Return to Silent Hill-előzetes

A Konami meglepett minken a Jeremy Irvine és Hannah Emily Anderson főszereplésével készült Silent Hill feldolgozás előzeteséről. Rendezőnek visszatért Christophe Gans, aki az első részt is rendezte, meg a Brotherhood of the Wolfot, és a… Beauty and the Beast élőszereplőst.

Egy férfi keresi a feleségét Silent Hillben. Ennyi röviden a sztori.

9 hozzászólás a “Return to Silent Hill-előzetes” bejegyzéshez

  1. Teljes libabőr. Azonnal nézném
    Rendesen a szinekre is figyeltek , még a helyszinek is megegyeznek

    Engem ezzel levettek a lábamról

  2. Amit nem ertek hogy a film masodik resze azzal vegzodott hogy
    *spoiler*

    Sean Bean karaktere ott maradt a varosban es elindult hogy megkeresse a feleseget aki az elso resz foszereploje volt

    Ezt most folytathattak volna, de ehelyett a jatek masodik (kozismerten es szerintem is legjobb) reszet veszik alapul kepkockarol kepkockara, amikor a remake is megjelenik oktoberben,

    A film elso resze bar a jatek elso reszet vette alapul, de nem volt 100% adaptacio, “csak” atvette a legjobb dolgokat es adott eredeti dolgokat hozza

    Most lehet hogy hulyeseget beszelek es kesobb felsulok, de ez a film a teaser alapjan eddig 100% adaptacionak tunik, szoval mindenki ismeri a sztorit. Ez es hogy a remake is hamarosan megjelenik felteszi a kerdest, hogy miert neznek meg ezt az emberek a moziban ha ujra atelhetik jatek formajaban is amiben ok iranyitjak a karaktert es jobban beleelhetik magukat a szenvedeseibe?

    Plusz a szereplok nem hasonlitanak a jatekbeli karakterekre, ez mar a legutobbi Resident Evil filmnel is visszajara sult

  3. 4. Mert a játéknál egyelőre ritka szarok az előjelek, emiatt sokan valósztínűleg kihagyják, és inkább nézik majd meg ezt, ami a pár képkocka alapján hűebb lesz az alapokhoz. Emellett majdnem mindegy is mi lesz a játékból, a kettőt egymáshoz “közel” kiadni mindenképp pozitív anyagilag, mert vagy a játék miatt nézik majd a filmet vagy a film miatt mennek majd játszani, eladások biztosan lesznek.

  4. Igen azt tudom hogy a masodik trailer alapjan amiben a harcot mutattak be nagyon sokan temettek a jatekot, de ebbol meg nem mondanek velemenyt rola, nem tudom, lehet hogy csak en vagyok ilyen hogy ha kiadok penzt a jatekra es vegigjatszom, utana miert koltenek megint penzt a filmre is, hogy csak nezzem megint a sztorit?

  5. Mate Blaga:

    A nézők jó része nem ismeri a játékokat és nem játszottak velük. Szóval mit tudnak?

  6. @6. A játékadaptációknál sosem számított, hogy egy az egyben copy vagy variálnak rajta, amíg a film jó mindegy hogy ismered-e a történetet, nem ritkán egy trailer is elmeséli a full filmet, még is megnézik az emberek, nem beszélve a remake cuccokról. Plusz moziban megnézni másfél-két órában más élmény mint játszani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.