítenék. Mint például egy Heavy Metal képregény-filmet, amiről beszélgettek.

    Nekem nem úgy jött át, hogy magát akarta volna fényezni ezzel.

  9. Egyrészt a x2 szorzó elég “gáláns” minden view-ra. Legyen inkább 1.5, az reálisabb, akkor most járunk 135m-nél (a Barbie meg 1.4 fölött zárt) és ott van az a mellékes, iciri-piciri szempont hogy a Barbie elérhető lemezen és Streamingen is, kedves visionary artistic director. Talán azokat nem kéne hozzáadni?

    Ebből az emberből tényleg kinezem hogy megcsinálta Rebel Moon című förmedvényt meg azt a 4 órás szuperhős paródiát, de egyre nagyobb rejtély hogy sikerült a 300-at vagy a Watchment is osszehozni amik tényleg kiemelkedőek voltak.

  10. Engem is 2 embernek számoltak, aki csak beletekert egy random pontra, megnéztem 5 percet, aminek a 80%-a lassítás volt, aztán kikapcsoltam.

  11. @En5Qm

    Azért mert ott nem saját kútfőből kellett dolgoznia. Szinte minden kész volt már, neki csak szolgai módon adaptálnia kellett. Persze ettől még nem bírta ki, hogy ne csessze szét a Watchmen végét

  12. az én 25 percemet számolhatják három teljes megtekintésnek is, mert legalább 3 ember helyett szenvedtem közben.

  13. winne: te is pont azon akadsz ki, Snyder random számokat mondott kb., és már másodszorra (harmadszorra?) halljuk netflix filmnél, hogy moziban mekkora siker lenne, szóval valamiért rá vannak akadva az oda rendezők erre a dologra.

    nem mellesleg a te hasonlításod sem az igazi, hiszen a Red Notice, Glass Onion, de talán még a Don’t Look Up is simán drágább volt, hiszen a Rebel Moon két része együtt kevesebbe került, mint a Red Notice vagy Glass Onion, szóval más az elvárás vele valszeg.

  14. Ha ezt a filmet moziba küldik, örülhettek volna ha a 100 milliót megkarcolja worldwide. De lehet sokat mondtam.

  15. 17

    Nem biztos. Snydernek meg mindig van sajat bazisa, meg sztem hiany van a piacon eredeti otletekbol. Elso resz siman hozott vplna 400 korul. Hat a masodik…. az mar kevésbé

  16. Lordboxi: esélytelennek tűnik a 400 milla egy új Ip-re, ami így nézett ki a trailerekben, mint ez, és még az audience scorejai sem jók, nem hogy a kritikaiak.

  17. Sajnos gyenguska film volt, pedig én bíztam benne. De a zombis botránynál sokkal jobb volt. Remélem ez annál azért jobb számokat hozott.

    Viszont csak ötletek összedobálásának tűnt, nem egy igazi filmnek. És néha kínosan gagyi volt, annak ellenére hogy bizonyos részek meg jól működtek.

    De végignéztem! Viszont az említett red notice-t igen nagy lendülettel kapcsoltam ki 20-30p körül, pedig nem szokásom filmeket félbehagyni.
    A másik kettő meg egyértelműen más liga, minőségüket tekintve.

  18. Snyder talan elgondolkozhat, hogy miert straight to streamingre mennek mar csak a filmjei. Ha lenne barmi ertekelheto a filmjeiben, akkor moziba is kuldene oket a netflix a streaming elott par hettel, de senki nem bizik mar benne.

  19. 18. ‘meg sztem hiany van a piacon eredeti otletekbol.’

    Hahaha. Ez a Rebel Moon-hoz kapcsolva nagyon erős XD Ennél több ötletet máshonnan összeollózva utoljára talán Tarantino filmben láttam. De azok legalább jók is.

  20. Lordboxi: Ne hülyéskedj már, a bázisa inkább hangos, mint számos. A Sucker Punch is csak 90-ig jutott és akkor még nagyobb volt az ázsiója.

    Egy The Creator is csak épphogy átlépte tavaly a 100-at.

  21. Szerintem sokan félreétették mire is gondolt igazából. Nem feltétlen saját magát akárta ajnározni hanem arra gondolt hogy hová halad a filmipar. Nem a Barbie filmet akarta cikizni pl. Azt most hagyjuk hogy melyik film a jó vagy rossz, én egyiket sem láttam még, de ez amúgy is ízlés kérdése.

    Van itt két fontos dolog.

    1. Teljesen mindegy hogy háttérzaj a Netflix film amit nézel vagy nem, mert a havidíjat kifizeted és a film megy, ergo a Netflix keres vele.

    2. Csak azért mert elmész a moziba is kicsengeted a jegyárat nem jelenti hogy nagyobb odafigyeléssel nézed a filmet mint otthon mikor a háttérzajként üzemel. A legtöbb ember úgy jön ki a moziból hogy azt sem tudja mit látott.

    Itt most nem az a lényeg hogy havi 3-4K-ért kapsz több mindent Netlflixen mert van sok ember akik nem is néznek sorozatot csak 1-2 filmet. Az ár nagyjából ugyan az.

