James Gunn és The Batman Part II

A DC filmes részének kreatív fejese threads-en válaszolt pár kérdésre arról, hogy mi van a filmmel. Valaki megkérdezte, hogy még mindig a forgatókönyvön dolgoznak-e a Batman-folytatásnál, amire Gunn azt mondta, hogy igen, és csak akkor lesz kész az írás, amikor Matt (Reeves) úgy látja befejezték.

Ugye 2026-ra van beírva a film, szóval… ráérnek?

9 hozzászólás a “James Gunn és The Batman Part II” bejegyzéshez

  1. inkabb irjak tovább, hatha jobb lesz mint az első. tudom, hogy nem népszerű vélemény de az értékelhetetlen volt nálam, és főképp a forgatókönyv miatt. Bar Pattinson marad szóval tökéletes biztos nem lesz. Nemtom mit kell csináljanak, hogy erre majd beuljek

  2. Ez a fajta Batman sokkal sokkal közelebb volt Tim Burtonos Batmanhez már mint képi világban és ez tetszett. De ezt a fajta “Year Zero és One”-os koncepciókat nem igazán kedvelem.

  3. Nagyon dicséretes és ígéretes ez a hozzáállás Gunn-tól! Respect!
    Sose hittem volna, de a Marvel bukásával és határozott, új vezetéssel talán tényleg felmelkedik a DC csillaga!

    Ne értsetek félre, 2014-2020 között a legnagyobb Marvel fanok közé tartoztam és nem utáltam a DC-t. Sajnos azóta az történt amitől én is féltem, elfogyott a szufla, erről ennyit.

    A jó filmeket szeretem. Nincsen kisgyeremekkori kötődésem egyik karakterhez sem. Őszinte nyitottsággal és tárgyilagos elvárásokkal várom az új DC-érát! Aztán ha rossz lesz, akkor ez van. Az Infinity-Saga már filmtörténelem, ahogy a Joker és az új Batman is, a maga nemében. :)

  4. A Jurassic City forgatása nemrég kezdődött el, és jövő júliusban van a premierje, ha minden igaz.
    Akkor a Batman filmmel ráérnek 😂

  5. “Sose hittem volna, de a Marvel bukásával”

    hát a Deadpool 3 még becsúszik ebbe a narratívába. De igazán persze csak jövőre látjuk majd a ‘rendes’ marvel filmeknél mi lesz.

  6. Biztos nagyot megy a Deadpool, nem kérdés, én is befizetek még rá! De szerintem ez lesz az utolsó nagy dobásuk. Utolsó utáni lobbanás, szép búcsú-újrázás Hugh Jackman-nek. (Nézők fele miatta nézi, ha nem több…)

    Persze amit én bukásnak nevezek, az attól még sajnos anyagilag lehet hogy jövedelmező lesz nekik jó pár évig még. De szerintem látható hanyatlás lesz a bevételekben az előző 15 évhez képest.

    De ha sikerül az X-Men filmekre összekapni magukat, és ezt a sok korcs vakvágányt (sangcsí, ironheart…jeeez…fekete párducka, hangyusz-keszííí-kesszíííííí stb, stb) jószívűen elfelejtik/elfelejtetik, akkor még van esélyük sajnos/szerencsére.

  7. 3.
    igazabol ezt írtam, csak hosszabban. Tul nqgy csalódás, hogy 1 mondattal elrendezzem. Egyik ha nem kedvenc rendezők, kedvenc kepregenyem és mégse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.