A Trap új előzetese, Shyamalan végképp magára talál?

Tudjátok, az a film amiben egy apa és lánya koncertre megy, de kiderül, hogy az egész esemény egy sorozatgyilkos elkapásának csapdája. Főszerepben Josh Hartnett.

A koncepció miatt mindenképp kötelező lesz, de vigyázzatok, ez a trailer már sokat felfed a cselekményből.

human
írta
2024. 07. 01. 19:48
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Trap új előzetese, Shyamalan végképp magára talál?” bejegyzéshez

  1. Engem ez a trailer nem győzött meg arról, hogy engem ez érdekel vagyhogy ez lesz a (várva várt) visszatérése Shyamalan-nek, maximum Josh Hartnettnek, ha “nem fullba nyomja a…”, na de majd meglátjuk, szerintem egy alig alulértékelt színész, nem olyan rossz ő, talán itt bizonyítja egy főszerepben. Egyébként sajnos szinte 100%-ra veszem, hogy

    *SPOILER*

    a kislánya a gyilkos, ő meg csak a védelmező/eltakarító és ez lesz a “csavar”. A koncepció/történet alapjaiban ezzel a koncerten állítunk csapdát a sorozatgyilkosnak(!) szipnózissal eléggé gyenge lábakon áll. Melyik nyomozóhatóság állítana ilyen csapdát egy pszichopatának, kockáztatva ártatlanok életét, na meg ha nem eleve a kislányt akarják csapdába csalni, akkor értelmetlen is az egész egy ilyen látványosan fiataloknak rendezett koncerttel, amire egy 40-50-es sorozatgyilkos (profilozó biztos itt is volt) mi a bánatért menne el?! Na meg kint lévő meg bevonuló kommandósokkal?! Hacsak nem lesz valami brutál jó történet a trailer mögött a filmben és magyarázat mindezekre, akkor ez csúfos bukás lesz kritikailag (nézői is), nem pedig magára találás. Sajnos a való élet is megmutatta a manchesteri Ariana Grande koncerttel, hogy milyen az, amikor egy pszichopata koncertre megy, az az ötlet, hogy így csaljanak csapdába egyet…és még a lepcses szájú büfés is tud erről…hát…megvárom a kritikákat…de semmi jóra nem számítok.

  2. SPOILER

    Tuti a kislány lesz a csavar, nem véletlenül mutatják már a trailer elején is ahogy aput kiengedi a mosdóba.

    Viszont ha a film tartalmaz egy értelmetlen Ackbar Admirális cameo-t, instant 10/10, nesze neked igazi fordulat.

  3. Úgy érzem, muszáj billentyűzetet ragadnom, mert ennek a filmnek az előző trailere annyira felcseszett. Nekem ilyen rekordszint a spoilerezésben az az előzetes.

    Egy nagyon érdekes, jópofa, 1,5 órás thrillerhez passzoló felütést annyira kibontott, lespoilerezett és a végére kisemmizett, hogy nem is hittem el, hogy ez így valódi. Nyilván már általánosak a sztorimesélős, egész csavarokat felfedő kedvcsinálók, úgyhogy pár éve már csak teaser trailereket nézek, az pont elég is. Utólag, a tényleges film megtekintése után, csekkolgatva a trailereket, mindig elborzadok, hogy bakker ezt is és azt is belerakták. De amit a Trap előző trailere leművelt, az korszakalkotó, egy valódi mélypont. Minden túlzás nélkül passzol rá a “nézzünk filmet”-címke. Úgyhogy ezt az új videót persze fixen nem nézem meg.

  4. már én se nézem meg, a filmre vagyik veszettül kíváncsi, remélem Hartnett szárnyalni fog

  5. SPOILER!

    Hát nem tudom En5Qm. A pasi nagyon hidegvérrel csinál mindent a trailerben.

    Én inkább arra számítok, hogy a pasi egy tényleges pszichopata, elkapják és bevallja mit tett de a végén kiderül, hogy nem is ő volt akire vadásztak hanem egy másik sorozatgyilkosra akit a káoszban akartak elkapni. MOdnjuk ettől még lehet a lánya a másik pszichopata. XD

  6. hehe nem a csaj a gyilkos nem az volt a csavar.
    Zolsan
    azert megy el apuka a koncertre mert lanynak a kedvence es nyilvan tinicsajt nem engedünk el egyedul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.