Kidumáló: Atlas

Megjött JLo sci-fi akciófilmje, amiben egy hatalmas robot belsejében lapul, és összefog egy AI-jal, hogy elkapjon egy másik AI-t. Gondolom az egyik oldalról kiderül majd, hogy indiai technikusok valójában. Vagy hogy AI segítségével írták a forgatókönyvet?

A vicceket félretéve, ha valaki rávette magát már most, az mondja már el, hogy milyen lett. Előzetesen, nos, folytatta a Netflix “blockbustereinek” sorát.

Ez a poszter eddig lemaradt.

human
írta
2024. 05. 24. 19:10
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Kidumáló: Atlas” bejegyzéshez

  1. Brad Peyton, a Kutyák és macskák 2 vizsöneri dájrektorja. Megvárom az első kritikákat.

  2. Jennifer mindent megpróbálok hogy A-listás maradjak Lopezt megértem hogy rábólintott erre a filmre. a három igazi színész úriembert mivel zsarolhatták meg hogy ebben részt vegyenek?

  3. Már első blikkre is annyira hiteles, amikor a főszereplő haja olyan, mint akiét éppen címlapfotózásra csinálták.
    Vagy ilyen apróságokon ne rugózzak? :D

  4. Szerintem az ilyen filmek célja a szórakoztatás. Arra tökéletesen megfelel hogy ne a napi hülyeségeken pörögjön az agyunk. Hogy ráadásul JLo fenekét is nézhetjük, az már csak ráadás. A CG meg szerintem elég jó. Nem muszáj mindenben a mélyebb értelmét keresni.

  5. A Godzilla x Kongon legalább lehet nevetni és nem is veszi magát komolyan.
    Itt néha fájóan próbálják az ellenkezőjét. Borzasztóan cringe drámázások vannak benne 10 percenként. Nem mellesleg még a cgi is harmat gyenge
    Kíváncsi lettem volna mennyi volt ennek a filmnek a budgetja , de mintha titokban tartanák.. ami nem csoda erre pénzt égetni bűn volt.
    1-2 akció jelenet elfogadható , de mint filmélmény ez pontozhatatlan.

  6. Bevallom férfiasan én végignéztem. Igaz közben sokat nyomkodtam a telefont is. Endymion, a frizura nem marad végig tökéletes 😉. A látvány szerintem nagyrészt korrekt. Engem valamiért zavart hogy egy kísérleti MI-t miért kell elpusztíthatatlan robottestbe telepíteni és hogyan tudunk néhány nap alatt eljutni egy másik galaxisba de nem ez volt a legnagyobb baj a filmmel. Egy esős délutánra talán elmegy egynek de ha van jobb dolgotok inkább azzal foglalkozzatok. Vagy várjátok meg a movierecaps verziót 😁

  7. Elindítottam háttértévének, aztán ott ragadtam előtte. Ilyen szombat délelőtti tv matinénak pont jó. Annyi zavart, hogy sokszor magyon sötét a kép, de lehet az én készülékemben van a hiba. A fiatalabbak, akik játszanak a Titanfallal meg imádni fogják sztem.

  8. dzsonzon, ez jó kérdés.
    Attól függ, pontosan mit értünk A-listás alatt.
    Azt, aki nagyon közismert, releváns, a köztudatban van, szinte mindenki hallott róla és be tudja azonosítani és nagy pénzeket szakít?
    Azt, aki éppen felkapott és minden filmben szerepeltetni akarják, mint pl. Florence Pugh, Timothe Chamalet vagy Paul Mescal?
    Vagy azt, akinek a nevével garantáltan el lehet adni a filmeket?
    Ha az utóbbi, akkor valójában egy maroknyi A-listás színész, ha létezik még.

  9. Az úgy kábé hiteles is. Még Netflix szinten is ipari hulladék, a látvány semmi extra, sőt.

  10. 10. es a harom ertelmezesbol melyik igaz jlora? (ha az elso pont szigoruan a filmjeire ertendo)

  11. Azért az se piskóta, hogy a fogenya 28 év alatt, milyen épületeket huztak fel, infrastruktúrat alakítottak ki. Egy idegen bolygón.

