20 hozzászólás a “Brutális képgaléria a Gladiator 2-höz” bejegyzéshez

  1. Azért nagyon remélem, hogy nem Denzel fogja játszani a Császárt. Nagyon bírom, de azért az már kicsit túlzás lenne :D mert hát valljuk be nem sok színesbőrű császára volt Rómának :D

  2. “Denzel Washington’s Macrinus is an arms dealer who lives lavishly and keeps a stable of gladiators for sport.”

  3. A kosztüm és a HMU nagyon szép munkát végzett! Ilyen egy látszatra igényes produkció kinézete!
    Félek a filmtől, de első bepillantásnak ez legalább bizalomgerjesztő!

    Pedro Pascal karizmatikus, Denzelről nem tudtam, de pozitívum! A végén még megnézem! :D

  4. Mèg jó, hogy ennyi karizmatikus színész lesz a filmben, mert a főszereplőből annyi karizma árad, mint egy romàn vendégmunkásból.
    Hâtha olyan lesz, mint a Sicario és a mellékszereplők teszik majd emlékezetessé 🤞🏼

  5. @Rauer: Csak kivancsisagbol, szerinted ki volt a Sicario foszereploje es kibol nem aradt karizma?

  6. Rauer:
    nézd meg a srác Oscar jelölést hozó főszerepét, szerintem megváltozik a véleményed, hogy nem karizmatikus. Simán jó lesz ő a főszerepben.

  7. Roka: Mivel az eseményekkel Emily Blunt karakterènek szemszögéből ismerkedtünk meg és a film 80%-ban őt követte, szerény vèleményem szerint ő volt a főszereplő. Ezzel együtt a film legidegesítőbb része is ő volt. Ez a gyerekes naivitàs és túltolt jóhiszeműsèg egy kormànyügynöktől engem felhúzott. Mondanám, hogy biztos egyedül vagyok ezzel, de gondolom nem vèletlenül nem aköré a karakter köré írtàk a folytatást, semmi érdekes nem volt benne, csak a jókislányt kellett jàtszania.
    A karizma komment csak az új gladiàtorra vonatkozott mellesleg.

    Z0l1: nem állítom, hogy nincs igazad, semmiben nem làttam még ezt a fickót, egyszerűen az alapvető kisugárzásáról beszéltem, ami kèp alapján is eldönthető. Csak remélni tudom, ha megszólal, ez majd átalakul.

  8. Rauer, a Normal People című sorozatot nézd meg Mescaltól. Érdemes szerintem.

  9. awww Denzel😍

    “Hâtha olyan lesz, mint a Sicario és a mellékszereplők teszik majd emlékezetessé 🤞🏼”

    wha?

  10. “de gondolom nem vèletlenül nem aköré a karakter köré írtàk a folytatást”

    azt a folytatást, ami még Del Toro karakterével is kicsit szembement? és nyilván nem Bluntra írták, hiszen az ő változása megvolt a filmben.

  11. human: ezzel el is ismerted, hogy teljesen feleslegessé vàlt a karakter, csak a moràlis kérdések felvetèse miatt hasznàltàk. Ami egy főszerepnek édes kevés.

  12. ööö, igen, a film végére megvolt az útja, de közben nem volt felesleges és kellett. Ha csak Brolin és Del Toro rosszalkodott volna, az egy B film lenne, valószínűleg szórakoztató, de felesleges.

  13. én alig várom, hogy elkészüljön a 3. [sicario]:D kellett bele Blunt (karaktere) is a feszültségépítéshez, egyébként meg egy régebbi kommentelőt idézve: édes faszom, ténylet transformerst érdemlünk:DDDD de nem offolom rommá a posztot, sry

  14. human: ha a Blunt nélküli Sicario lenne a B filmektől elvárható szint, akkor izgatottan ülnék le minden Netflix/ Amazon Prime/ Apple+ film elé.
    Az szubjektív, hogy mennyire élvezi valaki, hogy belenyomják a képébe az édes naivitás dacos bizonyítgatását. Mintha nem láttuk volna ezer más filmben, hogy pofánvágja a valóság az igazságossággal túlcsorduló főszereplő karaktert. Számomra csak irritáló volt, ha ettől Transformers fanná redukálódom, so be it.

  15. nemtom mi a helyzet, az “érdemi” kommentemet tovàbbra sem jeleníti meg. Akkor fel is hagyok a próbálkozással

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.