A Joker 2 előzetese

Végre belenézhetünk, hogy az 1 milliárd fölé menő első rész után mit sütött ki Todd Phillips. Na meg Phoenix és Gaga is, hiszen a színészek is hozzátesznek természetesen.

Itt az előzetes a filmhez, amiben vagy 15 dal lesz a szereplők által elénekelve, és ezt nem is rejtegetik!

Bírom az egysoros dumát a trailer alatt: “már nincs egyedül.” Ennyi, nem kell kertelni manapság?

32 hozzászólás a “A Joker 2 előzetese” bejegyzéshez

  1. Vannak benne tök jó képi megoldások (pl. a rúzs a végén), de nekem kicsit túl sok volt a memberberry.
    -emlékszel az ujjal fejbelovos gagre?
    -emlékszel a tv showra?
    -emlékszel a lépcsője?
    -emlékszel a lázadásba kifutó tüncire?
    -emlékszel a halálcsillagra? -ja, az nem ide
    Stb.

  2. I want your love, and I want your revenge sálálálá caught in a bad romance rah, rah-ah-ah-ah

    nem tudtam mire számítsak, de ez így eddig tetszik

  3. A végén a rúzsos rész nagyon tetszett, de összességében nem hoz lázba. Majd itthon meglesem ha kijön.

  4. Jézusom, de durva! O_O

    Milyen szép is lenne, ha ez lenne a definíciója a “képregényfilm” minőségnek/kifejezésnek. És nem az a minőség, ami jelenleg van. :/

  5. Az első rész számomra egy zseniális film volt. Én nem örülök a folytatásnak mert nem làtom miben lenne ez legalább olyan jó. Ráadásul nem szeretem a musiceleket, tehát még azt a minimális érdeklődést is letörik ami alapból sem lett volna sok. Nem is értem a koncepciót. Remélem megtalálja a film a közönségét.

  6. Szörnyű szép ez a bemutató, és kellően beteg. Eddig nem igazán érdekelt, de ez a koncepció tetszik. Jöhet.

  7. Mindig is kerültem a musicaleket, ki néz manapság ilyen szutyerákokat? Az első jó volt de ezt soha nem fogom megnézni.

  8. Nem tudom hova tenni ezt a Joker jelenséget. A film szerintem egy szenvedés volt. Talán a végén lévő csavar(a fekete csaj létezését csak képzelte), mentette meg az egészet. Talán az egész egy fajta társadalomkritika de már ennyivel ellehet adni egy filmet akkor már tényleg bajban van a DC…

  9. van amikor az a baj ha van története egy képregényfilmnek, és van amikor az ellentétje a gond.
    szerintem itt van alapja a társadalomkritikának, de nem ez a fő ok amiért szerintem jó film volt. erre csak épített a rendező, és Phoenix nagyon jó volt a szerepben. ehhez persze kell egy elborultság és az nála megvan.
    a trailer alapján várom de Lady Gaga nem kéne bele.

  10. Nagyon erős előzetes. Amúgy van bennem egy “félsz”, hogy az igazi merész filmeket, amik ténylegesen közel állnak a DC-hez és egyediséghez, az Elseworld-ös alkotásoktól fogjuk megkapni. A fősodor pedig sablonos lesz. De ne legyen így… Egy biztos, a Joker is azért lett akkora siker, mert egyedi volt. Nyilván dobott a marketingen a Joker név, de iszonyat nyomasztó hangulata volt. Más karakterekkel is lehetne hasonlót alkotni… Nagyon remélem, hogy megélem még azt, hogy a DC meg meri lépni azt, hogy különböző tónusú karakterekkel és filmekkel is képes univerzumot alkotni. Kellenének jó horrorisztikus, sötétebb tónusú képregényfilmek…

  11. Uhh, szerintem ez nagyon súlyosan beteg lesz, az őrület témáját fogja körbejárni, és ahogy két egyformán őrült ember megtalálja egymást. Jó lesz!

