Watchmen-előzetes

Nem Zack Snyder filmje, vagy épp a sorozat, hanem a WB animációs 2 részes “képregényhű” adaptációja. Azért az idézőjelek, mert kinézetileg semmiképp sem hozza a képregény kidolgozottságát, hanem a szokásos WB Animáció szint villan inkább.

A 3D animációzás és mozgás fáj a legjobban.

8 hozzászólás a “Watchmen-előzetes” bejegyzéshez

  1. A két Spiderman animációs filmmel elterjedt darabos fos látványnál szerintem ez jobb. Aztán hogy a forgatókönyv jobb-e, azt már kötve hiszem.

  2. Szerintem ez jól néz ki. (Hozzáteszem, én a Spider Verse animációkat is szeretem minden szempontból.)

  3. A látvány a szokott olcsó WB DVD-s filmes, szerintem jobbat ennyiből nem is kell várni. Engem jobban zavar hogy lehet hogy hűbb adaptáció lesz, de egyelőre minden jelenet a trailerben mintha a már létező film átrajzolt verziója lenne. Én nagyon remélem hogy ez tényleg a forráshoz közelebbi lesz azért.

  4. tehát volt egy:
    – (eredeti) képregény
    – snyder feldolgozása mozis verzió
    – snyder feldolgozása rendezői verzió
    – snyder felsolgozása ultimate cut (amiben a kalózos képregény is benne van)
    – motion comic

    ….és most elkészült ez.

  5. Nem teljesen látom a létjogosultságát. Aki a képregényhez akar hű maradni az továbbra is olvassa a képregényt. Egy mestermű.

    A Snyder film rendezői változata a mozgófilmek rajongóinak való inkább. Még a sokak által lenézett, de összességében korrekt változtatásokkal is.

    Ez nem tudom kinek készült.

  6. Egyet kell értenem az előttem szólókkal; minek?!?
    Ha legalább a látvány ne lenne cgi hvlladék. Ez az alap cgi cellshader megoldástól kiráz a hideg pedig vannak már olyan shaderek amik nagyon közel járnak a valós kézzel rajzolt megvalósításhoz de gondolom ez az ocsó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.