  12. Brad Payton és az író páros kicsit sok Aliens és Avatart nézhettek. De komolyan konkrétan volt olyan jelenet ami egy az egyben nyúlás volt pl a hajón a katonák eligazítása: Nem veszik komolyan a főhősnő vészjósló kiegészítését vicceskednek ő pedig drámaian visszaszól mint ahogy Ripley is. És még vannak ilyen jelenetek. A film felejthető de a Netflixen egy esős este indítva lecsúszhat. The Creator sokkal jobb ha valaki hasonlót akar a témából.

  13. Gyerekekkel néztem, meglepő volt a sok káromkodás a PG-13 ellenére. De amúgy olyan 20 évvel ezelőtti fílingje van. Szerintem nem volt rossz, bár hozzá kell tenni, hogy a kritikák és a trailer alapján ennél sokkal rosszabbat vártam. Szerintem a buddy cop vonulata szórakoztató volt a filmnek, ahogy elkezd kialakulni a kémia JLo és Smith között, az korrekt volt. A főgonoszról a Robotzsaru 3 gonosz ninjarobotjai jutottak eszembe. Kb. annyira is lehetett izgulni miattuk. Elég lett volna, ha JLo-nak csak túl kell élnie egy idegen bolygón, de sci-fi fanként így is szórakoztató volt. Azért tegyük hozzá, hogy egyszernézős.

  14. A tematikája, miliője miatt a The Creator-ral tudnám párhuzamba állítani. És valami fura okból azt agyonajnározzák, holott arra ez a film köröket vert. Nem lesz ez se klasszikus, de simán nézhető. Sőt, egy streaming filmek közül eddig ez az egyetlen, amit akár újra is tudnék nézni.

  15. “A tematikája, miliője miatt a The Creator-ral tudnám párhuzamba állítani. És valami fura okból azt agyonajnározzák, holott arra ez a film köröket vert. ”

    azta, erős szavak! :D Ettől még továbbra is totál hidegen hagy és nem fogom rászánni a szabadidőmet. Kíváncsi vagyok viszont, mikor jelentik be a válást:D tökjó kis cikk volt Telexen [Gézáról&JLO-ról]

  16. Se egy ötlet, se egy fordulat, se eredetiség, se egy vérpezsdítő pillanat, csak egy faék egyszerű film, unalomig ismert B-kategóriás panelekből. Az Arany Málna díj garantált.

  17. Aki szereti a scifiket az ne üljön fel a nagatív kritikáknak, semmi nincs mögötte a szokásos Netflix miatti köpködésen túl.

    A látvány király, egy alkalommal mondtam azt, hogy 2-3 revízió ráfert volna a jelenetre. Ezt max a sietségnek tudom meg mertamúgy a látványterv abban is rendben volt.

    A sztori fordulatos volt, az, hogy semmi extra nem volt benne, az nem tudom mit nézett (az Atlas és Harlan viszonya önmagában elvitt volna egy filmet ahogy szimplán a JLo és Smith túlélősvonala is) a világépítés pedig baromi konzisztens volt. Ne vicceljünk már, ezeket lehúzni már trollkodás.

    Ha már Lopez: sosem volt rosszabb szinész mint a klasszikus átlag színésznő.

    Simán megérdemelten sikeres nézettségben, a Rotten meg már nagyon régen nem releváns.

    Amibe bele lehet közni az a fényképezés, arra nincs mentség, hogy nem éltek a lehetőségekkel, a főellenfél súlyhalan volt az eredetsztoriján túl, ahogy Mark Strongot is jobban ki kellett volna hadználni.

    Simán a legjobb mechás filmek közé való. Vicces utálni a streaminget, de amikor már emberek jó filmeket is kihagynak az állandó fikázás miatt, az már gond.

  18. hát nemtom, bárhol olvasok róla átlagemberektől, akkor azt látom, hoyg nem kedvelték. ha valamit divat utálni, azok a kritikusok, de ezúttal még azt sem lehet mondani, hogy “for the fans” csinálták, mert az emberek is lepontozták mindenhol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.