A Wolfs teasere: Pitt és Clooney!

Holnap rendes előzetest kap Brad Pitt és Georgle Clooney új közös filmje. Jon Watts ( Spider-Man: No Way Home) írja és rendezi, két magányos “megoldó ember”-ről szól, akik ugyanazt a munkát kapják.

Az alábbi teaser alapján már nézném is.

human
írta
2024. 05. 28. 19:14
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Wolfs teasere: Pitt és Clooney!” bejegyzéshez

  1. Én nagyon szeretek trailereket nézni, de manapság annyi vackot láttam, hogy igazi felüdülés volt

  2. Ennyiből azt levágni, hogy “már nézném is” kicsit nevetséges. Persze lehet jó lesz. De ha mégis olyan lenne, mint a legutóbbi “nagy durranás”, A gyilkos című thriller Fassbender-rel, akkor inkább nem emészteném magam miatta.

  3. Yakhead: Miért, mi problémád volt a Killer című filmmel? Tavalyi év egyik legjobbja.

  4. tökkirály volt a Killer.

    Ha emlékszel pl régebbi Ocean’s-ből néhány közös jelenetre, már ennyiből lehet tudni, hogy igen, ők jók együtt, emiatt már én is nézném :D

  5. Mihez képest volt olyan jó a Killer? Vontatott, unalmas, felszínt kapargató, klisés. Azonosulni szinte senkivel nem lehet. Pár hónapja néztem, alig emlékszek rá, pedig Fincher miatt nagyon vártam.

    + elég divatos manapság, hogy a főhős benyomja a fülest és zenét hallgat eksön alatt (vagy lassított eksön + zene…) – alapesetben nem lenne vele problémám, de az elmúlt években sokszor a zenével próbálják menteni a közepes írást, rendezést, ami szerintem egy elég lusta megoldás.

  6. Az adott trailerhez: ha működik a kémia és nem lesz klisés, nekem is várós. Pittet bármilyen szar filmben megnézném, ahogy öregszik, úgy lesz egyre karizmatikusabb.

  7. @Sawyer: Oké, így már nem fura, hogy csak nekem nem stimmelt valami azzal a filmmel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.