Red One-előzetes: karácsony a Rockkal és Chris Evansszal

Valaki elrabolja a kigyúrt mikulást, és a világ legjobb nyomkövetőjét kell felfogadni a északi sark elkeseredett embereinek. Aztán ilyen fantasy-kaland valami lesz belőle.

A rendező amúgy Jake Kasdan (Jumanji: Welcome to the Jungle, Jumanji: The Next Level). Mozikban novemberben, és emögött az Amazon áll, bár nem úgy néz ki…

human
írta
2024. 06. 26. 03:48
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Red One-előzetes: karácsony a Rockkal és Chris Evansszal” bejegyzéshez

  1. A végéről hiányoltam a Netflix logót, nekem kb. az a szint..de, hogy ez moziban?

  2. Muszáj minden évben kiizzadni pár mikulásos fimet, mindegy milyen minőségben. Igazi karácsonyi fimek meg gyakorlatilag nincsenek.

  3. Az első pillanattól az a kérdés foglalkoztat, hogy ennek mégis ki a franc a célközönsége? Vagy csak nekem volt szekunder szégyenem a trailert nézve?

    Esküszöm, nálam jobban senki nem védte Dwayne Johnsont annak idején, mert bírtam a palit, szórakoztató filmeket csinált, de mostanra eljutottam oda, hogy, ha meglátom a Seven Bucks Production logóját, biztos vagyok benne, milyen lesz a színvonal, és vagy pont olyan, vagy rosszabb. És, ha azt vesszük, hogy a trailerben van egy karakter, akit “véletlenül” pont úgy hívnak, mint Johnson társát a produkciós cégében, azt hiszem, ez a rosszabbak közül való lesz.

    Egy szórakoztató fantasy marhaságra vevő lennék egy átlagos szombat este itthon, de ez egyelőre inkább izzadtságszagúan kínosnak tűnik, de ne legyen igazam.

  4. a harmadik Austin Powers filmben van az a jelenet, amikor az ázsiai ikrek nevét némileg félreértve Austin rákérdez náluk egy eléggé éles váltással a hangjában, hogy:

    “Ilyenekre tanított anyád?”

    na, valahogy nekem is ez jutott eszembe a trailer végén, a készítőknek címezve

  5. bocsánat, az lemaradt hogy

    EZ 250 MILLIÓ DOLLÁRBÓL KÉSZÜLT, A KU… ÉLETBE, MIÉRT

  6. Nem tudom, miért divat mostanában ez a fakó képvilág, ocsmány és kizökkentő. Még a valódi helyszínek is úgy tűnnek mintha stúdióban készültek volna.

  7. Elég semmilyen, egyszer(sem) nézős filmnek tűnik.

    A pénz nagy része meg gyanítom a húzónevekre ment. Bár mostanában futottam bele egy videóba, ahol azt taglalták, hogy a megadott büdzsé egy része soha nem lesz a filmekre költve, hanem vissza lesz osztva.

  8. Teljesen okés karácsonyesti ortó agymenés. Nem ez vele a baj, hanem a 250 milliós büdzsé meg hogy úgy lesz beállítva, mintha minimum esemény lenne a megjelenése.

  9. Minden Karácsonykor forgatom a szemeimet, hogy minden országban szinte a Reszkessetek Betörők a fő karácsonyi film immáron 34 éve és az a durva benne, hogy minden megvan benne tényleg, minden kezdeti szemforgatásom ellenére mindig végignézeti magát, amit 34 évvel később egy új film kevesebb mint 3 perces előzeteséről nem tudok elmondani. A szekunder szégyenérzet és a hányinger kerülgetett ezen alig 3 perc nézése közben, és most jöttem rá, hogy nem a Reszkessetek Betörők miatt forgatom a szemeimet, hanem azért mert az egész családnak (minden korosztályt beleszámítva) nem voltak képesek egy igazi karácsonyi filmet készíteni ilyen hosszú idő alatt, és ez nem annak a filmnek a szégyene, hanem az egész filmiparnak. Látva ezt a trailert pedig 100%-osan biztossá vált számomra, hogy azon úton amin járnak, hiába százmilliók, hiába ismert színészek garmadája, hiába a számtalan streamingszolgáltató és stúdiók versenye a nézőkért, ha a nézőt csak képen hányják, akkor biza életünk végig ugyanazt nézzük Karácsonyokkor, ezek meg moshatják a pénzüket a bukott fostalicskáik után…

  10. Zolsan: mert a Reszkessetek 1. az film készítésként is remek, értve a fényképezést, a story kibontását, de még az alakításokat is. ez a Red One meg “dobáljuk össze pár dolgot” az eddigiek alapján.

    de amit Tamas mond, bár nem egész családnak nézhető szerintem a Holdovers, de az újabb remekül megcsinált film a témában.

  11. Én csatlakoznék a Holdovers csapathoz, sőt, nálam februárban itthon a családteszten is átment (csillagos ötös), csodálatos film, tele valós, és jól eljátszott emberi karakterrel.

    Ezt itt fent (meg úgy a Rockot általában)…hát hagyjuk (majd talán az A24 filmje).

  12. free guyt juttatta eszembe a trailer. Simmons, Evans miatt akartam szeretni, de nincs mit szépíteni, tipikus Dwayne filmnek néz ki. Simmons, ha szerepel netto 5 percet, sokat mondtam, Evans meg ennél sokkal többre képes, nem értem, minek pazarolja ilyenekre az idejét.

    Nem teljesen világos számomra, hogy lehet ezt egy lapon emlegetni a reszkessetek betörőkkel:D Hiába karácsonyi, köze hozzá semmi. Egyébként adnak Die Hardo(ka)t is csak jó //oldalról kell letólteni köőh// csatornára kell kapcsolni 🫠

    (Wonder Woman poénon azért én is jót mulattam)

  13. human és Tamas91:
    The Holdovers-t csak azért nem említettem, mert ahogy te is írod human, az nem az egész családnak, de tökéletes film lett egy különleges hangulattal.
    Az Amazontól ez pedig nem nagy meglepetés a tavalyi Candy Cane Lane vagy mi a fos Eddie Murphy karácsonyi film után. Azért nemcsak a Netflix tud csinálni fost, ezt bizonyította tavaly és idén is több streaming-szolgáltató is, az a hihetetlen, hogy a fost másolják egymásról, mintha ez verseny lenne, hogy ki csinál szarabbat “Na fogd meg a söröm alapon”.

  14. Ajánlom mindenki figyelmébe a Guardian mai cikkét a következő sokat sejtető címmel “Will The Rock’s Red One be the worst Christmas movie ever?” Akit érdekel, googlizzon rá.
    Egyébként engem nem zavar ennyire a film. :D (Megnézni persze nem fogom, karácsonyfilmnek kissé túl erőszakos, a disszonancia hangulatromboló; a trailer elég volt a témában. Viszont annyira nem szörnyülködök rajta, inkább csak meh.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.