A Family Affair-előzetes: Efron és Kidman románca

Egy nagyon sokat követelő nárcisztikus mozisztár összejön az őt gyűlölő asszisztense anyjával. Igen, Efron a sztár, Kidman az anya, és az ágyban nyomatják a poszter alatti előzetesben.

Újabb romantikus vígjáték a Netflixtől, ami képileg siralmasan néz ki, de elnézve a zsánerbeli felhozatalukat, ez nem zavarja az ilyesmi filmeket kedvelőket.

8 hozzászólás a “A Family Affair-előzetes: Efron és Kidman románca” bejegyzéshez

  1. A zsánerben egészen jól sikerült a The Idea of ​​You. Nemcsak a sztori miatt, hanem mert Anne Hathaway szépen öregszik, 40 évesen még mindig igazi bombázó, az ember simán elhiszi, hogy egy 24 éves popsztár belezúg.
    Elnézve ennek a filmnek az előzetesét, elborzadtam. Nicole Kidman egyszerűen túlzásba vitte a plasztikát és a botoxot és 56 éves korára önmaga paródiájává vált. Itt nem 16, hanem 20 év van köztük (mármint a valóságban, azt nem tudom, hogy a filmben hány évesnek akarják majd őket eladni), de Efron csúnyán ráncosodik (előző filmjéhez túl sok tömegnövelőt szedett be?), Kidmannak meg kivasalták az arcát. Pont összepasszolnak, de rossz nézni kettősüket.
    Szomorú vagyok, mert hiába bizonyítottak mindketten, hogy nem tucattermékek, ez a film valószínűleg nagyon is az lesz.

  2. Efront és Kidmant is kedvelvem, de elég tipikusnak néz ki sajnos. Joey King meg borzasztó a trailerben. Remélem, a filmben azért írnak neki 1-2 értékelhető sort.

  3. Idea of you tényleg tökjó volt, elröpült vele az idő, Anne meseszép még most is, igazából ő mindenben jó.

    Kidman meg Efron…hát jó, pedig valaha valamikor nekik is szép volt az arcuk:D egyetértek e-battaval. Zeneválasztás meg pocsék..

  4. Remélem már a sok plasztika közben jutott idő Kidman művésznőnek a füleit is kisebbre szabatni,mert konkrétan a Lioness sorozatban csak ő volt látható és a hatalmas fölcimpái!

  5. e-batta.
    Efronnak volt balesete leszakadt az egyik állkapcsa ha jól emlékszem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.