12 hozzászólás a “Még két poszteren a mai premier” bejegyzéshez

  1. Elismerem, hogy jól megcsinált film lett az előzmény, de maga a műfaj érdektelen számomra, így nem, ha fizetnének sem.

  2. Számomra az év három tervezett “moziba megyek” élménye közül az egyik. Ha ezt 5-6 éve olvasnám magamtól vissza, akkor biztos nem ismernék saját írásomra.
    Most viszont ez lett…ez van…

  3. Én tegnap néztem. Életemben először nyertem egy páros jegyet premier előtti vetítésre. Kaptunk mellé kis üdítőt, meg pop cornt. Öröm boldogság volt. Erre a mögöttünk ülők végig vihogták a filmet, meg a székemet is rugdalták. Komolyan mondom, már lassan ingyen sem éri meg moziba járni. Amúgy a film szerintem hozta az előző kettő színvonalát.

  4. ne fogjuk már midnenre, hogy AI, régen is rengeteg ilyen szar poszter volt, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez AI

  5. human: Az isitai.com szerint 60% a gyanús tartalom a városképes poszteren. Öszehasonlításképp ez az arány az első film régi poszterén 1% alatt van.

    Az AI-t már a Civil Warnál is a perspektíva, arányok, objektumok relációja árulta el, ami a QP-Day 1 városképes poszteren is katasztrófa. Illetve a kép központi eleme gyakorlatilag a frame közepébe van becseszve ami egy városképnél minimum gyanús, nincs két egymással koherens elem, a szörnyek méretaránya is rossz, árnyékolás nem következetes.

    Röviden: Nem fogom mindenre hogy AI, arra fogom ami az. :D

  6. A japános a cicával tök aranyos… ha nem figyel oda valaki (vagy fullba nyomja a homályt), akkor eléggé el lesz veszve, hogy ez melyik filmhez is szólna, és azt hinné valami Purrzilla film készül.

  7. human: ijj igen, a legendás x-men plakátok. Asszem, azoknal tenyleg nincs lejjebb.

  8. Szerintem ebből 2 film bőven elég volt. Ha már harmadikat csináltak, legalább szólna arról, hogy számolják fel végre a dögöket teljesen. Maradék katonai meg önkéntes csoportok hangfegyverekkel, stb. Ebben még volna kraft. A pisszegős néma csúszás-mászás bújkálás téma puskaporát bőven ellőtte már a korábbi két film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.