Kecsap: Spaceballs, SOULM8TE, James, The Wives, Miles Morales, Balls Up, MCU’s Blade, The Exorcist (2), RIP’ From Smokin, Blue Moon, Resistor, Megalopolis, Street Fighter

Elvileg Spaceballs folytatást tervez az Amazon MGM, méghozzá Josh Gaddal. Mel Brooks produckerkedik. “Somehow Dark Helmet returned”?

Mi lesz a RIP’ From Smokin? Joe Carnahan rendezése és legalább producer lesz Ben Affleck & Matt Damon párosa ebben a thrillerben. A történetről semmi persze.

A Sony élőszereplős Miles Morales filmet tervezhet, legalábbis a The hot Mic podcastot vezető Jeff Sneider belsős szerint.

Richard Linklater (Hit Man) következő filmje a Blue Moon, és már alakul a gárda: Ethan Hawke, Andrew Scott, Margaret Qualley, Bobby Cannavale. Lorenz Hart utolsó napjairól szól, az Oklahoma! 1943-as bemutatója előtti éjszakáját téve a középpontban.

Will Smith jön a Resistorban. Daniel Suarez regényén, az Influixon alapul, és egy gravitációt visszaverni képes eszköz megalkotója körül bonyolódik, azt hiszi jön a Nobel díj, ehelyett valami rejtélyes szervezet lezárja a laborját, akkora ugrás a technológiában a szerkezet.

Coppola Megalopolis-a végül talált terjesztőt, odakinn szeptember végén érkezik. Reméljük itthon is.

Bővült a M3GAN univerzum a SOULM8TE filmmel, amit 2026-ra terveznek. Elvileg erotikus thriller, csak technológia csavarral, amiben egy gyászoló férfi szerez be egy Ai robotot, amiből halálos lelki társ lesz. Kate Dolan (You Are Not My Mother) rendezi.

Peter Farrelly komédiája lesz a Balls Up Mark Wahlberg & Paul Walter szereplésével. Két kirúgott marketingesről, akik azért elhasználják a céges ingyenes focimeccs jegyüket, de valami miatt az egész ország elkezdi üldözni őket.

A tervezett Street Fighter film elvesztette rendezőit, hiszen a Talk To Me-ért felelős Danny és Michael Philippou csinálta volna. Nem creative differences hanem scheduling issues, úgy tűnik ténylegesen, mert valami mást rendeznek Sally Hawkins szereplésével már most júniusban kezdve elvileg.

A Paramountos Mark Viane szerint a Gladiator 2-ben lesznek a filmtörténelem legnagyobb akciójelenetei. A CineEurope-on már mutattak előzetest, lassan a Netre is várhatunk valamit talán, hiszen novemberi premier lesz.

Az MCU-s Blade film eredetileg az 1920-as években játszódott volna, de ez már ugrott. És még egy színész dobbantott belőle.

A Huckleberry Finn újragondolásának címe James lesz, és Taika Waititivel tárgyalnak a rendezésről. A film Percival Everett regényén alapszik (itthon még nem jelent meg azt hiszem), akitől legutóbb az American Fictionben merítettek.

Benedict Cumberbatch megerősítette, hogy marad az MCU-ban, várható az Avengers 5-ba, amibe ugye iszonyat sok karaktert ígérnek.

Az A24 és Apple közös nyomozós filmje lesz a The Wives, méghozzá Jennifer Lawrence szereplésével. Elvileg inspirációt a Real Housewives realityből vettek hozzá az írók, ennyit tudni a történetről.

A Mike Flanaganra bízott The Exorcist folytatást, tudjátok, az új franchiset 2026 március 13-ra akarják elkészíteni, hiszen az egy péntek.

Elhunyt Donald Sutherland, iszonyat sok legendás szerepet hagyva hátra. Nekem mindig Csodabogár ugrik be elsőnek, szomorú volt “Snow elnök” és hasonlók emlegetése pár hírnél.

Elhunyt Anouk Aimée, többek között a La Dolce Vita és a 8 1/2 sztárja.

Elhunyt Taylor Wily, filmes szempontból Forgetting Sarah Marshall, de sorozatokban sokkal jobban ismert visszavonult MMA fighter.

9 hozzászólás a “Kecsap: Spaceballs, SOULM8TE, James, The Wives, Miles Morales, Balls Up, MCU’s Blade, The Exorcist (2), RIP’ From Smokin, Blue Moon, Resistor, Megalopolis, Street Fighter” bejegyzéshez

  1. A Megalopolisnak itthon már hanarabb is volt forgalmazója (Mozinet), mint Amerikában – elvileg világpremierrel egy időben, szeptemberben itthon is.

  2. Donald Sutherland a legkarizmatikusabb színészek egyike volt, nem sok hozzá hasonló van már közöttünk. Sajnálom, hogy ő is távozott. Az első film, amiben láttam anno, a Tű a szénakazalban volt.

  3. Mútko meg az vót, hogy a Twister 2-ben lesz a világ legnagyobb akciójelenete. Most akkor mi lesz? :O

  4. A spaceballs 2 nek nemtudom milyen jogai lehetnek. Mit parodizálhat majd? A disney nem hiszem, hogy engedné, hogy az ő kontentjüket ekézze. Ha meg megengedi akkor biztosan nagyon vérszegény lenne. Akkor lenne esély ha régi szerződésükben benne lenne az összes a jövőben is készülő star wars hoz a jog. Akkor aranybánya. Erről lehet vmit tudni?

  5. @lordboxi

    Én arra tippelnék, hogy az első rész univerzumát folytatják + a majdnem 40 év alatt azért születtek filmek, amiket mellékesen be lehet dobni paródia jelleggel. Csak a régi arcok térjenek vissza…

  6. emlékeim szerint parodizálni lehet jogvédett dolgokat is. ebből éltek sok éve a porn paródiák is.

  7. Nekem olybá tűnik, hogy új Űrgolyhóknak már nincs hely. A Star Wars önmaga paródiája lett.

  8. @Nullakommentesember

    Hehe :D
    A pitetáboros George Wyner is még nagyon aktív, Rick Moranis visszavonult, de talán visszacsábítható, az ő párosuk már csak egy rövid cameóra is nettó boldogság lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.