Kecsap: Knives Out 3, The Mummy, I Know What You Did Last Summer, Finding Nemo 3, Jurassic World, Isn’t It Scary, Exorcist, Masters of the Universe, Project Hail Mary, Bridget Jones: Mad About the Boy, Riders of Justice

Andrew Scott, Josh O’Connor, Jeremy Renner, Mila Kunis, Kerry Washington, Daryl McCormack, Glenn Close, és Cailee Spaeny már megjött a Knives Out 3-ba. Bár lehet Glenn Close még csak pletyka igazából.

Hivatalosan is lefújták a tervezett új Exorcist trilógiát, és bejelentették, hogy Mike Flanagan rendezi a következő Exorcistot. Mindezt azt jelenti, hogy szabadabb kezet kap a történet kapcsán, nem köti a korábban kitalált meder.

Végül Nicholas Galitzine lesz He-Man a Masters of the Universe filmben. Vagyis újra fellángolt a projekt Travis Knight rendezésében.

Sandra Hüller is benne lesz a Goslingos Project Hail Mary-ben. Gondolom az első harmadában.

Jim Jarmusch új filmje lesz a Father Mother Sister Brother, egy családi dráma, amibe simán bezsákolta Adam Driver és Cate Blanchett duóját, na meg őket: Vicky Krieps, Mayim Bialik, Tom Waits, Charlotte Rampling, Indya Moore, Luka Sabbat.

A Mads Mikkelsennel készült Riders of Justice remaket kap a Peanut Butter Falcon rendezőitől. Az eredetiről itt a kritika nem tőlem. Ez eszembe juttatta, hogy be kéne pótolnom. Legalább erre jó volt a hír.

A Pixaros Pete Docter (chief creative officer) azt mondja, hogy az óceán hatalmas, sok történet lehet benne és ők “horgászgatnak” ezekben. Úgy tűnik egy esetleges Finding Nemo 3-ra utalhatott.

Mahershala Ali is benne lehet az új Jurassic World filmben, amit Scarlett Johansson vezet.

Az Isn’t It Romantic folytatásának címe Isn’t It Scary lesz és April Prosser írja.

Az örökkévalóságra párt választós Eternity-ben Da’Vine Joy Randolph is jön majd a korábban bejelentett Miles Teller, Elizabeth Olsen, és Callum Turner mellett.

Daniel Richtman filmipari pletykafogó szerint The Mummy előzményt tervez az Universal. Azt még nem tudni melyikhez.

A Bridget Jones: Mad About the Boy velük bővült: Isla Fisher, Nico Parker, Josette Simon, Leila Farzad.

Baz Luhrmann mégsem csinál új The Master and Margarita adaptációt.

Lehet Jennifer Love-Hewitt feltűnik majd az új I Know What You Did Last Summerben.

Random videó:

11 hozzászólás a “Kecsap: Knives Out 3, The Mummy, I Know What You Did Last Summer, Finding Nemo 3, Jurassic World, Isn’t It Scary, Exorcist, Masters of the Universe, Project Hail Mary, Bridget Jones: Mad About the Boy, Riders of Justice” bejegyzéshez

  1. Project Hail Mary nem is tudtam hogy lesz mozi belőle. Szerintem jobban működne sorozatként szépen lezárva a végén, de megnézzük.

  2. Megérte kifizetni az Exorcist jogokra 400 misit, ha máris kukázták a terveket és mentőövnek megkérték Flanagant. Nyilván kihúzza őket a mederből, de ennek így előzetesen csak annyi értelme van, hogy kicsit észhez tért a stúdió.

  3. Miii, milyen A múmia előzményfilm??? Bemutatják, hogyan rothadt több ezer éven át a földben? Az eredeti trilógiához nem tudok elképzelni normális előzményt (felesleges is lenne), a Tom Cruise-os meg olyan szar, hogy annak mindegy is.
    De egyre több a pletyi és nyilatkozat, hogy a Brendan Fraser-féle folytatás összejön, na azt nagyon várnám.

  4. Project Hail Mary-t én is inkább (mini) sorozat formájában tudnám inkább elképzelni. Nyilván jobban ki lehetne bontani a könyvet, aami zseniális volt.

  5. nekem is az az igazi, minap néztem újra az elsőt, de csak “eredeti” azért :)

  6. Most rákerestem, tényleg van 40-es évekbeli “trilógia” is, úgyhogy jogos… Én eddig abban a hitben voltam, hogy egy régi van csak.

  7. Hát de az “új” sem trilógia, csak 2 részes meg egy gyépés hulladék Rachel Weisz nélkül. :D

  8. Ja meg bocs a dupláért de én sem értem minek ahhoz előzményfilm, (azt sem ha a Cruise féléhez akarnak), flashbackekben ott az előzmény, annál többre konkrétan nem is volna szükség. Minden szarról bőrt kell már lehúzni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.