Itt a Nosferatu teasere a VVitch rendezőjétől

Robert Eggers (The VVitch, The Northman, The Lighthouse) egyrészt elvesztette a The-t, másrészt gótikus horrort szállított. Az ikonikus vámpírt Bill Skarsgård alakítja, aki… is coming, ahogy kántálja Depp lánya.

Eggers ismét nem annyira tipikus filmet hoz.

human
írta
2024. 06. 24. 18:16
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Itt a Nosferatu teasere a VVitch rendezőjétől” bejegyzéshez

  1. Na végre egy kedves, aranyos, családi film idén Karácsonyra minden korosztálynak totálisan ünnepi hangulattal, rég volt már ilyen. Az van itt kiírva a moziban, hogy meleg kaját nem lehet bevinni, na majd megvárjuk, hogy kihűljön a bejgli és bevisszük azt.

  2. Ajaj! Nagyon messze van a karácsony. A trailer pazar. A film az első helyre lépett az év legjobban várt mozgóképes felhozatalában.

  3. Végre igazi gótikus vámpírfilm, nem ilyen kungfu-akció horror! Jöjjön a zsigeri borzongás!:)

  4. Eggersért nem vagyok oda túlzottan, vvitchet is túlértékeltnek tartom mai napig..de jaj, ez Skarsgård miatt kötelező. Jó a cast na

  5. Szeretném, ha jó lenne. Jó kezekben van ez a téma ennél a rendezőnél. Ha nem lesz biztonsági játék, hanem mer/szabad neki elgurítani kicsit a gyógyszert itt is, akkor ütős lesz.

  6. Fuh de várom ezt. Eggers mindhárom nagyfilmjét moziban láttam, mindegyik egészen katartikus élmény volt a maga (tökéletlen) módján. Még a szét-széteső Északiról is szédelegve, szótlanul jöttünk ki, olyan bődületes audiovizuális hatása volt.

  7. Ha annyi dollárom lenne ahányszor Williem Defoe szerepelt egy Nosferaturól szóló filmben 2 dollárom lenne, ami nem sok de azért fura, hogy kétszer is megtörtént :D (Amúgy nem rossz a Shadow of the Vampire sem).

  8. Adom az előttem hozzászóló véleményét.
    Én nem látok semmi rendkívülit vagy szokatlant ebben a trailerben.
    Arra azért kíváncsi lennék, ha kötnék sokan Eggers-hez, akkor is ennyire el lennének-e ájulva a látottaktól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.