  12. Asszem lesz a filmben egy-két kép, öltönyben füstben fények között cigivel pózolás, ami kiköt majd a 40+ geekrajongó családapák vagánykodó facebook-profilképeként. :D

  13. Nekem ez úgy tűnik, hogy most már nem is titkoltan (mint az első részben) az elméjében játszódik végig, így születhetnek meg a musical-betétek is, csak az elméjében. Amikor mondja neki Gaga, hogy “let’s get out of here”, az is szerintem gondolatokban való kimenekülést jelent arról a helyről, ahol vannak, nem ténylegest. Lehet tévedek, de azt érzem eme trailer-ből, hogy ez lesz, még lehet Gaga is csak képzelt, mint a fekete lány az elsőben, de ez még határeset ennyiből. Az első rész szerintem egy rém felejthető semmi volt, de lehet csak nekem voltak ultramagasan az elvárásaim. Ezzel szemben már elvárásaim sincsenek, max. itthon nézős, ránézésre semmi sem indokolta a folytatást, csak az 1 milliárdos előző bevétel, nem egy ütős forgatókönyv, de lepjenek meg és megkövetem őket…

  14. Elképesztően hidegrázós. Szó szerint “őrület” és minden amit a szó magában hordoz. Nagyon város.

  15. comicConon a rendező nyilatkozott, hogy sose nevezték musicalnek:D

    “We never really talked about it like that, but I like to say it’s a film where music is an essential element. To me, that doesn’t veer too far from the first film (…), szóval akkor nem musical, ne fossatok:)

  16. La La Land őrülteknek. 🤣

    Ez tuti, hogy zseniális lesz. Az már az előzetesből is látszik, hogy ez nem tipikus musical lesz és énekelgetni terápiaként fognak, ami tök rendben van. Meg nyilván lesz jó pár elborult jelent mikor csomó dolog csak az elméjében játszódik valamelyiknek.

  17. Nekem tuti nem mozis, de tény ami tény, nem néz ki rosszul. Szerintem ez amolyan randi program lesz, sokan Gaga meg a zene miatt el tudják rá vinni a csajukat. Nehéz megjósolni, hogy mennyire lesz sikeres, de ha jó lesz a marketing meg a WOM szerintem lehet belőle nagy durranás is akár.

  18. blady:

    VAGY a rendezőnek meg lett mondva, hogy mentse a helyzetet, mert az érdeklődés a musical hírre erősen megcsappant a film iránt, és – akkor is ha az első hozott egy milliárdot – mégiscsak 200 millió dolláros költségvetése volt ennek, nem bukhat, mert akkor nem tudja majd harmadjára is megcsinálni ugyanazt a filmet más műfajban. Azt is nyilatkozta egyébként, hogy zenés film, és a zene nagyon fontos része Joker pszichopata karakterének. Tehát összegezzünk: zenés film, 15 zenei betéttel, ebből ha nem is az összes, de jópár (trailer is megerősíti) tánccal és énekkel… A Mamma Mia sem musical ennyiből, csak egy romantikus komédia 16 zenei számmal, tánccal és énekkel…ja nem. Mondjuk van még fél évük megvágni, de én speciál az olyan sorozatrészeket is áttekerem, amik különleges musical epizódok, mindössze 3-4 énekléssel 1 óra alatt, és itt 15-ről beszélünk 2 óra alatt…na mindegy, ez trailer alapján sem nekem lesz, max Gaga miatt nézem meg itthon, egyedül ő adhat ehhez extrát.

  19. nem tudom elképzelni miért rontana a zene a minőségén. én is utálom a musicaleket, de ha jól van elöadva a zene, dob a hangulatán, az engem be tud rántani. Sokan meglátják ezt a 15 dalbetétet és eszeveszetten menekülnek. Van ilyen :D hülye hasonlat, de Elvis sem volt musical, mégis tökre feldobták a dalok. Ettől persze nem rohanok moziba, elsőt is otthon láttam, de az esélyt még megkapja, tökmindegy, hogy most ki milyen produceri nyomásra nyilatkozik és mit. Ha egy színészt utálsz, teljesen mindegy milyen jó lehet a film, az is kizáró ok tud lenni..

  20. Nekem az első rész egy borzalmasan vontatott unalmas nyomasztó valami volt. Ezt pedig teljesen katyvasznak látom, mintha nem tudták volna mit csináljanak és az lett a kreatív ötlet, hogy egy musicalt ami amzyznem az. :D

  21. Az a rúzsos jelenet máris instant filmklasszikus lett. Milyen egyszerű ötlet pedig és mégis milyen hatásos!

    A trailer zenéje is tetszik. Teljesen rendben lesz ez a film, ha már az őrület művészi bemutatása lesz a céljuk.

    Én James Gunn helyében őket mindenképpen beemelném az új DCEU-ba, már ha hajlandóak lesznek visszatérni.

  22. jöhet a fűrész musical.
    biztosan jó ez a zenés műfaj. nálam sajnos nagyon ritkán működik. sok sikert nekik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.