    Más kérdés hogy a Rebel Moonra lehet nem menne el fele annyi ember sem a moziba mint amennyien megnézték Netflixen, VÉGIG! De a lényegen nem változtat és valószínű Snyder is erre célozgatott, hogy a Netflix végülis olcsóbb és könnyebb megoldás is mint a mozi, ezért látták az ő filmjét többen mint pl a Barbie-t.

    Szóval nem mondott hülyeséget.

  22. “ Csak azért mert elmész a moziba is kicsengeted a jegyárat nem jelenti hogy nagyobb odafigyeléssel nézed a filmet mint otthon”

    LOL

    “ Itt most nem az a lényeg hogy havi 3-4K-ért kapsz több mindent Netlflixen mert van sok ember akik nem is néznek sorozatot csak 1-2 filmet. Az ár nagyjából ugyan az.”

    LOL2

    Snyder bro-hoz van szerencsénk gondolom mert ennyi hülyeségnek megpróbálni védeni az ő hülyeségeit ők szokták.

  23. 24. “valószínű Snyder is erre célozgatott, hogy a Netflix végülis olcsóbb és könnyebb megoldás is mint a mozi, ezért látták az ő filmjét többen mint pl a Barbie-t. ”

    Az összes eddigi interjúja alapján sokkal valószínűbb az, hogy a saját művét próbálta fényezni. Emlékeztek még a mélyelemzéses baromságokra a Sucker Punch után?

    Az meg különösen vicces, hogy éppen a Barbie-t választotta. Tavaly nyáron a családom vidéki programra ment, amit én nem akartam végigülni, ezért inkább egyedül elmentem megnézni egy filmet, amíg ők ott voltak. A Barbie-n kívül más nem érdekelt az akkori kínálatból, és egyébként is kíváncsi voltam, hogy milyen lett, mert nagy szórás volt a kommentek között róla. És végül pozitívan csalódtam. Egyáltalán nem éreztem úgy, hogy kidobtam volna az ablakon a jegy árát.
    Ezzel szemben a Rebel Moon-t elindítva már két perc után az agyamat akartam kikaparni. Mintha a Deadpool első része lett volna az önkritikai részek nélkül.

  24. @Alex: Nem vagyok semmiféle Snyder-bro. Talán 5 éves vagy? Ha nincs normnális érved a véleményem ellen, akkor minek kommentelsz? Amiket írtam azok a tények, tetszik vagy sem. Nagyon sokszok voltam moziban és nagyon sok ember úgy jön ki hogy azt sem tudja mit látott. Vannak akik nem is mozi miatt mennek hanem ott csinálnak XY dolgot csak hogy finoman fogalmazzak.

    Nézz utána a dolgoknak, nagyon sok ember fizet a Netflixért de nem néz egy sorozatot sem csak filmeket. Ez nem Snyderről vagy a filmjéről szól, mint mondtam, nem is láttam és nem nagyon tervezem megnézni. Ha a “bro”-ja lennék megnéztem volna a megjelenés napján.

    Arról nem is beszélve, hogy oké hogy mindenkinek más az ízlése de a legtöbb film ami 1 milliárdot keresett vajon mennyivel jobb az ő filmjénél? Általában az agyzsibbasztó Halálos Iram, Marvel meg DC és más blockbusterek keresik a legtöbb lóvét szóval ne csináljunk már úgy mintha a moziban csak művészfilmeket lehetne látni mert pont hogy azok nem érdekelnek senkit sem. Elég nagy képmutatás Snydert szidni mert XY filmje nem jött be de közben ott van egy raklap trash film a moziban szintén, amire ugyanúgy rengeteg ember megy el.

    A színtiszta igazság, hogy divat Snydert szidni manapság. Ez nem véleményről szól.

    @sugabubus: Azt se felejtsük el, hogy minden rendező ezt csinálja. Plusz a Barbie emlékeim szerint Snydert is parodizálta, mi van ha Snyder is csak erre reagált? Az éremnek két oldala van mindig!

  25. ”A nagypapám imádta a lázadó holdat, elmondása szerint ez volt az egyik legjobb szunyálása idén. Nézettsége valójában az alvásidő 95%-a.” – Józsi

  26. David33: attól hogy Snydert szidom még nem fog tetszeni a többi futószalagon gyártott gagyi sem. A színtiszta igazság hogy divat Snydert isteníteni és személyes sértésnek venni minden kritikát.

  27. “Amiket írtam azok a tények, tetszik vagy sem.”

    “Vannak akik nem is mozi miatt mennek hanem ott csinálnak XY dolgot csak hogy finoman fogalmazzak.”

    “Nézz utána a dolgoknak, nagyon sok ember fizet a Netflixért de nem néz egy sorozatot sem csak filmeket.”

    Tények című rovatunk következő darabja: Nézz utána a dolgoknak, nagyon sokan csak a háttérben tolják végig a Snyder filmeket akar tucatnyi alkalommal is, hogy a statisztikákat erősítsék. Néha még XY dolgot is csinálnak közben. Amiket írtam azok a tények, tetszik vagy sem.

    Mondjuk ezen a gondolatmeneten én nem dobálóznék “talán 5 éves vagy” kérdésekkel de különbözőek vagyunk.

  28. Azt is látni hogy hányan nézték végig amúgy? Mert én is hozzádobtam ehhez egyet, de 10 perc után kinyomtam. Kutyaszar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.