Trump filmen

Jön a gondolom volt elnököt éltető film majd. Itt a posztere.

14 hozzászólás a “Trump filmen” bejegyzéshez

  1. Akkor gondolom Bucky ezért is nem lett az új Captain America, kedves demokrata Disney nem biztos, hogy díjazta a szerepvállalását

  2. Great: elnézve a nemzetközi véleményeket és Trumpék reakcióját, nem épp hízelgő filmről van szó, épp ellenkezőleg. Karakterfejlődés szerint nekem is jobban tetszett volna Bucky, de morális szempontok szerint Sam valószínűleg a tisztább döntés.

  3. Ha ez tényleg egy méltató film lesz, akkor az a szereplőknek felér egy karrier-öngyilkossággal. Sajnálnám, mindhárom szereplőt kedvelem a poszterről.

  4. Great : Gondolod, hogy azért nem ő lett Amerika kapitány, mert évekkel a döntés UTÁN eljátssza Trumpot ?

    Valóban valószínűnek hangzik.

  5. Nem gondolnám, hogy túl dicsérő lesz, miután a maffia ügyvédjét, Roy Cohent mutatja be, mint a mentorát, aki egy totálisan amorális figura.

  6. Messze nem élteti ez a film Trumpot, sőt. Van benne egy kis házasságon belüli nemi erőszak, hogy lett az aki ma, sorolhatnám. És most próbálják teljesen ellehetetleníteni hogy ez a film piacra kerüljön. Nem véletlenül.

  7. human, elkövetted az általános hibát, hogy azt gondolod mások is annyit fogyasztják a filmhíreket, hogy egy cannes-i független film eljut hozzájuk (ettől független fura a sok viccet nem értő, mert Trumpék kb ingyenreklám szinten támadták be a bemutató után, hogy perelni fogják és hurr-durr)

  8. áh, azt követtem el, hogy pár ember szerint Hollywoodban tényleg készülhetne Trumpot éltető film (nem kell Cannesról tudni az előbbihez semmit)

  9. dokufilmet láttam trumpról, nem tudom mennyire volt kisarkitva, de eléggé szélsőséges volt. Ha az minden igaz trump egy örűlten zseniális nárcisztikus imádnivaló ripacs, szóval minden is :-) a mentor meg kibas.ottúl köcsög volt. Simán érdekelne a film, ha/ remélem nem egy demokrata propaganda film lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.