Hellboy: The Crooked Man-előzetes

Atyaég, amikor azt hittük, hogy a legutóbbi Hellboy-film a Stranger Thingses csávóval a legalja volt, akkor ilyen nagyot tévedtünk? Mondjuk tessék, ki gyártja: Ketchup Entertainment.

Amúgy Brian Taylor (Crank) rendezte, méghozzá a Hellboy képregényt készítő Mike Mignola és Chris Golden forgatókönyvéből.

1950-es Appalachia-i vidéken kóborló Hellboyról szól, aki egy kezdő BPRD ügynökkel megment valami kis közösséget a boszorkányoktól. Vagy valami ilyesmi.

18 hozzászólás a “Hellboy: The Crooked Man-előzetes” bejegyzéshez

  1. Maga a maszk borzasztó, de a film ennyiből jobbnak ígérkezik, mint a múltkori borzadály.

  2. Fú de borzalmasan néz ki! Ez biztos csak valami fanfilm lesz. Nem lehet, hogy ilyen színvonalon kiadjanak egy Hellboy filmet. Guillermo del Toro-t vissza rendezni.

  3. Mike Mignola példát vehetne Garth Ennis-től, neki a Preacher-t is sikerült jól átültetni sorozatba, a Boys-t meg még magasabb szintre is emelte. Mignola meg abban segített, hogy kicsinálta a tök jó Del Toros Hellboyt, ami lehet nem volt képregényhű, de nagyon fun volt az egész.

    Ez a harmadik próbálkozás…. eddig szóra se érdemes. Miért nem sorozatot csináltak, vagy esetleg a David Harbour-os változatot csinálták volna meg ilyenre, az állítsuk meg a világot elpusztítani akaró gonosz helyett.:D

    Ezzel szerintem be is fellegzett Hellboynak.

  4. Mintha valami zs-filmet néznék… Miért cseszik el állandóan ezt a karaktert? Del Toro változata sem volt olyan, mint a képregény, de azért szórakoztató volt. Harbour-féle változat kinézetben fasza volt, de ott 3-4 kötet történeteit akarták belerakni egy filmbe és valami nagyon félrement. Azért nézhető volt, kíváncsi lettem volna egy folytatásra. De ez? Ez mi? Azt hittem először, hogy valami fan-film, fake trailere. Baszki ha ezt komolyan gondolták. Akkora bukta lesz hogy csak na. Hellboy maszkja is egy köpedelem, a színész is rém gyengén néz ki benne. Harbour kinézete legalább baromi jó volt. Teljes agyhalál ez nálam. Mikor azt hinném, hogy az új Superman kinézete után nem lesz lejjebb. De van, sokkal sokkal… xD

  5. Miért volna ebben potenciál? Számomra totál érdektelen. Az eredetire sem emlékszem, ha láttam egyáltalán. Az újabbnak nagyon kínos volt a trailere, nyilván nem néztem meg. Erre alig telik el idő és még egy… Tökre nem értem,van ennek közönsége? Furcsa.

  6. Komolyan elsőre azt hittem,hogy valami fan made film! De baszki vérkomolyan gondolták,hogy ez lesz az új Hellboy mozi!
    Vagyis a tesco-s Hellboy… :/

  7. Ez tényleg rendes mozifilm lesz? Ha igen, hogy került így elő a semmiből?
    A trailer alapján nem tűnik rosszabbnak, mint az átlag egyhelyszínes, low budget horror-fantasy-k, de meglepne, ha ezt Hellboy filmként tényleg moziba szánnák. De VOD-ra is meglepő.

  8. De egyébként semmi baj a kinézetével, nem tudom miről beszéltek. :D
    Valódi helyszínek, tök jó CGI kígyó. Nem néz ki rosszul, csak a történet ötletét nem tudom hova tenni.

    Vajon hányan láttátok a Red Notice-t? Na az olyan rosszul nézett ki (amíg le nem kapcsoltam) hogy fájt a szemem tőle, annyira ocsmány volt. Mondjuk semmi köze hozzá egyáltalán, de nem értem mire gondoltok?
    A maszk és a kösztüm sem néz ki rosszul amúgy. A kép meg fakó, de ez nyilván szándékos.

  9. már megint mi a retkes f@zsomat néztem meg? Ennyi eleg is volt ebből a straight to dvd minőségű szarból. Csináltak volna egy fasza Invincible szerű animációst. Ebben a trailerben ha most nem lenne benne Hellboy akkor is egy semmilyen tucat szarnak tűnik.

  10. Nem szívok semmit. Talán ezért nem keverem össze az alábbi két dolgot:
    1. A története ígéretesnek tűnik.
    2. A film fizikailag (képileg) jól néz-e ki, vagy minimum oké.

    Az 1-est sose mondtam.
    A 2-est pedig tartom. Az első két drónos snitt kifejezetten tetszik.

    A red notice-t senki nem vallotta be. :D azt nézzétek újra ha tetszett, és egyben őszinte részvétem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.